שרשור שבועי

dandiT

New member
../images/Emo45.gif

כל מה שאמרת נכון.. גם החלק על דקילרז T_T בלעכס אותם אני באמת שונאת... כל פעם שיש שיר שלך באמטיוי אני מעבירה, הקול של הסולן מעצבן אותי, פיכסי

dandiT

New member
נו מה יהיה איתי../images/Emo122.gif

**שיר שלהם באמת התחרפנתיXD

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif אני ממש לא ניסיתי לשנות

את דעתה בנוגע אליהם
רק זה ממש ממש דפוק לשנוא אמן רק בגלל שהמוזיקה שהוא יוצר לא לטעמך. זה לא שהמוזיקה זאת האישיות שלו. ברור שאני מעבירה ערוץ כשמופיע קליפ שאני לא אוהבת. זה ממש לא אומר שאני שונאת את האמן. יש אנשים שלוקחים את ה"שנאה" הזאת רחוק מדי. כמו עם רוני דואני. אנשים באמת עשו כפתורים על זה שהם "שונאים אותה" 0.0 אני ממש אבל ממש לא אוהבת את המוזיקה שלה. ועדיין זה נראה לי אבסורדי מדי שזה הגיע למצב כזה. באמת, קצת פרופורציות. פיס

../images/Emo20.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של דה אקדמי איז, אני מניח? שיר השבוע לא מmtv2: יותר מדי. להקת השבוע: היהודים.
קליפ השבוע: ממ.. כל הוידיאוגרפיה של פלסיבו.
דיסק השבוע: הרבה. הפתעת השבוע:
. ביאוס השבוע:
. תמונת השבוע: סתם נוף שצילמתי.

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: Hump De Bump-Red Hot Chili Peppers-זה הסינגל הכי טוב שלהם אחרי דני קליפורניה
4AM(Forever)-Lostprophets Thnks Fr Th Mmrs-Fall Out Boy שיר השבוע לא מmtv2: Surrender-Billy Talent [אני חושבת שהוא עוד לא הגיע לשם
] כל האלבום החדש של GD
להקת השבוע: Good Charllote קליפ השבוע: Hump De Bump-Red Hot Chili Peppers 4AM(Forever)-Lostprophets Thnks Fr Th Mmrs-Fall Out Boy Surrender-Billy Talent דיסק השבוע: Good Charllote הפתעת השבוע: פעמיים ת"א
בופור
ביאוס השבוע: אין יותר ת"א בזמן הקרוב
אבל יהיה. אני אשכנע אותם|זומם| לא קניתי חולצה של אינקובס אתמול
תמונת השבוע:

lestatgirl

New member
../images/Emo220.gif + ../images/Emo130.gif = ../images/Emo98.gif

שיר השבוע מmtv2: בקושי הייתי בבית השבוע, ובטח שלא ראיתי טלויזיה..
אז אמ.. בריאן סטורם של הקופיפים שיר השבוע לא מmtv2: מסיבת צ'כונה - UNIFORM להקת השבוע:The View קליפ השבוע:The Horrors - Gloves דיסק השבוע:The Horrors - Strange House:"Psycotic Sounds for Freakes and Weirdos" וBP מס' 2 הפתעת השבוע:5 דיסקים חדשדשים
ביאוס השבוע:אתרי אינטרנט שעושים בעיות עם כ"א... תמונת השבוע:סוס מועד על ערמת צדפים

lestatgirl

New member
חחחח תודה רבה..

אני רק צכה עוד איזה 2-3 ואני מסזופקת לחודשים הקרובים..

T y r

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo122.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי השבוע שיר השבוע לא מKasabian - Reason Is Treason :mtv 2 להקת השבוע: Kasabian קליפ השבוע-Kasabian -Empire דיסק השבוע:Empire-Kasabian הפתעת השבוע: קביים
ביאוס השבוע:הרצועות הבניי ***** תמונת השבוע:הייתי שם תרנטגן כי הוא דיי מגניב אבל זה לא על המחשב...

Rose131

New member
הו, יש לך קביים?../images/Emo2.gif

חשבתי שאתה סתם זוחל לך בבית
איזה אדיר

T y r

New member
נכון חלקית

זחלתי עד שקיבלתי את הקביים (3 ימים אחריי הפציעה..)

Moldy Peach

New member
../images/Emo125.gif

שיר השבוע מmtv2: Fields - Charming The Flames שיר השבוע לא מmtv2: (Kings Of Leon - My Third House (On Call Single b-side Libertines - You're My Waterloo להקת השבוע: Libertines/KOL/Scissors For Lefty קליפ השבוע: Strokes - Hard To Explain דיסק השבוע: (Up The Bracket (libertines), Youth and Young Manhood (KOL

yaelrs

New member
D;../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ Muse - Invincible שיר השבוע לא מmtv2: ממ Blur - This Is a Low
להקת השבוע: פינק פלויד קליפ השבוע: נו, מיוז
דיסק השבוע: Pink Floyd - Dark Side Of The Moon. רכשתי :) הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע: לא נוסעת למיוז ): תמונת השבוע: אני פשוט מתה על התמונה הזאת

oshriti123

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2: 30STM - The Kill שיר השבוע לא מmtv2: הרבה.. אבל נגיד ש: Fenix TX - Threesome להקת השבוע: דה יוזד.. קליפ השבוע: ראה שאלה 1.. דיסק השבוע: The Used - in love and death הפתעת השבוע: מישהו ניסה לשרוף את דן!!!111
[המ אני קצת מושפעת מוואן טרי היל.XD התחלתי לראות מההתחלה ואתמול סיימתי את העונה השנייהD:] וד"א חבל שהוא לא הצליח-.- ביאוס השבוע: אנדי עזב
[כנ"לXD] תמונת השבוע:[כנ"ל]

dandiT

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2: FOB - thnks fr th mmrs קייסר צ'יפס - רובי שיר השבוע לא מmtv2: HIM - please dont let it go HIM - dont close your heart HIM - for you 30seconds to mars - from yesterday the used - the bird & the worm להקת השבוע: HIM 30שניות the used קליפ השבוע: 30STM - the kill HIM - solitary man דיסק השבוע: HIM - greatest lovesongs vol.666 HIM - DS&BH הפתעת השבוע: שיש לי את 5 הדיסקים של HIM
ביאוס השבוע: תגידו וילה מאורס?
תמונת השבוע: וילה כשהיה קטן, איזה חמודד

למעלה