שרשור ציפורי לילה
15/08/11

Klayhamn

New member
אם מה שאשכולית אדומה כותבת נכון

אז זה מאוד בעייתי... השאלה היא על מה זה מבוסס

Klayhamn

New member
אני מסכים

אבל אם איילת איימה בהתאבדות, ולא הוציאו אותה מיידית מהתכנית, וסמכו על אנשים בוילה שיתמודדו עם זה --- זה מעשה בלתי-מוסרי, רשלנות פושעת של ממש, וגם לא הוגן כלפי החברות שלה זה נכון שההתנהגות של ענבר וענת בעניין של איילת בעייתית, אני הראשון שיעיד על כך - כי ענבר הייתה הפייבוריטית שלי ואכזה בגדול... אבל אם באמת איילת הגיעה למצב נפשי כל כך ירוד שהיא כבר דיברה על לשים קץ לחייה --- אז קשה מאוד לשפוט את ההתנהלות שם בצורה אובייקטיבית מהצד (במיוחד כשעכשיו מתברר שבאמת לא ראינו את הכל)

קשקשה9

New member
קליי שלא תטעה ענבר לרגע אחד לא פעלה

מדאגה לאיילת ופה הטעם לפגם -היא רק הוסיפה עוד מסמר בארון...... לגבי ההפקה זו בהחלט אחראיות שלהם והם היו צריכים לפעול מהר יותר

לונדרון

New member
מהיכן

הבטחון הזה? הרי היו ימים שלמים ושעות רבות שלא ראינו כלל את ענבר, איילת וענת, משום שראינו את איתן ודניאל, איתן וקרן, איתן ואורטל, בן וליהי, ואתי ואתי ואתי ואתי. חייבים להודות כאן לפחות בכך שהרבה דברים התרחשו ולא הראו לנו אותם.

easternstar

New member
הבעיה שכל מה שראינו היה נראה רע

או מישהי מטומטמת לחלוטין שעושה הכל לא נכון כדי לשבור מישהי או רוע לב ואכזריות. השאלה במה אנחנו בוחרים: טמטום או אכזריות?

קשקשה9

New member
הביטחון במה?

ברגע שענבר (,בהנחה שהסיפור על אייל ת נכון) ידעה היא היתה אמורה להודיע להפקה שזה גדול עליה ושיקחו אחריות ולא לנסות לשחק את הפסיכולוגית השופטת הפוסקת והמוציאה לפועל

קשקשה9

New member
כי היא התנהגה איתה בדיוק ההיפך ממה שמצופה

להתנהג עם חברה שמאיימת בהתאבדות

לונדרון

New member
לא ברור כל מה שהיה שם,

על פניו, ברור שההתנהגות של ענבר כלפי מי שאמורה להיות חברה שלה בבית (ובהתחלה הכי טובה), היתה מאוד שלילית, על זה אין ויכוח. אבל משהו פשוט לא מסתדר עם חלק מהתגובה של ענבר הלילה מצד אחד, והיציאה המהירה של איילת, יומיים לפני הדחה מצד שני. אם זה היה סובל דיחוי, היו מבקשים ממנה להמתין ליום ג' ולהיות מודחת מבחירה. זה מעורר תהיות, זה הכל. יכול להיות שנקבל מענה לתהיות האלה ואולי לעולם לא נקבל מענה.

easternstar

New member
לענבר יש חלק רציני במה שקרה לאיילת

הדרך לטפל במישהו נופל היא לעשות נפשות להדחה ולספר לו שכולם מדיחים אותו "לטובתו"?

Klayhamn

New member
לא

אבל מצד שני ענבר כנראה הרגישה שמטילים עליה את האחריות לשלומה של איילת, אחריות שתסכים איתי שבהינתן במידע החדש שנחשף פה -- היא גדולה בהרבה מזו שהיא צריכה או אמורה לקחת על עצמה... להתחבר עם אנשים בתכנית טלויזיה =
להיות אחראית על זה שהם לא יהרגו את עצמם =

easternstar

New member
שמעת את השיחות איך היא "פתחה" דברים עם איילת?

אני ואתה מתוחכמים והיינו זורקים אחת כזאת לכל הרוחות אבל איילת הקשיבה לחסרונות ובכתה שתשתפר ושיקבלו אותה חזרה כחברה.. שיחות כאלה הן מתכון בטוח לשבירה. בסיום השיחה ענבר שאלה את איילת מדוע היא בדאון..

Klayhamn

New member
נכון אבל...

