שרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011

בסדר, זכותך

מאוד צינזרתי את עצמי במה שאני חושבת עליה כאשר הגבתי לך, מתוך הערכה אלייך. אבל אני באמת שיש לי עוד הרבה להגיד עליה.

שרון-ב-

New member
פחחחחחחחחחחחחח אלונה. הרגת אותי

גרמת לי פה להתגלגל מצחוק לפחות עשר דקות קרן בחורה צבועה, שחקנית שמוציאה לנשים שם רע. בעיקר ליפות שבהן...... לרחם עליה... אני אמנם גבר אך קשה לי להאמין שיש אישה שצופה בה כעת שמקנאת בשפלות שלה אם את כאישה מקנאת... תנחומי...

אלונה1288

New member
שרון יקירי, אין מאושרת ממני

שגרמתי ככה לבן אדם שאיני מכירה להיקרע מצחוק... ועוד 10 דקות וואו אני בעננים...

24שעות1

New member
אלונה1288- ושוב את כותבת הכי נכון ואמיתי

שינאתם לקרן מעבירה אותם על דעתם. השיחות הכי ברמה וכייפיות הם של קרן בבית

NevaEva

New member
לפני כמה ימים קרן העירה לאתי

על זה שצעקה על ליהיא מול אורטל...

קשקשה9

New member
סתם השערה פרועה שחלפה בראשי:

אם ההפקה מריצה את ענבר(לפי כמה תאוריות קונספירציה שרצו פה) אז יש סיכוי שאיילת יוצאת היום כדי לפנות לענבר את הדרך לדהור קדימה בלי שתאפיל עליה יודעת,קצת פרוע אבל......מותר לי

רגע רק רגע

Active member
מה שמוכיח...

שקרן ערמומית מאוד מאוד. איפה היה הניתוח המופלא הזה לפני שבוע? האם גם לפני שבוע היא חשבה ככה על "אחותה הגדולה" ו"חברת האמת" שלה בוילה? דר"א, בנוסף לניתוח... קרן גם לא מפסיקה לרסס ארס לכל עבר. מה שבטוח, לך לא יהיה ת'תירוץ של - "לא ראיתי..."

24שעות1

New member
רגערק רגע- כמה פעמים לנו בחיים -ומנסיון

גילינו פתאום בחבר / חברה הכי טובה שלנו צדדים שלא אהבנו והדחקנו אותם כי לא רצינו לאבד את החברות, ידענו כי החברות לא טובה לנו ובכל זאת המשכנו להיות חברים - עד אשר זה התפוצץ לנו בפנים. וכאן בוילה , כל אחת באה לשחק את המשחק מול הרווק. ובדרך גם התחברו להם הבנות. ומה שלא ראית בשבוע שעבר (או בחרת לא לראות על מנת לא להתאכזב משיפוטך )היום את רואה ומתעוררת ומבינה שיש עוד בנות שאולי אני מפספסת היכרות איתם ,ואולי איתם בהחלט יש לי יותר מכנה משותף. אז האם זה פסול - האם זה נקרא צביעות

שרון-ב-

New member
ככה פתאום????? לללללאאאאאאאאאאא

את יכולה ככה פתאום לגלות משהו על חברה שלך שאת לא אוהבת אך את לא יכולה ככה פתאום להפוך את עורך ולטנף עליה עם אחרות זה לא.

רגע רק רגע

Active member
לא יודע מה איתך...

כשאני רואה משהו שאני לא אוהב בחבר/ה, אני קודם כל מדבר איתו/איתה ומנסה לברר אם ראיתי ת'תמונה נכון או שישנם דברים שלא ידעתי על קיומם שמשנים את התמונה. אני לא מחכה שזה יתפוצץ לי בפנים. אם אין לי דרך לפנות אל אותו חבר/ה... צריך לבדוק אם אני יכול לקרוא לו/לה חבר/ה. נקודה למחשבה, לא? וכן, קרן צבועה ללא צל של ספק. כבר בשיחה עם יוני היא הראתה מה היא חושבת על אתי, אבל התאפקה ושפטה את אתי לכף זכות. לאחר ההעמדה להדחה המדוברת... קרן בחרה לשפוט את אתי לכף חובה. מקריות?

למעלה