שרשור פרק 13- ההדחה

יובלוש26

New member
אמ אפחד לא חשב להעיף את עידן?

רק אותי הוא ממש מרגיז? והקטע שמדיחים שניים ברביעי זה דיי מוגזם, מורחים את הפרקים קצת יותר מדיי. אני נורא מקווה שנעם לא יעוף, לפי דעתי זה עוד קצת מוקדם בשבילו. ואמ ה2 שיודחו ברביעי.. שניהם הולכים לאי המתים להתחרות מול ויקה? >< בטח יהיה עוד איזה טוויסט, כרגיל.

../images/Emo45.gif"אם אני מחליט שהוא לא הולך../images/Emo108.gif

אז הוא לא הולך" בא לי להביא לו כאפה! :S וראיתם את וויקה באי המתים? היא מתקרב לסרטן ואז עפה אחורה כי היא פחדה, היא אמרה "ראיתי סרטן אבל הוא ברח לי" בזמן שזה היה בדיוק הפוך XD

עידן הזה פשוט מעצבן

רואים שהבנאדם הזה מונע מתיסכול וביטחון עצמי באדמה. "אוי לא, איש גבוה. להדיח"

sUp3r

New member
צודקים בדיוק מה שאני חושב עליו

וכמו שצפניה אמר עליו בבלוג.. הוא כל הזמן לוקח קרדיט על דברים שהוא לא עושה הסמרטוט הזה!!! ובנוסף לזה הוא מדבר כאילו הוא זה שקובע מי הולך... גמד עם רגשי נחיתות...

נשמאמי3

New member
נועעםם://

זה ברור שנועם יעוף כי ראו את יעל בוכה ונראלי שגם גיא יעוף אבל זה נראלי יותר מידי צפוי.

אוף

שמתי לב שגיא אמר "נועם ניסה לגרום למולי להצביע לי. אבל איך אומרים, כול כלב ביג' יומו" אני אמור להבין מה'ניסה' ומה'כול כלב ביג' יומו' שבסוף נועם זה שמודח? ממש מגעיל מצידם למרוח את ההדחה לפרק הבא. בהתחלה עושים את משימת החסינות בפרק של שבת, ועכשיו עושים את ההדחה בפרק של רביעי. שפשוט יהפכו בין הימים, לאף אחד לא זה לא יפריע. אני רואה שהם חמים על לעשות את זה. כל השינויים בחוקים האלה כל חמש דקות עולים לי על העצבים. אולי בעצם שיהיו שלושה שבטים ולא רק שניים? אולי שיעשו במועצת השבט שבוחרים אחד שיעוף ואחד שיעבור לבנות? אולי בסוף בעצם יהיו שני שורדים? איך אני אמור להאמין להפקה הזאת עכשיו? אה כן, וגיא ועידן מקצרים לי את החיים.

אה אה ועוד משהו../images/Emo108.gif

אני תמיד נזכר בעוד דברים, שמתם לב כשכאלכס נפל בזמן שהוא היה עם עוד מישהו, הם מלא חוטים בצדדים, כאילו סימנו להם איזה שביל או משהו? O_ם כאילו זאת שמורת טבע כזאת לא יודע..

ליליוש

New member
דבר אחד טוב יצא מזה...השבטים חוזרים...

להיות כמו שהיו... אני מהמרת שיעפו את אלכס מגיברו ואת מולי בסבנה... ואתם?

בתקווה שזה לא ילך לאיבוד בכל הסמטוחה הזו

תארו לכם ששבט הבנות היה מפסיד במשימת החסינות, ושם היה צריך להדיח מישהו, כשגם דן היה מועמד להדחה: הבנות היו מגבשות בקלות קואליציה נגד דן. חלק היו נתפסות לתפקוד הלא ממש טוב שלו במשימת החסינות, חלק היו רוצות להשאר קבוצה של בנות לבד בלי בן שנמצא שם כשהן מתרחצות בים, וכו'. דן היה מנסה לארגן קואליציה נגד מרינה, שחוץ ממנו תפקדה הכי רע במשימת החסינות. ואם בכלל הוא היה זוכה בחסינות מהדחה - שוב היינו אומרים שההפקה ארגנה כאן קונספירציה. ואם היה רוב יציב ומוצק להדחה נגד דן, וכשהשבט היה מגיע למועצת השבט היה מתברר שהמתכונת היא בכלל להדיח שני חברי שבט, אחד מכל שבט - שוב היינו בטוחים שההפקה בישלה בשבילו קונספירציה.

LiRs Lullaby

New member
לא נכון.

