שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

KEEK

Member
מבחינת קולות?

לענבר בשידור האחרון היתה עריכה נהדרת. עובדתית בתוכניות ריאליטי האלה רוב הקולות מגיעים בשידור המרכזי, ולא במהלך השבוע בערוץ הפתוח. לכן יש כוח עצום לעריכה באותו פרק. כך גם היה באח הגדול. איילת בתוכנית המרכזית הוצגה תמיד כדחויה של איתן. הילדה החמודה והמסכנה שאמא שלה חולה, והיא כל כך מאוהבת בבחור שלא רוצה אותה. זה סוג של חולשה. לאחרונה היא אפילו לא עוברת בעריכה. אני לא חושב שהראו אותה בכלל בשידור האחרון בערוץ 10, אני טועה? ענבר לעומתה זכתה אתמול לפרק מפנק במיוחד. אפילו קיבלנו שידור חוזר של אותו סשן קורע לב אצל איריס. מעבר לזה יש דברים בהצבעות שמעולם לא נדע לפענח. כמו למשל איך לעזאזל אחת כמו אורטל כל כך חזקה. לא כל דבר ניתן לפיצוח.

Klayhamn

New member
הבנתי

אני לא צפיתי מעולם באח כך שאין לי מושג
לי היה הרושם שאיילת יצרה דווקא דימוי די חזק (כך זה היה בעיני לפחות), אני ממש לא ראיתי בה דמות "חלשה" שסובלת מחוסר בטחון. האהדה שלי כלפיה הייתה בגלל שמחת החיים שלה, הטוּב שגילתה, החברותיות... ללא קשר למעמדה מול איתן. אבל אולי אני לא מהווה דוגמא אופיינית :) לגבי חוסר יכולת לפענח -- אני מסכים, ויש לי תחושה שאפילו אורטל לא ממש סגורה על מי או מה היא באמת

KEEK

Member
אני ראיתי את אותם דברים שאתה ראית אצל איילת

אני מת על השמחת חיים שלה גם אני רואה בה רק טוב והצד הילדותי שבה מאוד כובש. חבל שהמשדר במרכזי זונח אותה לאחרונה

Klayhamn

New member
אבל...

לאחרונה היא השתנתה... וזה לא רק אובדן שמחת החיים, העליזות והקופצניות, אלא בעיקר ההתקרבות שלה לשלישיית "חיימי", העובדה שהיא נהייתה מאוד מאוד מרוכזת בעצמה. ובל נשכח את היחס המחפיר שלה לליז (יצאה עליה בצרחות פעמיים על כלום). היא בעצם הפכה לחלק מרכזי בעליהום שהיה על ליז. ולכן לדעתי צריך לקחת את האהדה אליה בפרופורציה, כמו גם את האהדה לענבר. שתיהן היו פייבוריטיות שלי, וכרגע אין לי אף פייבוריטית (אולי רק דניאל, למרות שגם זה רק הרע במיעוטו)

KEEK

Member
האמת, איילת תמיד היתה מרוכזת בעצמה.

וענבר צודקת. איילת אכן שאבה ממנה את כל הכוח. עוד שלינוי היתה חלק מהחבורה הזאת, תמיד הכל היה סביב איילת. זה חלק מהצד הילדותי שבה. לענבר קצת מתחיל להמאס הדבר הזה. מעבר לעניין הזה, אני מוצא רק דברים חיובים אצלה. היא ילדה מקסימה עם שמחת חיים שכיף לראות. והיא חברה אמיתית שזה דבר מאוד חשוב. היא תעשה הכל למען ענבר. לגבי פייבוריטית, אני עדיין בעד איילת וענבר (חסד נעורים) אבל דניאל מתחילה לתפוס את מקומן. אני פשוט מוקסם ממנה לאחרונה. ליז מעוררת אצלי בעיקר רחמים, אבל הייתי רוצה שתגיע רחוק. היא ראויה לזה. והעליהום שיש עליה זה הדבר הכי מכוער שיש כרגע בתוכנית.

