שרשור צהריים והלאה יום ד'
7/9/11

רינתי77

Active member
ומה שאת עושה פה בקשר לדניאל, זאת לא

שטיפת מוח? את חושבת שאם תאמרי שאת נלחמת בחוסר המוסריות של עיסוקה אז יש הצדקה לעשות לאנשים פה שטיפת מוח נגדה. זה בסדר כשזה משרת את המטרה שלך! זה מוסר כפול במקרה הטוב וצביעות במקרה הרע.

דידי 9

New member
רינתי,לא רק עיסוקה! היא תחמנית,ולא אני לא עו

עושה שטיפות מח-אני באמת לוחמת צדק:) תמסרי לידיד שלך פוסי עובדה היא, שאני יודעת להיות הוגנת, אני הכי אוהדת שם את קרן, אבל חושבת שלאורטל מגיע המיליון בגלל תכונות מסוימות שאני אוהבת בה. דעתי על דניאל היא כזאת, ולרגע אחד לא שיניתי דעתי למרות שניסיתי-היא כל הזמן נתנה לי סיבות מעולות לא לאהוד אותה וזה רק הלך והחמיר. הבחורה-תיחמנה לאנשים את הצורה. גם פה-נקווה שרק פה, וגם בתכנית! ימים יגידו

לונדרון

New member
יש כאן הבנה

דידי כלפי הטיעון שלך בכל הנוגע לעיסוקה של דניאל. מעבר לכך, האם יש משהו נוסף, מעבר לעיסוק שלה, שיכול להוסיף לדיון על דניאל? המשך יום נפלא

רינתי77

Active member
האהדה או הסלידה מדמות זו או אחרת

מובנות ומקובלות, הרי על זה בנוי הפורמט הספציפי הזה של ריאליטי. אבל עבורי לא אפשרי המצב בו האהדה שלי למישהו תגרום לי "להתאהב" בדמותו ולראות בה את כליל השלמות. כולם בני אדם ובתכנית הזו במיוחד מתגלים הצדדים הפחות מחמיאים באישיותם של המשתתפים השונים. בעיני הם כולם רודפי פרסום ובצע, ילדים אבודים שאין להם משהו יותר משמעותי לעשות בחייהם מאשר לסגור את עצמם בתוך בית ולהתבזות מול המצלמות במשך שלושה חדשים.

easternstar

New member
מי מוכן להשתף בתוכנית ריאליטי מהסוג הזה?

רוב האנשים בחוג שלי לא היו מוכנים לדרוך אפילו יממה בתוכנית ריאליטי מהסוג הזה.. לקחו כמה ילדים אבודים (אפילו אם חלקם מבוגרים בגיל רובם ילדותיים בצורה זו או אחרת) ושמו אותם בתכנית שמצלמת אותם 24/7. רובם לא יודעים לנהל שיחה אינטליגנטית והם עסוקים ב:"אני אמרתי לו.." "הוא אמר לי" "פגעו בכבוד שלי" "לא פגעתי בכבוד שלך".."היא עשתה עבודות בית פחות ממני".."מתי יקחו אותי לדייט".." מה היה כשהם דיברו?" מושא להערצה?

adiyon2

New member
שאלה ולא בציניות

מתוך הנחה שתהיה (אתה או כל אחד אחר כאן) מסיבה כלשהי סגור בבית עם עוד כמה אנשים (לדוגמא:זוכר את מלחמת המפרץ? אף אחד לא יצא מהבית בהתחלה), לא יצא ממך תכונות שכנראה בחיים הרגילים, מחוץ להסגר לא יצאו? יש כאלה שיוצא מהם הרבה גועל, ויש כאלה שיוצא מהם פחות. בכל מקרה ההסגר מחרפן אותם. השיחות שנראות לנו ילדותיות, להן נראות ברומו של עולם. אותי הם משעשעים ולא יותר. אני כועסת לפעמים, אוהבת אותם לפעמים, מזדעזעת לפעמים, אך יודעת שזו לא המציאות. גם אני והרבה אנשים שאני מכירה לא היו מוכנים להכנס לוילה כזו. לעומת זאת, אני יודעת את הכח של המדיה הזו כקרש קפיצה לעולם הבידור או המדיה, כך שדעתי חלוקה בעניין.

