שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

meytula

New member
היא כמעט עשתה את זה והפסיקה

עברה שוב לדבר על איתן אני מקווה שככה ימשיך

זהו.. היא ממש על סף...

שתזהר! שתתרחק גם מאתי וגם מאורטל מצידי. שתהיה עם איתן כל היום.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מזל שזה נפסק בזמן והן עברו לדבר על המקמות האהובים בבית ועל איתן וכל מיני שיחת בנות

andy181

New member
לצערי היא לא תתרחק בגלל שכרגע

מבחינתה הן החברות היחידות בבית. אתמול בלילה אתי סיפרה לדניאל את כל מה שקרן עשתה\ אמרה (וכמובן אני מניחה שהוסיפה ושיקרה), אבל דניאל האמינה לה ועכשיו כל הערכה שהייתה לה לקרן ירדה ונראה לי שהיא מתה להתפוצץ עליה. בנוסף, דניאל סיפרה לאתי שהיא רוצה לפתוח דף חדש עם איילת אבל אתי אמרה לה שהיא סתם צבועה איתה ושאיילת בעצם שונאת אותה. קיצר אין מה לעשות אתי הולכת להפיל את דני בגדל, אני מקווה שמתישהו ירד לה האסימון לגבי אתי.

חני 57

New member
לדעתי החיבור של אורטל ודניאל היה טוב

דניאל שינתה את דעתה על אורטל ,אבל לדעתי היא קצת מתנשאת בחיבור בניהן!!!הן לא ריכלו בכלל עד שאתי הגיעה!!!

adiyon2

New member
היא לא שינתה דעה על אף אחת

היא הסבירה לבן שלא כיף לה להיות לבד והיא לא יכולה עכשיו ללכת לבנים כל הזמן, אז כל מי שמבקש את חברתה היא הולכת. כמובן שניזהרת שלא לקחת כל מה שאומרים לה כאמת מוחלטת

חני 57

New member
לדניאל הייתה שיחה עם יוני או אחד מהבנים

היא אמרה לו שהיא שינתה את דעתה על אורטל ואז הוא אמר לה שגם הוא התחבר לאורטל בזמן האחרון!!!

חני 57

New member
לצערי אתי התחברה לאורטל אני מקווה

שאורטל תזהר ממנה דניאל ישנה לידם ולכן היא מצטרפת לשיחות .ויש את החבורה שגם מפורקת ענבר איילת וענת ענבר וענת די זרקו את איילת שנשארה לבד והצטרפו לציר הרשע קרן להיא!!!

לונדרון

New member
כרגע דומה שהמחנות הם:

קרן וליהי במחנה אחד. אתי ואורטל במחנה שני. דניאל מתנדנדת עם נטייה קלה לכיוון אתי ואורטל. ענבר וענת מתנדנדות, אולי לכיוון קרן וליהי. מה שבטוח - אף אחת לא רוצה להסתכסך עם הבנים.

נעמה8080

New member
תיקון

קרן וליהי עם ענבר וענת. אתי ואורטל חברות של דניאל. אבל ענבר וענת לגמרי עם קרן הרעה ודניאל ממש לא איתן! דניאל לא כל כך נגררת למחנות, אבל שומעת מה שאומרים לה

למעלה