אם הוא היה עף, לא היה אף אחד שהיה חושב שבישלו כנגדו קונספירציה. היו חושבים ש"הגיע הזמן!".

yrutoo

New member
קשה לי להאמין שגיא יבגוד במולי או להפך

הרי כל הזמן מדברים על זה שהם נשארו חברים טובים עכשיו, ושמולי בא למסיבת יומולדת של גיא... או שכן אחד מהם בגד והשני סלח לו, אבל קשה לי להאמין שזה באמת קרה :) חוץ מזה, היה אחלה פרק היום. סופסוף מראים קצת אסטרטגיות.. נעם הפתיע אותי, הוא ניסה לשחק די חכם בסה"כ. לא כמו אלכס שישר אמר ש"אין מה לעשות", הוא דווקא כן מנסה להטות את האחרים... מולי די מסתכן בזה שהוא לא החלטי, זה יכול לפעול לרעתו. אם זה תלוי בעידן- הוא יעוף. והבנות לא נראות לי כ"כ מטומטמות בקשר לדן, הוא דווקא די משלה את עצמו לפעמים. נדמה לי או שהוא מזמן כבר לא "הכוכב" של התכנית? ועידן מלך
(ומרינה
)

LiRs Lullaby

New member
ברור שהוא כבר מזמן לא הכוכב של התכנית.

הרי בשבט הבנים כבר יודעים איזה נחש הוא, הבנות משבט ג'יבארו כבר יודעות איזה נחש הוא, ורה(לא רוצה אותו) ושחר ("הוא קצת שקוף") כבר יודעות איזה נחש הוא. היחידה שנשארה לא יודעת - וזה יכול להיות אולי קטע של העריכה, כי זה נראה לי הזוי שדווקא היא לא תראה את זה - זו ליה.

טוטו המודחים שלי

'סבאנה' - מולי יודח, כי הוא סומם כחוליה החלשה יותר מבין כולם, בזה שהיו לו מחשבות שניות על ההדחה אחרי שיחה עם נועם. אם לא הוא - זה עלול להיות גיא, שאומנם לא היו סביבו בעיות, אבל האפקט הפסיכולוגי של המהלך האחרון של נועם, לנסות למצוא מישהו מ'סבאנה' שידיח יחד עם הג'יברואים את גיא, עלול להשפיע על הבנים שצריכים להחליט מהר. 'ג'יבארו' - אלכס. משה לא ממש מועמד להדחה, ולמרות שהוא לא מבריק יותר מדי, הוא גם לא סומן כבעייתי מדי וגם לא מאיים על אף אחד. לאלכס יש בעיה בגלל המוניטין שהוא סוחב מפרשת הברזנט. עכשיו - תארו לעצמכם שנועם היה זוכה במשימת החסינות. כך היה נוצר עכשיו מצב שמשה ואלכס היו צריכים להאיבק זה נגד זה, כשרק נועם הוא לשון המאזניים.

LiRs Lullaby

New member
לא נראה לי שידיחו את אלכס....

מג'יברו נראה לי די ברור שנעם הוא זה שיעוף כי מושיק כבר סימן אותו ויחד איתו ילכו גיא, עידן ואם הוא יעשה את ההחלטה הנכונה - גם מולי. אני לא מבינה מה יש לו לחשוב בכלל. אלכס ומשה לא מועמדים כרגע להדחה, אבל אם נעם היה זוכה, יש מצב שהיו צריכים אותו ואת מולי כדי להדיח את מושיק. נעם בחיים לא היה הולך נגד השבט שלו כשיש שבט יריב - למעט דן, מסיבות ברורות.

מכוערת1

New member
יש לי שאלה

מתי צילמו את השירדות בכלל?מתי סיימו לצלם תתוכנית מישהו יודע?

aשרון

New member
תוציאו לכם מהראש..............

תוציאו לכם את התכנית האמריקאית מהראש. אני נכנס לפורום ונתקל פה בתגובות של אנשים שיותר מדי מכורים לגרסה המקורית ולא מוכנים לקבל שום גרסה אחרת. מספיק אנשים, תפתחו את הראש שלכם לגרסה הישראלית, אם הם היו עושים הכל כמו במקור אז היה משעמם טילים. לדעתי, יש מקום לדחיית ההדחה בצורה כזאת כי זה יוצר עניין ומתח בריא (למי שלא לוקח את התכנית יותר מדי ברצינות) ומביא את הקהל לדבר על הנושא. תעזבו אתכם מהמקור ותתמכרו לגרסה הארץישראלית שלנו להישרדות. נ.ב. חולה על הבלוג של צפניה............ נ. ב. ב. איך מצא חן בעיני שנועם החמיא למולי על שרירי הבטן, נראה לי למולי קורים כל הקטעים ההומו ארוטיים בתכנית. רק חסר שהוא יבחר להשתגל עם אחד הבנים כדי להמשיך הלאה. יא ממש חפרתי, מענות הערות ושאר ירקות במסריםםםםםםם.

למעלה