רינתי77

Active member
ברשותך אני אומר לך את דעתי

אנשים אלו אשר נמצאים כעת בוילה, נמצאים שם מרצונם החופשי. אמת היא שהסיטואציה בנויה כך שהסגר יעשה את שלו ומגוון התכונות (בציוחד הרעות) יבואו לידי ביטוי. בכל זאת אינני יכולה להמנע מלהשוות בין מה שקורה בתכנית זו לבין האח הגדול. באח הסיטואציה הייתה עוד יןתר מלחיצה: את התקציב היה עליהם להרוויח, זמן קצוב למקלחת ובלי צ'יופרים כמו הדייטים פה. ובכל זאת, ההתרחשויות והשיחות ביון האנשים היו הרבה יותר מעניינות אינני יכולה לתלות זאת אלא ברמה השונה של האנשים בשתי התכניות.

easternstar

New member
בטוח שכן. השאלה איך הייתי מגיב../images/Emo13.gif

העניין הוא לא רק שמתחרפנים בבית סגור עם אנשים שלפעמים "ירדו" עליך והעליבו אותך, אלא שכל הפואנטה שהכניסה לוילה והסבל שם הם למען 15 דקות התהילה והחוזים של פליטי הריאליטי ולכן הם לא יכולים ללכת לפינה ולשתוק. (כמו שאני הייתי עושה
) מצבם לא קל ולכן אני לפעמים מרחם על הצנון המסכן, שכביכול צריך להיות "המבוגר האחראי" שם ואין לו כוח. על אתי אני לא מרחם והיא בחורה חזקה ואגרסיבית, למרות שהיא טוענת שעוד מעט תתמוטט ותקבל התקף עצבים כמו שקיבלה בעבר. הבנות יכולות תמיד לעזוב (בניגוד לצנון המסכן, שחתום על חוזים ומזכיר אותם לפעמים). לדעתי כמה מהבנות היו צריכות לעשות הכל כדי לעזוב..אין טעם בסבל הזה למען 15 דקות התהילה..

lantora

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

goodpink

New member
מור נראית טוב אוהבת את הלבוש שלה והאיפור

חן נראית טוב גם לא אוהבת את החולצה שלה והיא צריכה ללכת רק עם שיער פזור אסוף פחות מתאים לה. ונינה לא לכרע אבל באופן כללי לא ללכת עם איפור פשוט לא מתאים לה...אבל נראה לי יצאו לה הרבה פצעים בלחי כך שהיא מתאפרת. דנה לא אוהבת איך שהיא מלבשת בדר"כ וגם לה עדיף בלי איפור אם היה לה קול אחר ושפת גוף יותר נשית אולי מבלי להתייחס כרגע לאופי שלה אולי היו מתיחסים אליה אחרת. מכוערת היא לא ליהיא יותר מכוערת ממנה.

צרצרה1

New member
דניאל הצטרפה לאיתן ב"מסע" כנגד אורטל

לדעתי יש כאן כוונה ברורה, מתואמת - להשחיר ככל שניתן את אורטל בעיני הקהל - על מנת לחסל לה סיכוי לזכות לבד במליון. אם השערתי נכונה - זה יחמיר יותר ויותר ככל שנתקרב לגמר. האסטרטגיה של איתן (שצירף אליה לאחרונה גם את דניאל) היא: לדחוף את קרן לגב - כי הם יודעים שקרן פחות חזקה מדניאל בחוץ (דניאל לא הועמדה מעולם להדחה ע"י הקהל וקרן כן), ונישארה רק אורטל שיכולה לקחת לבד (גם היא לא הועמדה להדחה ע"י הקהל).

צרצרה, יש מצב שאת צודקת.

ויש לי עוד שאלה, למה ההפקה לא מראה את השיחות והמפגשים של אורטל ואורן? בשעה זו הם נמצאים בסלון ורואים רק את רגליה של אורטל. מעניין!

למעלה