שרשור עדכוני בוקר שישי
26/8

ela501

New member
אתמול בהופעה צעקו לגב :מור לכי הביתה קרן הכי

חמודה!

לונדרון

New member
../images/Emo268.gifשמעתם מה מור סיפרה עתה לדניאל?

שמישהי זיהתה את גב כשהם יצאו אתמול בלילה, וצעקה "מור לכי הביתה, קרן הכי חמודה" משהו כזה...עדכנו, פליז, אני בין סירים למחבתות

מור ודניאל התחילו את השיחה שלהן הבוקר

סיכום השיחה לפי הסטטוסים מור מספרת לדניאל על הדייט שלה עם גב היא מספרת שלא כל כך התרגשה לצאת מהווילה כי רק הגיעה אבל שהיה להם כיף והיו סביבם מלא אנשים דניאל מודה למור דניאל אומרת למור הרבה תודה על שלא לקחת את איתן לדייט מתוך התחשבות בה והיא מאוד מעריכה את זה. מור עונה שהיא מרגישה מאוד מחוברת לדניאל מור מסבירה את דרך הפעולה שלה לאיתן ודניאל "אני לא מתכוונת להילחם על אף בחור. רוצה? סבבה. לא רוצה? גם סבבה. אני לא מתכוונת להיכנס לאמצע של אף אחד" דניאל ואיתן אומרים לה שזה מאוד לא מובן מאליו כי בנות מרגישות פה שזה משחק ולמשחק חוקים אחרים. דניאל אומרת שבמציאות לא הייתה מוכנה לקבל התנהלות כזו" דניאל ממשיכה להפתח בפני מור היא אומרת שמור מזכירה לה את עצמה ולכן קל לה להתחבר אליה ומספרת לה על הדייט שהיה בין קרן ואיתן וכל מה שהיה בווילה מסביב לזה מור: "אתמול זיהיתי פוטנציאל עם גב" דניאל: "בחיים האמיתיים אם מישהי אחרת נכנסת אני מייד מתרחקת, אבל פה אני מפחדת מזה" דניאל: "את חייבת לזכור שפה זו לא המציאות, זה כמו טרף מלא בשדה של חיות בר, אם את תוותרי מישהי אחרת תקח"

למעלה