כל זה טוב ויפה כל עוד הדבר היחיד שאיילת סבלה ממנו זה סתם "דאון" שזכה להתעלמות של ענבר. אם איילת איימה בכך ש תסיים את חייה - לכל הפחות צריך לבחון את העניין מחדש, ולנסות לראות כיצד העובדה הזו משנה את המצב. אתם מנסים כאילו להגיד, עזוב התאבדות, שמתהאבדות --- בוא נדבר על ענבר ה-BITCH. ידידי, אני הייתי מראשי ה-"מאבק" בענבר, ואם תטייל כמה הודעות למטה תראה שכתבתי שצריך להצביע לענת ואורטל ולהעיף את ענבר. ושהיא צריכה "לשלם את המחיר" וכו'. אבל אני לא העליתי בדעתי שיש באמת משהו שאנחנו לא יודעים - משהו בעייתי ברמה קיצונית באיילת. ראינו כנראה טיפה מזה בקריסה הטוטאלית שלה היום בשידור המרכזי --- הבכי שלה - לא נראה בריא, ההשתוללות המטורפת והצעקות - היו של אדם שלא בריא בנפשו. עכשיו, עם המידע החדש לגבי האיום בהתאבדות, צריך לבחון הכל מחדש, ורק אז להכריע מה עמדתנו (וגם אז, ממילא, יהיו דברים שאנחנו לא חשופים אליהם. למעשה, את רוב השיחות ורוב האינטרקציה בין צוות "אחותי" בכלל לא ראינו)

easternstar

New member
אני עוד יותר כועס אם הסיפור נכון

נעזוב הכל ותחשוב מה התגובה שלך כשאדם זר מאיים בהתאבדות (לא חברה שעזרה לה). אתה תסביר לו מה החסרונות שלו? תארגן שכולם יתנכרו לו? אומר לו שאתה מחליט מה טוב עבורו או עוזב אותו מהמשחק והולך לפסיכולוגית שתעזור לו, בלי המשחק? ומה הסיבה שענבר התמוטטה כשהתברר שאיילת פרשה בעצמה? הרי היתה צריכה להבין שאיילת הפסיקה להיות כלי במשחק. זה מאיר את ענבר באור של מפלצת שגם איומי מוות של החברה שלה לא מזיזים אותה ממטרתה ואני כועס אפילו יותר מקודם וחש אליה בחילה.

לונדרון

New member
אבל

לא ראינו מה הוביל לזה, קיבלנו את ההתהפכות של ענבר כאינטרסנטית. האמנו מאוד בחברות שהיתה בין איילת לענבר, זה נראה כמו החברות הכי אמיתית בבית, ולא הבנו, ולכן גם כעסנו מאוד, על ענבר כשהיא החלה לשנות כיוון. הרי לענבר לא היה סיכוי עם איתן היא לא נשארה בתוכנית בשביל המסלול הרומנטי. היא גם לא העריכה שהיא יכולה לזכות במיליון. אז איזה אינטרס יכול היה להיות לה "לבגוד" בחברה הכי טובה שלה בבית? אלא אם היה מדובר במשהו מאוד רציני וקריטי שההפקה הסתירה מאיתנו. המסלול למצב נפשי ירוד הוא הדרגתי, לא פתאומי. אנחנו לא ראינו את זה. לנו הראו את איילת בשיאי מצב הרוח שלה שהיא שמחה וצוהלת בצורה קיצונית גם כן. לאחר שיאים כאלה של מצב רוח הדאון יכול היה להיות קיצוני גם כן. אני בספק אם הבנות, בראשן ענבר, לא פנו להפקה ולאיריס בעניין. היו פעמים שענבר נראתה נואשת לאיריס ובשבוע האחרון הבנות ציינו שאיריס היתה יותר מכרגיל במיוחד במהלך סוף השבוע. במקרה הזה יש יותר מדי סימני שאלה...

Lichy7

New member
יתרה מכך

גם אם זה נכון זה לא קשור למה שענבר עשתה לה. ככל שענבר הרגישה יותר חזקה, כך היא פעלה מכל כיוון אפשרי להדיח את איילת שתמיד הזכירה לה בעצם נוכחותה שכל עוד היא שם ענבר תהיה הבחורה הלא דומיננטית והמשעממת שהייתה בהתחלה. על זה יש להוסיף את החברות שנוצרה עם קרן שמשום מה גרמה לענבר עוד יותר לחשוב שהיא מורמת מהעם ושאיילת היא בחזקת גורם מפריע. מכאן ואילך עשתה כל שביכולתה כדי להדיח את איילת.

Klayhamn

New member
למה את בטוחה שזו המצאה?

ועל מה לדעתך ענבר מדברת שהיא "לא יכולה לדבר עליו" וענת מנחמת אותה ולא שואלת (= היא יודעת על מה מדובר)... מה זה לדעתך כבר יכול להיות? ולדעתך היא שקרה גם לגבי ה-SMS שקיבלה בזמנו (לפני שבוע בערך לדעתי) מההפקה בנושא?

למעלה