שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

Klayhamn

New member
הכל לגיטימי ../images/Emo9.gif

אנחנו לא אמורים לקטול אותה על אוטומט, אבל לדעתי כדאי לשים את השיחה בקונטקסט. אני לא חושב שתוכן השיחה הוא בעייתי כמו עצם הגישה, טון הדיבור, שפת הגוף וכו'... לדעתי הן ענבר והן איילת אשמות באותה מידה בשינוי (לרעה) שחל בהן ובקשר ביניהן. איילת מרוכזת בעצמה כל הזמן ובאמת לא רואה ממטר (וזה כבר מההתחלה, אבל החריף בתקופה האחרונה), וענבר די "זונחת" אותה עבור חברות חדשות, ש-- בוא נאמר שהן קצת שנויות במחלוקת...

קודם כל

כשהיא נכנסה לבית, עוד לפני ששמענו מוצא פיה, רק מלהסתכל עליה, התחברתי אליה. וזה המשיך כך עד לפני שבועיים. וחל בה שינוי, והיום.. היום אני לא אוהבת אותה. בכל מקרה,כשהיא רוב השיחה דיברה ברבים.. "אנחנו מרגישות ככה ככה וככה"... לי בתור איילת, זה היה נותן תחושה של התנשאות כי.. הייתי מבינה מכך,שדיברו עליי מאחורי הגב, במקום לבוא ולהגיד לי ישר. אבל אוקיי, אני אשתדל ללכת עם הראיה שלך לדברים. נראה מה יוליד יום.

goodpink

New member
הם קיימו שיחה נכונה ואמיתית על מה שמפריע ב

איילת לאחרונה השיחה יכלה להיות יותר חריפה ועל הרבה יותר דברים אבל היא היתה פרופרוצנלית למעמד ונעשתה ברגישות. בנוגע לדיבור עם ענת זה לא דיבור מאחורי הגב של איילת יש להם מערכת יחסים שלושתן וכל עוד הן מדברות בינהן ולא מוציאות את זה החוצה זה בסדר. השיחות בינהן בכל מקרה הן לנסות לאחר מכן ללבן את הדברים שמפרעים אך לפעמים צריך קודם כל להוציא את הדברים ולפרוק מה מפריע כדי להגיע לבן אדם בצורה הנכונה ולא לתקוף וכו'. הטעות של ענבר היא שהיא מדברת על המערכת היחסים בין השלושה עם יוני ועם קרן. זו הטעות שלה. הוא רק משתמש בזה נגדם וגם מעמיד אותן בעמדת חולשה מול ציר הרוע.

poseidon111

Active member
הפעם אני לא מסכים איתך

מהתמליל למעלה, לא ראיתי מאומה שיכול לפגוע. הביקורת היא ביקורת בונה.זה מסוג הביקורות שהייתי מצפה מחברי, שרוצים להסביר לי מה לא בסדר איתי. במיקרה הזה ענבר היתה בסדר גמור, על פי התמליל.

KEEK

Member
ענבר היתה בסדר גמור

אני גם לא מבין מה רוצים ממנה בשיחה הזאת
ראיתי את השיחה במלואה וזאת שיחה פתוחה בין חברות. כנראה אנשים חושבים שאם איילת מועמדת להדחה ענבר צריכה לשקר לה ולהגיד לה "הכל בסדר מאמי.. הכל טוב חיימי" נו באמת..

רינתי77

Active member
הבעיה עם ענבר היא המטאמורפוזה שהיא

עברה לאחר שהתברר לה שהיא אהודה ע"י הקהל. היא הפכה מבחורה סימפטית, קצת בישנית וקצת נבוכה למטיפה, דברנית וצדקנית. שינוי לא מרענן...

KEEK

Member
בלי קשר לשינוי של ענבר

יש לנו נטיה לחזק ולתמוך במי שמשדר חולשה אנחנו אוהבים להרגיש שאנחנו תומכים ומרימים את המתמודד שלנו. ברגע שענבר כבר לא המסכנה של הבית, הפסיקה לשדר חוסר ביטחון היא פחות מעוררת אמפטיה.

לאו דווקא

אלירז לדוגמה, מעולם לא שידר מסכנות או חוסר בטחון. והחיבור אליו היה עצום, לאורך כל העונה ולחלק גם אחריה. אז נכון שלגבי ענבר, חלק מההתחברות הייתה כי היא נראתה כזו שקטה/עדינה/בחורה טובה, ובעיקר מישהי יפה שאיתן פסל תוך יומיים משהותם בוילה, על בסיס מראה חיצוני. זה מה שעורר הזדהות ואמפתיה. אח"כ דברים השתנו, היא הפכה להיות משהו אחר.

KEEK

Member
אלירז? את רצינית?

אלירז המציא את המשפט "אנחנו החנונים מול המגניבים" ישר שהבית התחלק ל-2 הוא קילטג את הקבוצה שלו חנונים. דבר שיש עורר אמפתיה. ובלי קשר לאלירז לכל דבר יש יוצא מהכלל :) לגבי ענבר, הרבה התחברו אליה מהפרק הראשון בסשן קורע לב שהיה לה עם איריס. הראו אצלה רק צדדים מאוד פגיעים והיא עצמה היתה חסרת ביטחון. לקהל קל להתחבר לדמויות כאלה. ברגע שהחוסר ביטחון הופך לאובר ביטחון אין לקהל את אותו הרצון לתמוך ולרומם את המתמודד. כאילו הוא מסתדר כבר לבד. במקרה של ענבר, מעבר לביטחון שחזר לה, יש גם את הצד הבעייתי בחיבור עם קרן שמוציא צד מכוער.

Klayhamn

New member
אז אם כך

איך אתה מסביר את ההתרסקות של איילת אבל את העובדה שענבר עדיין בטופ4?

Klayhamn

New member
אבל שאלתי...

למה היא התרסקה, לא למה היא חזקה
או יותר נכון, למה היא התרסקה בעוד שענבר די שמרה על כוחה?

למעלה