שרשור שבועי

dandiT

New member
אני קוראת שם כל הזמן ../images/Emo3.gif

אבל אפעם אינלי אומץ להצטרף
לודעת למה

Rose131

New member
אז תכתבי גם!

נוווווווווו הם לא ינשכו, הם רק מלטפים! באמתבאמת!

elknetld2kil

New member
לט'ס גו

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי MTV2 הרבה זמן אבל אם יש שם את השיר החדש של Static-x, אז זה זה.שיר השבוע לא מmtv2: Social Code - Bomb Hands, Chevelle - Saferwatersלהקת השבוע: Chevelle, Thursdayקליפ השבוע: קליפ ישן אבל Breaking Benjamin - Polyamouros כל כך טוב.דיסק השבוע: Chevelle - Vena Seraהפתעת השבוע: מכבי מנצחת את צסק"א...ביאוס השבוע: טיול מבאס ברמת הגולן שנגמר עם הרבה מאוד עצביםתמונת השבוע: משעמם בבית. הנה תוצאה מהשעמום (ומפוטושופ)

elknetld2kil

New member
ועכשיו מסודר...

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי MTV2 הרבה זמן אבל אם יש שם את השיר החדש של Static-x, אז זה זה. שיר השבוע לא מmtv2: Social Code - Bomb Hands, Chevelle - Saferwaters להקת השבוע: Chevelle, Thursday קליפ השבוע: קליפ ישן אבל Breaking Benjamin - Polyamouros כל כך טוב. דיסק השבוע: Chevelle - Vena Sera הפתעת השבוע: מכבי מנצחת את צסק"א... ביאוס השבוע: טיול מבאס ברמת הגולן שנגמר עם הרבה מאוד עצבים תמונת השבוע: משעמם בבית. הנה תוצאה מהשעמום (ומפוטושופ)

~יש להכניס נושא להודעה~../images/Emo115.gif

שיר השבוע מmtv2: דה קיל. שיר השבוע לא מmtv2: ווייק אפ-טייק דה קראון. מיקה-גרייס קלי. דונט צ'יינג'-אפי. להקת השבוע: אפי, 30 שניות למאדים. קליפ השבוע: דה קילX: דיסק השבוע: DU-אפי הפתעת השבוע: לאדעת. ביאוס השבוע: לא נסעתי לת"א=[ תמונת השבוע: יאי.

Luna Sphere

New member
What If You Were Right First Time?

שיר השבוע מmtv2: אממממ מממממממ בריאנסטורם כמו תמיד שיר השבוע לא מmtv2: גרופית מספר 1 של ברומהדס, או כל השירים שהודלפו מFWN ומהסינגל של בריאנסטורם.. (במיוחד 505 ו- What If You Were Right First Time להקת השבוע: ארקטיק מאנקיז... להקת החיים P: נשמע צ'יזי.. קליפ השבוע: לא יודעת P: דיסק השבוע: Think Before You Speak- Good Shoes הפתעת השבוע: אולי כן עונה להודעות!!! ביאוס השבוע: מה תמונת השבוע:

sapir lee

New member
נמנמ

שיר השבוע מmtv2: lostprophets - 4am forever linkin park - what i've done שיר השבוע לא מmtv2: mcr - desert song evanescence - sweet sacrifice להקת השבוע: אוונסנס קליפ השבוע: סוויט סקריפיס של אוונסנס דיסק השבוע: השני של MCR הפתעת השבוע: אין משהו ביאוס השבוע: אין תמונת השבוע: חמוד

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Ash-You Cant Have It All Within Temptation-What Have You Done שיר השבוע לא מmtv2: Youth Group-Forever Young להקת השבוע:- קליפ השבוע: החדש של FOB... דיסק השבוע: לא יצא לי לשמוע הפתעת השבוע: קיבלתי את המצלמה החדשה שלי!!! ביאוס השבוע: עבדתי... תמונת השבוע: קרדיט לפורום MCR...

פסח=פוכסה!!!!

שיר השבוע מmtv2: Panic! At the Disco - Build God, Then We'll Talk שיר השבוע לא מmtv2: Flyleaf - Cassie Devil Doll - It's Your Funeral Saturnus - All Alone להקת השבוע: Flyleaf Saturnus קליפ השבוע: Panic! At the Disco - Build God, Then We'll Talk Kill To Believe ו- Love In Slow Motion של Bleeding Through (כי קליפים בהמשכים זה הכי אחי!) דיסק השבוע: Battlelore - Swords song H.I.M - Razorblade Romance הפתעת השבוע: הגיעו חולצות של הפי טרי פרינדס לשוק של פרדס-חנה
ביאוס השבוע: ליל סדר היה חרא תמונת השבוע:

Gadook

New member
אקונה מטטה?

או אני מכירה אנשים מהקבוצה שלך
היית בטיול?

elknetld2kil

New member
משהו מעניין על Cassie

הרבה פעמים אני שומע שיר ולא ממש מתעמק במילים שלו. אחרי שאני קורא אותם כל המשמעות של השיר משתנה אצלי. למי שלא יודע, השיר מדבר על הרצח בקולומביין. היתה שם מישהי בת 16 (אאל"ט) בשם קאסי. הרוצח בא אליה וכיוון עליה אקדח. הוא שאל אותה "האם את מאמינה באלוהים?". היא ידעה שאם היא תגיד כן הוא יהרוג אותה. היא רמה שכן, והוא הרג אותה. Flyleaf נחשבת ללהקה נוצרית והם לקחו את המקרה הזה ועשו ממנו שיר ממש טוב. בכלל כדאי מדי פעם להבין את הסיפור מאחורי שירים כאלה. זה נותן להם הרבה יותר עומק ומשמעות...

לא ידעתי את זה, טוב לדעת

לפי דעתי הם אחת הלהקות עם ליריקה שממש נוגעת ועם מלא משמעות. ולgadook כן אני מאקונה מטטה(חח אין עלינו) וכה הייתי בטיול, עכשיו תציגי את עצמך ומאיזה קן, אהה והיית בטיול?

נעים להכיר, טולי מפר.. טוב את כבר

יודעת. ופעם הבאה שיש טיול או סמינר ארצי בואי להגיד שלום

למעלה