שרשור פרק 5

הדבר היחיד שהיא מצאה זה...../images/Emo122.gif

אחד שיעשה הכל בשבילה בזמן שהיא תהיה מוטרדת אם ללכת לבריכה קודם או קודם לבית קפה...אכן החלטה קשה אני לא מקנאה בה והילדה לא אשמה זה מה שהיא התרגלה ואכן האמת כואבת

meshi4

New member
סליחה שאני מתפרצת כאן ../images/Emo4.gif

אלזה נגעה לליבי ברגשנות שלה.המענין היה שהיא מרגישה שלמה מאוד עם התפקיד שלה.לבשל,לנקות,להעיר את בעלה נראה לה דבר טבעי והגיוני כל כך.בעצם היא לא מרגישה שהיא לא מעניקה לעצמה זמן איכות.לדעתי לא יזיק לה גם לפנק את עצמה. התפעלתי מהחדווה שלה לנקות את הבית .מנקים כי צריך אבל להגיד שהעבודה הזאת כייפית .לפעמים אני רוצה שיהיה קסם והכל יהיה נקי ברגע.נו....ומי מהילדים "קופץ" על עבודת הנקיון?תמיד יאמרו:"אמא,הבית נקי.לא צריך לנקות?"מוכר לכם? עם ארוחה חמה הסכמתי איתה במאה אחוז.ילדים זוכרים ריחות תבשילים וארוחות משפחתיים.

מסכימה../images/Emo9.gif.

אלזה ריגשה. קשה לראות משפחות מאושרות בימים כאלה. ובכל זאת לפעמים אני חוששת שהבימוי מוצלח מידי. למה 'מתפרצת'

../images/Emo13.gifהיי אוסה

עניין ההשכמה של שלומי הוא לא כמו שהראו אותו....השמירה היא פעם בחודשיים בסך הכל ויצא שבשבוע שאורלי היתה אצלנו היתה לשלומי שמירה אז אאורלי התבקשה לעשות את זה....מן הסתם אני יודעת שייש שעון מעורר וגם שלומי...אבל ותודה על הפירגון אני מקבלת המון תגובות מחממות לב ברחוב וזה כייף

gorck

New member
תוכנית היום 7.12

התוכנית הגרועה ביותר, אשה שתלטנית, מחוספסת, חסרת סבלנות וסובלנות לזולת, חושבת רק על עצמה מול אשה שקטה, עדינה יפת נפש נותנת ואוהבת. עד היום האמהות כולן היו נחמדות עם מגבלות וחסרונות כאלה ואחרות אבל כולן היו שוות צפיה, התוכנית היום היתה מיותרת. לילדה שבכתה והגנה על אמא שלה, כל הכבוד - גם אנחנו היינו נפגעים מאמא כמו שלך ומוצאים סיבה לבכות על מר גורלנו.

אממממ

אם לא שמת לב כבר פתחו שרשור וכמובן מות להגיד את דעתך אבל יש דרך למרות שגם אני חושבת שהילדה סתם בכיינית והאמא עצלנית והאבא קצת סמרטוט שלה אבל הוא הכי נורמלי וכמו שאמרתי כבר פתחו שרשור

boopymylife

New member
פעם ראשונה היום ראיתי... חח

איזה הזוי זה.. (אבל תכלס גאון מי שחשב על התוכנית הזאת..חחח) הצפונבונית ממש מזכירה לי מישהי (לא זוכרת מי) בזה שכל היום רק מחפשת לעצמה ת'סטלבט - ת'מסג' שלה את הקפה.. את השנטי.. ואלזה מזכירה לי את אמא שלי בולל.. היא תעשה הכל בבית גם מה שהיא לא צריכה ולא תרגיש שזה לא בסדר, או שהיא עושה יותר מדי, ומטריף אותה חוסר נקיון / חוסר רגישות .. אגב, מעניין אותי אם מישהו יודע, אם הבעלים מסכימים בד"כ שהאישה שלהם תשתתף בתוכנית.. (כי לי ניראה שהבעל של אלזה לא כ"כ רצה שהיא תלך ל8 ימים לבית אחר ושיתקעו אותו עם איזה צפונית ל8 ימים...) ולא הבנתי כ"כ למה הילדה בכתה, בגלל שאמא שלה לא מבשלת ונותנת תשומת לב בד"כ או בגלל שאלזה כביכול "השמיצה את אמא שלה"? ><?

אוסה

New member
זה נחמד שזה מזכיר מישהי בת 16

אבל שאמא לילדה בת 16 מתנהגת ככה..... אהבה עצמית חזקה ...זה מה שיש לה. קודם היא , והיא והיא .

תגובה...

ההחלטה ללכת לתוכנית הייתה משותפת, היה ברור לשלומי שתגיע מישהי שהיא שונה לחלוטין ממני ולכן הוא לקח את זה בהומור ושיתף פעולה. ולגבי תום הילדה שבכתה, היא נעלבה כי היא הרגישה שהצגתי את אורלי לא נכון, כל הכבוד לה שהיא הגנה עליה.

magic girl2

New member
מישהו ראה את הסרט "שישי הפוך"???

זו רק אני או שאורלי מזכירה לי את בטירוףףףף את האמא שמשחקת שם? במיוחד בקטע שהיא מתחלפת עם הילדה ונעשית אמא מופרעת כזאת
אניוואי, טוב שלא עשו פרסומת לארומה בבאר שבע
ועוד בשני הסניפים שונים בבאר שבע
עלק "התאכזבתי מכיסאות הפלסטיק". אה ואף פעם לא כתבתי פה...ראיתי את כל הפרקים..תוכנית ממכרת.

Tali1912

New member
ויי איזה צחוקים

איך לא חשבתי על הטיפ הזה לבדיקת מקרונים? מהיום רק ככה אני הולכת לבדוק אם המקרונים בשלים, ובשביל לבדוק את הטעם שלהם ארסס עם קטשופ על התקרה.
אויי ואבוי אם מישהו היה ממלא לי את תקרת המטבח עם נטיפי מקרונים. איזה שיטה הזויה. ועוד השאירו למזכרת כדי שהאמא תראה.
מכל התכניות אני מעדיפה את האמא התמניה,הכי האסלית וחמודה.

../images/Emo108.gifTali1912

חזרתי ומצאתי את המקרוני על התקרה צחקנו וזה נישאר עוד כמה ימים למזכרת ....הכל בהומר.....ודרך אגב זה הפוך אם זה לא מוכן זה נידבק אם זה נידבק זה לא מוכן....

Fairywitch

New member
אחח... אורלי, אורלי...

יש אנשים כאלה? פרזיטיות ברמה שמזמן לא ראיתי
"מעכשיו יהיה פה שוויון מוחלט. אתה תכין את הילדים לבי"ס, ואותי אסור להעיר בשום פנים ואופן"... מי המציא אותה, מי

SPFAN

New member
היה פשוט פרק מוזר XD

אבל נחמד
זה מצחיק אותי לראות איך שכל אחד מהם בטוח שבבית שלו יש שוויון, ובעצם בשני הבתים אין שוויון. אבל בעצם, אם ככה הם אוהבים את זה, שימשיכו ככה
ואני יודע שזה מגעיל, אבל רק אותי זה ממש הצחיק כשהאוגר מת? XD

למעלה