שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

Lichy7

New member
לא ברור גם בעיניי

איילת ספגה חיצים לא מעטים השבוע מענבר- הן באופן ישיר (ההתרחקות בסיטואציות רבות, כולל באלה שהיא הייתה זקוקה לה) והן באופן עקיף (ריכולים מתמשכים מאחורי גבה בעיקר). מנגד, ענבר התהפכה לגמרי בהתנהגותה, ולחלוטין לצד השלילי. כל העניין הידוע של הזדהות הקהל עם האנדרדוג וסלידתו מהדמויות המציגות התנהגות הפוכה, לא בא לידי ביטוי בנושא של איילת וענבר. ההסבר היחיד הוא עריכה חיובית במיוחד לטובת ענבר שעה שאיילת לא הוצגה בפרק למעט קטע בודד ולא מפרגן במיוחד

KEEK

Member
אני לא חושב שהיא מעבירה ביקורת

הן חברות מספיק טובות וקרובות שענבר תרגיש פתוח להגיד לה מה היא מרגישה שלא עובד לאחרונה בחברות שלהן עד כה השיחה בסדר גמור

קשקשה9

New member
קיק וזה הזמן המתאים?לפני הדחה ואחרי ערב

טעון +התמוטטות של איילת?

KEEK

Member
אז עדיף שהיא אולי תודח בלי שהיא תגיד לה

למה הקשר בינהן צולע לאחרונה? היא אומרת לה את זה שתנסה לוודא את מקומה בבית ואולי גם תפנה לאיתן השיחה התחילה בכך שאיילת שאלה את ענבר מה קורה לאחרונה אני חושב שיש שם חברות מספיק קרובה ועמוקה שהן לא צריכות לברור מילים ולחפש מתי הזמן הנכון ומתי לא.

הייתי מעדיפה שהיא הייתה מדברת איתה

הרבה יותר מוקדם ולא אחרי יום שלם של ריכולים עליה עם ענת וקרן.

KEEK

Member
היא בקצר עם חברה טובה

מותר לה לפרוק את זה אצל חברה אחרת במקרה הזה ענת או קרן. אין אחד שחף מריכולים, אבל גם לרכל צריך לדעת. אני שמעתי מה שענבר אמרה לקרן על איילת, היא פרקה את על ליבה בכל מה שקשור לאיילת וזה ונעשה לדעתי בצורה מכובדת. להזכירך, אתמול בלילה ענבר ניגשה את איילת אחרי השידור בערוץ 10, שהודיעו שהיא מועמדת להדחה, ואיילת דחתה אותה ואת כולם. היא זאת שבחרה להסתגר. אז עכשיו איילת פנתה אל ענבר לדבר איתה על הקשר שלהן, וענבר סיפרה לה את כל מה שהיא חושבת. אני בטוח שגם את לפעמים מתוסכלת מחברה אחת, את פורקת את זה אצל חברה אחרת. אין שום רע בזה.

קשקשה9

New member
לפני שהיא טרחה לדבר עם איילת היא דיברה

עם עוד אנשים בבית כולל קרן לא ממש צעד חברי ודואג

KEEK

Member
כמו שכבר אמרתי

לגיטימי שחברה מרגישה תסכול מחברה אחת, תפרוק את זה אצל חברה אחרת. היא לא ריכלה במטרה לפגוע ולהזיק (סטייל חבורת אתי בלילות) זה היא דיבור ממקום של תסכול ועצב. כולם מרכלים בסופו של דבר השאלה איך ולמה זה נעשה

adiyon2

New member
אני מסכימה איתך קיק

אתה ממש נותן מילים לתחושה שמלווה אותי לגבי ענבר בסיטואציה הזאת. מה לגבי ההתחברות עם קרן, מה דעתך על זה?

KEEK

Member
האמת, בשבועיים האחרונים לא ציפיתי

כל כך הרבה. ולכן אני לא יודע מאיפה נובע החיבור הזה, ומה זה מוציא מענבר. לפי התגובות פה זה מוציא צד מכוער מענבר וחבל.
הבסיס של ענבר הוא טהור לדעתי וכנראה זה בא ממקום של ילדה דחויה שרוצה להיות חלק מה"מגניבות". אני מקווה בשבילה שתתאפס על עצמה וגם אם בכל זאת היא תרגיש קרובה לקרן, שתהיה מספיק עצמה כדי לא ללכת בדרכה.

noaxxx

New member
השפל הכי נמוך של ענבר, או לפחות אחד מהם...

לא יודעת אם ראית או לא, אבל אם לא... תוסיף את זה ל database... היא סידרה, בהתלהבות, בעזרתה של ענת, את כל הבגדים של קרן בארון. קיפלו לה, תלו לה... הכל מתוקתק אפילו קרן בעצמה היתה בשוק. זה היה בשישי בלילה, אחרי הדייט 24ש דוגמה אחת מיני רבות ללקק של ענבר... עכשיו תגיד לי בתור מישהו שלא ראה שבועיים, אם ההתנהגות הזו שלה תואמת את ענבר שאתה זוכר. *בלי קשר לזה שאני חושבת שהשיחה מקודם היתה במקום.

noaxxx

New member
אני שואלת, בהנחה שלא ראית את הקטע...

אם, איך שאתה זוכר את ענבר מלפני שבועיים, מתיישב לך עם צורת ההתנהגות שלה, שתארתי. אני מנסה לנצל את העובדה שלא ראית שבועיים, כסוג של יתרון, לבדוק אם אתה רואה הבדלים בין אז, לעכשיו.

KEEK

Member
השינוי שאני רואה אצל ענבר

שהיא הרבה יותר מלאה בביטחון שמתי לב גם שיש קשר עם איתן, מה שלא היה קיים בכלל ושהיא יותר מחוברת לשאר הבנות כמו ליהי וקרן היא כבר לא חוששת להביע את דעתה ומרגישה שמעמדה בבית חזק יותר מתחילת התוכנית

למעלה