שרשור שבועי

LIly845

Well-known member

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:

Rose131

New member
המ?

שיר השבוע מmtv2:אמ. לאדעת
רובי אולי? או דה קיל? אמ. שיר השבוע לא מmtv2:דונט פיר דה ריפר נראהלי. בגרסה של HIM כמובן. ואולי גם אנג'ויי דה סיילנס בגרסה של No use. כמה מוזר
להקת השבוע: אמ. אני חושבת שיש לי התלבטות בין no use לבין דה יוזד לבין HIM. משהו כזה. קליפ השבוע: ע"ע שאלה ראשונה דיסק השבוע: אמ. משהו מהלהקות הנ"ל הפתעת השבוע: אמ. לנו יוז יש קאבר לאנג'ויי דה סיילנס? ביאוס השבוע: עבודה-.-" תמונת השבוע: *תמונה אקראית* [סליחה על העברית-אנגלית. לא היה לי כוח.]

AlexPooh

New member
ווהו :)

וול, חדשה פה אז היי וכאלה
אלכס , 16, מאוד מאוד צפון. חסידה של פלסיבו
, קטטוניה, אנאת'מה, פינק פלויד, קולד, כנסיית השכל והרשימה עוד ארוכה :) בעלת סלידה ממש קשה מ FOB ו MCR . *אל תסקלו אותי* שיר השבוע מ mtv2: Arctic Monkeys - Brainstorm שיר השבוע לא מ mtv2: Velvet Acid Christ - Slut להקת השבוע: Anathema קליפ השבוע: המממ Panic! At The Disco - Build God Then We'll Talk דיסק השבוע: וואו. החדש של מודסט מאוס (:) הפתעת השבוע: לא משהו שקשור למוזיקה באיזושהי צורה
ביאוס השבוע: החדש של Aqualung
תמונת השבוע: אני על תגובה מהירה X: peace out

LIly845

Well-known member
ברוכה^^

נופר,14. הפתעת השבוע\ביאוס השבוע לא חייבים ליהיות קשורים למוזיקה

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifפלסיבו, פינק פלויד, אנת'מה,

קטטוניה
ישלך טעם מעולה:] ברוכה הבאה.^^

Rose131

New member
ברוכהבאה!../images/Emo24.gif

למה לא לפתוח לעצמך שרשור?
בכלמקרה, אני נועה, תישארי!

וכמה צפון זה מאודמאוד? ../images/Emo115.gif

הדר, עוד חודשיים 15~יאי~ וכאלה.. גם צפוניתXD ברוכה הבאה והשתלבות נעימהD:

Coralulu182

New member
אני סוגדת לך

כי את שונאת את MCR ואת FOB! [אמרה זו שסוגדת לבלינק 182. |חבול]

Coralulu182

New member
* ../images/Emo122.gif

מה אני אשמה שאני פרפקציוניסטית? XD [תראו איזה תרגיל, דווקא מילה כל כך מסובכת למי שרוצה להגדיר את עצמו ככזה, "אני פרפקציוניסט", ואז הוא יטעה כשהוא כותב את המילה ויהיה חייב לכתוב אותה שוב בלי שגיאות, אבל המילה מסובכת ככה ששוב יצאו שגיאות והוא שוב יאלץ לתקן. XD איזו חוצפה! [ואיזו חפירה...
]

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif נו באמת..

אני לא מבינה למה את צריכה לשנוא להקה רק כי היא מנגנת מוזיקה שלא מוצאת חן בעינייך. זה דפוק X__X , זה טעם אישי. זה לא שאת מכירה אותם אישית. די עם השנאת חינם הזאתי. פיס אנד לאב.

AlexPooh

New member
זה לא שאני שונאת

אני פשוט לא מחבבת במיוחד, וגם לא את המוזיקה שלהם. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ויס, פיס אנד לאב בהחלט

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif אז לא היית צריכה להשתמש

במילה הזו
יש לה משמעות כבדה מדי
טוב די אני אפסיק לחפור על זה;;

כע אבל בתכל'ס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אף פעם לא קרה לך שהיה קליפ באמטיוי ואמרת "איכס אני שונאת אותם איפה השלט?" נכון שאת הלהקות שהיא ציינה אני דווקא ממש אוהבת אבל לא קשור חוץ מזה שאני די ידועה בשנאתי לקילרז O_O שלפי דעתי, ברנדון פלאוורז פשוט לא יודע לשיר אבל מישהו יכול לבוא ולהגיד שיש לו קול מדהים. זה הכל טעם אישי ומבחינתי הקילרז הם חרא להקה ואת לא יכולה לבוא ולשנות את דעתי או דעתה בנוגע לפוב ומכר.

למעלה