שרשור צהריים והלאה יום ד'
7/9/11

26? באמת? היא נראית בול 28../images/Emo8.gif

ואני מסכימה איתך, היא גם אמרה את זה באופן גלוי לאתי כשהיו חברות נפש.

היא סיפרה לך? מוזר כי אני שמעתי אותה אומרת

שהיא לא נמשכת לאורן. קורה בוילה משהו פלאי, כל גבר שלא נמשכים אליו, בעקבות טריגר (קינאה, בילבול, כמיהה וכד' ) או הדחה צפוייה הופך לגבר המושך עלי אדמות. מדאים!

אורטל היטיבה לראות את איכויותיו של אורן בפגיש

בפגישה עם אחותה. יתכן שלא נמשכה אליו מלכתחילה, אך הזמן וההתבוננות מהצד עשו את שלהם. סיבה נוספת היא, אורטל שמה על עצמה מגננה לבל תפגע. משיכה יכולה להיות מיידית ולכבות ויכולה להבנות אט אט ולהצליח בגדול. אני לא חותמת על אף אחד מהזוגות כרגע, ימים יגידו ואני כן יכולה לראות שאורטל מעוניינת באורן וכמובן שישנן התלבטויות מצידה וזה לגיטימי, נוכח הסיטואציה שהיא נמצאת בה. אמש אורטל אמרה שאורן בסופו של דבר הוא הגבר בוילה.(זה היה שאתי נתנה הרצאה לחן הרצאה על גברים בכלל ובוילה בפרט)

webguy

New member
ווילה זה לא מקום נורמלי והכל בערבון מוגבל

הבדידות יכולה להוביל לחבריות שבחוץ לא היו מחזיקות יום ..!! ראינו את זה באח הגדול ..!! זה לא החיים האמתיים ולא לתת לכותרת ריאליטי להטעות ..!!

sendibar0

New member
אבל אורטל לא מועמדת להדחה../images/Emo13.gif

היא יכולה היתה לחכות לפחות עד יום ראשון, כשתיוודע רשימת המועמדות החדשה, כדי להתקרב לאורן, אם זו היתה הסיבה

izmeral1

New member
אני אנסה גם להצחיק וגם לעקוץ. אורטל....בררררר

הבררת מחדל של כול מכלול הדברים. או שהיא היתה טוקי אחרי דניאל. כי לא רצתה להתחבר לאך אחת שם. או שהיא נפלה מכוכב . שכולו חלומי. חיה בסרט של עצמה. הנשיקה של איתן זה כמו הבחור הראשון שלי. שלה הבנתם. עד כשיו לא מעקלת למה הגבר הזה נשק לי וחמק לי.חחחחחחחחח פחחחח. והיא כן משדרת לו שאני עדיין חושבת שאולי משהו יתעורר.- אצל איתן. . לא מבינה את אף אחד רק את עצמה ואם בכלל. עכשיו לצחוק האמיתי. שלשום היה זה בלילה. אתי וחן בשיחה. על גב. גברת חלומי מגיעה. ולא מחשבנת. אם זו שיחה שלהם לבד.? אתי אומרת לאורטל תשקבי . את יכולה לשבת כאן. טהשיחה ממשיכה. ואתי משתפת את אורטל בשיחה. שהגברים הם רק קבל וכאלה. לרגע חשבנו שאורטל משתתפת בשיחה. אבל לא. היא בעניין המשחק כי גם איתן היה שם קצת. ומור המצחיקה עם משחק הפנטומימה.וכך אורטל מהופנתת
לכייון המשחק ולא יותר. מחפשת משהו שלא תפסיד. דומה מאוד לקרן. לא להפסיד. מה זה אומר איפה הראש . מסקונות... והצחוק כאן וכאן מור
מור מתקרב.אורטל לא במשחק ליד אתי וחן מרחוק. אאני יודעת זה ג'ון מור.
לא מבינה מה בכלל היא אומרת מור
ממשיכה עם החברה..אז כולם צועקים מה רוצה מור ואת מי היא מציירת בדמות הפנטומימה. ובן הכי מצחיק אמר על מור
מה היא רצה. וואי זו לא שתתה ער'. תארו לכם וכן וזו מור
ומשחק הפנטומימה
רצה מכאן לכאן ללא הבנה. מה הקשר לריצה.אין.? מה הקשר לאורטל אין? הרי היא יושבת ליד אתי וחן. . היי אני פה זורמת חחח נעליים זורמת ואחת רצה ואין להבין.? וכך כול פעם שמור משחקת. ואיתן בתמונה רק לרגע? אורטל בעננים.

webguy

New member
מה קורה בין אורטל לאורן ...?

איתן אמר שהם בחוץ ביחד

דידי 9

New member
להפקה-כדי שאנשים יצביעו לאורטל או לאחרת אל תת

תתנו כח לאורבך הדוחה העריץ להוציא את אורטל או קרן או כל אחת אחרת! תנו לקהל להחליט-זה יהיה הוגן! ואני מדברת בשמי ובשם המון אנשים, נקווה שתהיו הוגנים ולא תתנו למועדפת שלכם-דניאל טרקאי המהמרת,לזכות בלי קשר להצבעות. האמת תמיד צפה על פני המים. אל תשכחו את זה

ודידי לא תשתנה אף פעם

את שוב פעם חוזרת על המנטרה שדניאל היא מהמרת. הלוואי יתבעו ת'אמאמא שלך.

easternstar

New member
דידי, להזכירך: אורטל בכלל לא עומדת להדחה

איך אורבך יכול להוציא אותה כשיש 4 מועמדות אחרות?

אני חושב שחן תודח מחר זה מפתיע אבל זה ריאלי

מאוד חן בחורה עם ביציים ולא מושפלת כמו קרן או ליהי היא לא משחקת לפי החליל של הנרקומן לשעבר וזה לא בא לו טוב בכלל לאיתן לא אכפת מי תודח ואם גב יזרוק לו סימן קטן שחן מפריעה לו לנוחות שלו בבית אז איתן לא ישמור עליה כנ"ל גם בן שממש לא סובל אותה רק יוני ינסה להגן עליה אבל זה לא מספיק ההפקה גם מכינה את הצופים לכך שחן תודח בכך שהיא מריצה פרומואים על כך שחן שואלת מה הסיכוי שאני אודח מתוך 4 זה מתלבש להם טוב להפקה כי זה יסיר סופית את המכשול מקרן לגב לגב גם לא ממש אכפת עם מי להתחיל סתם קטע רומנטי משני אם זאת ונינה או מור הוא כבר התחיל לפעול קצת בכיוון של מור אבל זה רק ליצור רושם שווא הוא חזק על המיליון ונעול על קרן שתביא לו אותו אל תתפלאו אם מחר חן מודחת

אני נוטה להסכים, היא גם מרבה לומר בקול רם

שהיא רוצה לצאת, אז למה שיעכבו אותה? זו ההדחה הכי לא מעניינת/משמעותית EVER.

andy181

New member
../images/Emo240.gif אורטל באה לדניאל פתאום ומחבקת אותה

מאחורה.. בלי להגיד שום דבר, וממשיכה ללכת כאילו כלום.. דני אמרה לאתי שראתה את זה שהיא לא כבר לא מבינה מה הולך ומאיפה החיבוק הזה הגיע.

למעלה