שרשור עדכוני בוקר שישי
26/8

andy181

New member
מעניין איך קרן תגיב על הקרבה ביחסים

בין מור לדני. מהיכרות לא קצרה עם קרן היא בטח לא תאהב את זה...

דנה אומרת לליהי וקרן שענבר לא מתחברת אליה

היא אומרת שלפני שנכנסה, חשבה שהיא תתחבר לקרן, ענבר וליהי. דנה שאלה את ליהי וענבר, מה לא בסדר בה והן ענו לה שהכול בסדר ושהיחסים בוילה דינמיים

Deacon Frost

New member
הבנתי מה הבעיה עם דנה

היא מנסה כל הזמן לרצות את כולם ואם מישהו לא מרוצה ממנה היא מרגישה כישלון. גם קראתי בסטטוס שהיא נכנסה הבוקר למתחם של הבנים כדי להעיר אותם. בעיניי זאת סוג של חוצפה כי לא זכור לי שמישהי מהותיקות נכנסה לשם אחרי יומיים ואף על דעת עצמה. נראה לי שהיא מנסה למהר לסמן את הטריטוריה שלה לפני ששאר החדשות יקדימו אותה.

Deacon Frost

New member
מבחינתי סדר ההדחה של הבנות החדשות לא מעניין

אני לא מוצא באף אחת מהן עניין כלשהו עד כדי כך שאני מוכן שארבעתן יעופו ביחד. אני לא מאמין שאני אומר זאת, אבל אני מעדיף על פניהן כל אחת מהותיקות מלבד ענבר שהיא מזמן עברה את רף ההימאסות עליי.

sivan1237

New member
בוקר..../images/Emo42.gifאתמול ראיתי את נוי זלץ

במועדון שלהם הזה.. בקיצור חברה שלי היא ידידה טובה שלהם.. אז הוא אמר לה ככה: הרגע שלחו לי בסמס שבן חזר לליהי אני כועס עליו שהוא לא הקשיב לי אני ממש מבואס מזה בא לי לתת לו סטירה.

אתמול היתה שיחה לבן וליהי בחצר

אבל לא הראו את השיחה, הבמאי העביר לשניה את המצלמה אליהם. בטח שומרים את זה למשדר המרכזי לאיתן ובן היתה שיחה היום בבוקר על ליהי. איתן לבן: "אז החלטת הפוך ממה שחשבת עד עכשיו" בן טוען שהרציונל אמר לו לא והרגש אמר לו כן ולמרות שאמר לבנים שהוא לא רוצה כרגע להיכנס למערכת יחסים ולא רוצה שהוא וליהי יהיו זוג בבית, המציאות אתמול אמרה אחרת

sivan1237

New member
מעניין שרק אתמול הוא אמר לקרן

שיכול להיות שגב משחק איתה כדי להתקדם במשחק.. כלומר יש לו מודעות אסטרגית.. איך הוא לא מבין שזה מה שהיא עושה לו..

הוא אמר גם לגב שקרן חזקה

ושקרן סיפרה על גב, הוא אמר לה מצד אחד גב יתחיל איתה מבחינה לא רגשית ומצד שני הוא אמר לה שהיא זאת שתתחיל עם גב. שבהתחלה הוא נכנס, הוא ניסה לדחוף את ליהי לגב ועכשיו הוא מנסה לדחוף את קרן לגב. הוא משנה כל דקה את ההחלטה שלו לגבי ליהי, פעם רוצה להתרחק ממנה כי הוא לא בוטח בה ועכשיו הטמבל חזר אליה. הוא בעצמו יודע שליהי נשארת איתו רק בשביל המשחק, אבל זה נראה שזה לא מעניין אותו. הוא רוצה שכולם יאשרו לו להיות עם ליהי, אז הוא לא מפסיק לעשות שיחות עם כולם על זה.

לואיזה7

New member
אתמול קרן דיברה עם בן וממש גרמה לו לחזור לליה

"כפתה עליו הר כגיגית, עד שאמר רוצה אני"...

לונדרון

New member
../images/Emo13.gifתודה על העדכון סיון, האם

המועדון שלהם, כלומר בבעלות שלהם ?

../images/Emo13.gifמצויין! חזרה של בן וליהי=ענבר בחוץ!!!

אלא אם כן יקרו עוד תהפוכות עד יום שלישי...או שאם אתי תהיה ברשימה הם יחליטו להעיף אותה... בכל מקרה, פחות מעניין אותי שבן וליהי חזרו כמו זה שענבר חייבת לעוף לקיבינימט!!!

למעלה