שרשור ציפורי לילה

meytula

New member
יאללההה

עכשיו אני להוטה מתמיד שדניאל תזכה,זה יהיה הרגע המתוק שלי בכל התוכנית הדוחה הזאת לא מגיע לאף אחת חוץ ממנה!! ובטח ובטח שלא לקרן

צופית80

New member
אני חושבת שיש לדניאל הרבה יותר תומכים מלקרן

וזאת מתוך תגובות בפורום תפוז+וואלה, ולכן אני חושבת שההפקה נתנה חסינות לקרן ללא קשר להצבעות ולכן לא בטוח שההצבעות לדניאל יעזרו...

andy181

New member
אם יש משהו טוב בזה שדני מועמדת זה שאולי

נזכה לראות אותה בפרק הבא שיהיה ביום ראשון, והיא אולי תקבל סוף סוף זמן מסך. מצד שני אני לא רוצה לצפות יותר מידי ואז לראות עוד פרק שקרן מככבת בו.

andy181

New member
אם לא דניאל אז אורטל, אבל אני בכל מקרה

את הקול שלי אני אתן רק לדני :)

דקל69

New member
גם אני אתן את הקולות בוואלה מעכשיו לדניאל,

והיה ותצא שלישית בגמר, אם יאפשרו להצביע שוב אתן לאורטל, אבל אני כבר לפני חודש כתבתי כאן שאם קרן תזכה לא יחרב עלי עולמי כי זוהי זכיה של ההפקה ובמקום שאין לי זכות השפעה אני גם לא אתן לזה להשפיע עלי. אם קרן זוכה זוהי תהיה הזכיה הכי עלובה של תוכניות הריאליטי, כמו רוב הזכיות של ערוץ 10. ואם אשמח שאורטל תזכה זה רק בגלל חוסר הזכיה של קרן. אני חושבת שכולם פה נסחפו - זה רק 500 קולות הפרש ועוד 1000 מאורטל לדניאל וקרן, הקולות של חן שתצא אולי יעברו לאתי או לדניאל כך ואח"כ שאתי תצא רוב הקולות של המצביעים יעברו כנראה לדניאל כך שהכל פתוח, זאת רק ההפקה שגורמת להרגיש שהקרב סגור בין שתיים בלבד, צריך להצביע לדניאל מי שרוצה שהיא תזכה, רק אם תסיים במקום שלישי להעביר את הקולות למישהי אחרת שמעדיפים על פני השניה. אני שבועות רבים סימסתי לאורטל כי ידעתי שדניאל מוגנת, כרגע אתמקד בדניאל. ואולי לא יהיו עוד הצבעות יותר עד הגמר (אם הגמר זה 5 בנות).

דדשא

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

חבל שאני לא מחליטה

שלום172

New member
קייזר אני מקווה שאת טועה בגדול../images/Emo70.gif

פשוט לא מגיע לה אך ללא ספק מגיע לקרן לזכות במיליון

קשקשה9

New member
אני מחכה לרגע שגב וקרן יקלטו ממש

שאורטל יריבה רצינית שלהם או אה זה יהיה מעניין

אני חושבת שכולם מבינים שהיא פופולרית

אבל לא בטוח שחילחל להם שגם רווקה יכולה לגנוב לזוגות את המליון מתחת לאף.

קשקשה9

New member
הערב הם קיבלו את זה לפרצוף

לא טיפוסים כמו קרן וגב יפספסו את המשתמע מכך

sendibar0

New member
מי שקיבל לפרצוף זה איתן

פתאום המיליון שלו נהיה מטושטש קמעה

רינתי77

Active member
בכלל נראה שיש להם תפיסה איטית

בשלב הזה במשחק צריך היה להיות להם ברור שמי שנמצא שם הוא מתחרה.

efrat800010

New member
הם קלטו את זה לפני שבועיים כבר ועובדים

שעות נוספות על התסריט

למעלה