בוקר טוב סטאר
לא יצא לי לענות לך לגביי ענבר... אתמול היא דיברה עם דניאל על איילת ונראה לי שהיא קיבלה סוג של הוראות מההפקה בזמן השיחה, בסמסים, אולי שהיא עוד פעם מוציאה את עצמה רע... יש לה איזשהם קשרים מיוחדים עם ההפקה? במקום ענבר הייתי מדברת יפה על איילת ולא ממשיכה להתמרמר, זה רק מוכיח שהיא נפגעה ממנה באמת, ודובקת באמת שלה, למרות שאף אחד לא מבין אותה וזה מוציא אותה רע, היא מרגישה בתוך עצמה פגועה מאיילת והיא מנסה להסביר את עצמה, אפילו שהיא רואה שאף אחד לא מבין אותה. אם היא היתה שחקנית או צבועה הייתה מספרת דברים אחרים. שהיא אוהבת את איילת, אבל רואים שהיא נפגעה ממנה באמת. אנחנו לא ראינו את הרביעייה הזו כמעט... בהתחלה. יכול להיות שהיא הרגישה שאיילת פשוט לא היתה חברה מספיק טובה, ויכול להיות שזה היה המצב. היתה לי סיטואציה כזו עם חברה אנוכית שיכלה לדבר רק על עצמה, ילדותית מאוד, שלא שמה עליי אלא רק מתי שהיה לה רע, לנסות לדבר עם בן אדם שפשוט שואב ממך את כל תשומת הלב וכל הקשר שלכם מתבסס רק עליה ואתה שם רק כאוזן קשבת... ולא מסוגל בכלל להפתח אליה כי היא לא מסוגלת להכיל אותה, זה מתיש ומעצבן.. והיא כנראה נפגעה מאוד מזה. אין מה לעשות... יכול להיות שזה היה המצב למרות שאיילת מקסימה ומדהימה ובן אדם טוב באמת, יפה ומושכת וחכמה והכל, אני לא אומרת שזה היה העניין והיא באמת הייתה ככה כלפיי ענבר אבל לפעמים קשר הדוק וקרוב וחונק גורם לחיכוכים ואני לא מאשימה את ענבר... אני לא שופטת אותה.. נכון, זה מגעיל לשמוע אותה מלכלכת כל הזמן על איילת. זה לא לעניין, אבל יכול להיות שהבחורה פשוט מאוד פגועה וכועסת על איילת.. על דברים שלא הראו לנו.