Klayhamn

New member
ליז תעוף בשבוע הבא להערכתי

כפי שגם יוכרע בסקר הנוכחי

חנונים זה לאו דווקא שווה חסרי בטחון ומסכנים

החיבור לאלירז היה בגללו כאינדבידואל, ובגלל ההתנהלות שלו עם חבריו, וכן, גם ההתנהלות שלו מול שיינפיין ושות'. "ברגע שהחוסר ביטחון הופך לאובר ביטחון אין לקהל את אותו הרצון לתמוך ולרומם את המתמודד. כאילו הוא מסתדר כבר לבד. במקרה של ענבר, מעבר לביטחון שחזר לה, יש גם את הצד הבעייתי בחיבור עם קרן שמוציא צד מכוער." אני לא מסכימה עם כל רעיון הרצון לתמוך ולרומם.. ושכאילו ענבר כבר מסתדרת לבד. זה מה זה לא מה שאני חשבתי עליו, ואני בטוחה שיש פה שיסכימו איתי. כל הקטע של החיבור אליה היה כי אנשים הזדהו, מצאו דברים בתוך עצמם שמזדהים עם מה שעבר עליה בהתחלה. כשאת הופכת להיות מישהי עם התנהגות שאנחנו לא מתחברים אליה ולא אוהבים, אז כן,בוודאי שלא נאהב אותך. אין פה קשר בכלל ל:"אין לקהל את אותו הרצון לתמוך ולרומם את המתמודד. כאילו הוא מסתדר כבר לבד." אם זה היה ככה, היא עדיין הייתה פופולרית, רק כבר לא היו חושבים שהיא זקוקה לחיבוק.

קשקשה9

New member
חנונים כן ,אבל לא חלשים ומסכנים להיפך

אלירז תמיד שידר עוצמה וחוזק פנימי להם אגב אני אישית יותר מתחברת מאשר דמות מסכנה וחלשה אבל זה כבר העדפה אישית שלי ולא מייצגת

KEEK

Member
אני לא יודע אם אלירז תמיד שידר עוצמה

ההפך. הוא לא היה מסכן אבל היה בו משהו מאוד קצת מעורר חמלה. בעיקר כי מנגד עמד שחצן לא קטן. והכל יחסי בחיים. בריב המפורסם עם סער, אלירז הדגיש שסער תל אביבי מצוי שלובש את החליפה והמסכה והוא מנגד הנער הפשוט מהפריפריה עם סלוגנים כמו "לא הבגדים עושים את הבנאדם". אלירז בהחלט לא התמסכן, אבל גם לא שידר עוצמה.

קשקשה9

New member
כנראה שזה אישי מה כל אחד קולט מהדמות שמולו

אני יכולה לאמר לך שלרגע אחד לא חשתי כלפיו חמלה אלא להיפך היתה בו עוצמתיות של אדם שמאמין בדרכו והוא אפילו אמר פעם שהוא לא צריך סביבו אנשים כדי להרגיש חזק דווקא סער סחט ממני את כל החמלה שהיתה בי ,חמלה על אדם כלכך פאתטי וטמבל מכדי להבין עד כמה חחח יכולנו להמשיך פה שעות את הדיון על דויד נגד גוליית אבל משהו אומר לי שאנחנו בפורום הדור הבא

noaxxx

New member
מה אתם אומרים?קצת פחות אח, ויותר 24/7?

לבסס טיעונים לפי העונה ההיא של האח (או כל עונה, לצורך העניין), מפספס את העניין... לכל אחד היתה בזמנו תפיסה אחרת של הדמויות, כך שאף אחד מהטיעונים לא נשמע הגיוני.

קשקשה9

New member
מסכימה איתך למרות שקשה להיתנתק מההקבלה

כשמנתחים את הדמויות ואת הדינמיקה החברתית

Klayhamn

New member
דווקא לא

אנחנו הערצנו את איילת גם כשידענו שהיא במקומות הראשונים באהדת הקהל. ענבר הייתה צמודה לא הרחק מאחוריה... איילת ממש לא הייתה חלשה אז (ואפילו צעקה על אתי כשהיה צריך). הסיבה שקרנן יורדת בעיננו היא בעיקר השינוי לרעה בהתנהלותן החברתית - צורת ההתנהגות, הדיבור, החברים שהן בחרו לעצמן (והזניחה של חברים ישנים למענם) וכו'..

KEEK

Member
איילת היתה הדחויה של איתן

היא חשפה את כל רגשותיה מולו ומול כל המדינה וקיבלה סירוב זה סוג של חולשה ודבר כזה גורם לקהל לסמס שלא לדבר על הסיפור של אמא שלה שהוקצן בשידור המרכזי

Klayhamn

New member
אבל...

לקח הרבה זמן עד שאיילת קיבלה את הסירוב מאיתן (ממה שאני זוכר לפחות). אני התחלתי לצפות בתוכנית בסוף שבוע 2, ואם אני זוכר נכון, איילת הייתה פופולארית כבר אז, הרבה לפני שעשתה מהלכים מול איתן אני טועה?

למעלה