שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

noaxxx

New member
מעניין, שהרבה רואים בה היום גם התנשאות,

התנהגות שלא הזכרת.

KEEK

Member
האמת, הם צופים יותר ממני לאחרונה.

אז על זה אני נוטה לא להתווכח. הניתוח שלי על ענבר הערב היה נטו על השיחה עם איילת. את השינוי הכללי שלה החמצתי..

רגע רק רגע

Active member
לא חוששת להביע דעתה?!

היא לא מפסיקה להביע את דעתה בכל מצב וכל נושא. שתשתוק קצת הבחורה... אוף

adiyon2

New member
זה לא משנה שלא צפית בשבועיים האחרונים

האבחנה שלך מדויקת. היא לא רעה מבפנים, אך התחברה לרוע.

KEEK

Member
בדיוק.

לצערי היא מה שנקרא - מושפעת. פתאום היא מרגישה חלק מהמקובלות שהיא שוכחת את עצמה.

noaxxx

New member
הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo13.gif

והן גם הגיעו לפתרון יפה

KEEK

Member
נכון. כל זה דווקא בגלל שענבר היתה

אמיתית בשיחה. לא ניסתה ליפות ולעדן את הדברים. איילת שאלה מה לא בסדר איתן לאחרונה, וענבר הסבירה לה בדיוק. ומכאן אפשר להמשיך הלאה..

במקום לתמוך בה לפני הדחה,

היא עושה לה שיחת :" נו , נו, נו" באיזו התנשאות, שזה מבחיל.

KEEK

Member
לדעתי את מנתחת את השיחה בצורה חריפה מידי

אולי זה בגלל שאת לא מחבבת את ענבר. לא מצאתי שם שום דבר מתנשא איילת היתה זאת שהתחילה את השיחה ופנתה לענבר ושאלה אותה מה קורה. אז ענבר פתחה בפניה את הכל אני חושב שאם ענבר היתה מסננת ומעדנת את השיחה סטייל אתי - "הכל בסדר מאמי" היא היתה יוצאת צבועה. אז הנה היא באה ואומרת לה את כל האמת, כמו שאיילת ביקשה. אין פסול בזה.

Klayhamn

New member
אני חושב ש..

חסרה לך קצת הפרספקטיבה של השבוע וקצת האחרונים... חל שינוי מאוד גדול בענבר, באיילת - וביחס בין שתיהן... לאור שינויים אלה, ולאור הסיטואציה הנוכחית (ענבר בטופ4 כבר שבועיים ברצף, איילת מועמדת לראשונה להדחה) - מדובר בשיחה בעייתית מאוד

KEEK

Member
אני מנתח עניין לגופו

לא משנה איך ענבר היתה בשבועיים האחרונים. כן הבנתי שהיא "השתנתה" כי היא התחברה לציר הרשע. אז אני אמור לקטול אותה על אוטומט? שטויות. אני מנתח את העניין של ענבר ואיילת. לא מעניין אותי מה היה בשבועיים האחרונים. ראיתי מספיק היום כדי לדעת לנתח את בצורה שלדעתי היא נכונה. אחרים רואים את זה אחרת. לגיטימי.

לא קטלו אותה על אוטומט

היא פשוט התנהגה יותר ויותר כמוהן.. וזה סימפטום אופייני לבחורה שכל מה שהיא רוצה זה להיות שייכת למאאאגניבות. אני פשוט חשבתי שכיתה ז' היא כבר עברה מזמן.

KEEK

Member
ענבר מאכזבת בקירבה שלה לקרן ושאר האיכס.

אבל אני דיברתי על השיחה עם איילת שם היא היתה יותר מבסדר. לכן לא ראיתי מה קשור לזה שלא יצא לי לעקוב לאחרונה..

מאוד מאכזבת!

ולא מדובר רק בהתקרבות,אלא גם בהתנהגות דומה.. (רק לא בהמתית ואגרסיבית) בכל מקרה,לא שמעתי את כל כולה של השיחה, פשוט היו שם קטעים שלא התחברו לי טוב.

Klayhamn

New member
אני חושב שרינתי77 היטיבה להגדיר זאת

זה לא השיחה הספצפית הזו, אלא האופן שבו היא משתלבת במכלול השינוי שענבר עוברת... אם בוחנים את השיחה הזו לבדה, אני מסכים שאין בה על פניה בעייתיות מיוחדת, אבל אם בוחנים אותה לאור השינוי שהיא עוברת, היא נראת כמו עוד "חוליה" בשרשרת ההידרדרות של ענבר. אני בכל אופן הרגשתי לא נוח לראות את ענבר מטיפה לאיילת (אפילו אם היא צודקת בביקורת שלה), והייתי מצפה לראות קצת יותר ניחום וסימפטה. היא לא צריך להגיד לה : "הכל טוב חיימי", אבל כן הייתי מצפה שתתן לאיילת להרגיש אהובה, רצויה, וכו' אם שמעת במקרה את בכי התמרורים של איילת בשירותים אתמול ("מה אני עושה לא נכון....") וההתפרקות המוחלטת שלה - שלדעתי נובעת לא רק בגלל המועמדות להדחה אלא בעיקר בגלל הקנאה בענבר+איתן --- אז ודאי שתוכל להבין את עמדתי. איילת לא מעיזה לדעתי בכלל לדבר על הנושא במפורש ולהעלות אותו על פיה --- אבל אני כמעט בטוח לחלוטין שאיילת חשה קנאה עזה לענבר - והייתי מצפה מענבר לקצת יותר רגישות (לכל הפחות הייתי מצפה שתשים לב לכך)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכ"כ!!

רק בנושא השורה האחרונה שלך, בעניין הקנאה.. לא בטוחה.

למעלה