שרשור ציפורי לילה
- 19/08/11

רגע רק רגע

Active member
למה לשעבר? <עדיין שומע רחשי מקלדת ../images/Emo8.gif>

המצחיק הוא, שזה מה שליהי אמרה על אתי<עניין ההתפרצות>, אבל עם שינוי קטן. היא אמרה זאת כדי להגן על קרן. הייתי אומר- ליהי בישלה דייסה, אך ליהי לא בישלה כלום. היא הייתה אחד המרכיבים במרק של קרן.

קרן משתמשת בכולם בשביל המטרות שלה

וגם משתמשת בליהי בשביל המטרות שלה. ליהי היא החיילת שלה, היא תעשה כל מה שקרן תבקש ממנה.

בן אמר לקרן שליהי היתה איתו רק בשביל להשאר

במשחק. ושאם גב לה היה נכנס, אז ליהי עדין היתה איתו. קרן אמרה שליהי בכתה ושהיא לא מבינה מה הסיפור שלה. היא מספרת לו שהיא ניסתה לגרום לליהי להפתח בפני בן ולא הצליחה. בן ענה לה שליהי מבולבלת.

madteacher

New member
אין מה להתפלא

זה היה צפוי כל כך. קרן חייבת להסיר את כל המכשולים בדרך לכיבוש היעד הבא - גב. ליהיא כרגע (כך היא חושבת) מהווה מכשול, כי הרי ברור לה שגם היא מעוניינת בו, והכי נוח לה להציג אותה כ"מזגזגת" בין השניים. את עצמה היא כבר "ניקתה" (איתן זרק אותי), ובניגוד לליהיא הבוגדנית, היא כביכול פועלת ממקום נקי וחף מאינטרסים. בדרך זו היא מגייסת לטובתה את "קולות" הבנים, ואף אחד לא יראה בעין לא יפה את הקשר עם גב. במקביל היא כמובן פועלת להחזיר את ליהיא לבן, וכך גם ה"חברות" ביניהן לא תיפגע. המזל שלה הוא שליהיא נופלת כל פעם למלכודות שהיא טומנת לה.

Klayhamn

New member
האמת ש...

מה שהכי חבל זה שליהי כנראה תעוף מהתכנית לפני שהיא תספיק להבין מי באמת משך בחוטים מהרגע הראשון... נשאר לנו רק לקוות ששירת הברבור שלה תהיה להתעורר בדקה ה-90 - לגדל עמוד שדרה, ולנקום בקרן - רגע לפני שתשוב לביתה - ע"י כך שתפוצץ את היחסים בין קרן ובין גב (לא יודע אם זה בכלל אפשרי)

madteacher

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה אופטימי. ליהיא היא מקרה אבוד...

אלונה1288

New member
נו באמת, שונאי קרן

קרן לא אמרה על ליהי שום דבר שהיא לא אמרה לה בפנים! היא בסך הכל מבולבלת כבר ממנה מפני שליהי עצמה מבולבלת ולא יודעת עדיין מה היא רוצה... והגיוני שקרן תצא סתומה אחרי שהיא ככה דחפה אותם אחד לשני ופתאום ליהי לא רוצה... מעניין שכל הבנות מדברות על כולן אבל רק על קרן אתם פותחים ככה... למה אתמול אתי לא דיברה על אורטל? ושלשום אורטל לא דיברה עם דניאל על אתי?? חלאס עם הילדותיות שלכם גם לי יש חברות טובות שלפעמים אני מדברת עליהן עם חברות אחרות. זה העולם! תתמודדו!

didush100

New member
השיחה של יוני וקרן על ליהיא היתה מגעלה!!!!

ליהיא בחיים לא היתה מדברת ככה היא מיד היתה מגינה על קרן. קרן איכזבה אותי קשות הרגע אני מבינה אותה אבל יוני הוא לא הבנאדם להגיד לו את הדברים האלו!!!!!

adiyon2

New member
דידוש? ממש ג'קיל ומיסטר הייד!

בהתחלה חשבתי שאת עונה בציניות. כן, זה באמת לא יפה. היא ממש מכרה אותה. הולך להיות בלאגן בקרוב בין שתיהן.

קשקשה9

New member
../images/Emo243.gifנשארו עוד כמה כרטיסים לריב הגדול

שורה ראשונה הצעות לטובות הנאה יתקבלו במייל תודה

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo46.gif עושה עלי קרן?

פתאום שוכחת ת'שותפים שלך... אין בעיה. <מגיש תביעה בבית משפט לתביעות שטותיות>

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif

מה נראה לך, זה סרט דרמה או מכות? מה שבטוח... הצפייה