שרשור שבועי

BabyShambles

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע מmtv2: און קול- קינגס אוף לאון ואמממ ספיט אט סטארס של ג'ק פנטה שיר השבוע לא מmtv2: כל הדיסק של מיקה. וויולט של הול להקת השבוע: אמממ לא הייתה אחת מיוחדת. קליפ השבוע: ויולט של הול דיסק השבוע:הזה של מיקה הפתעת השבוע:לא יודעת. ביאוס השבוע:אמממ שלא הצלחתי לישון בלילה כי לא הצלחתי לנשום? וגם מת לי המחשב. תמונת השבוע:במחשב של אח שלי. אין פה משהו מעניין

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif אז מה אם זה באיחור D:

שיר השבוע מmtv2: Arctic Monkeys - Brianstorm Cold War Kids - Hang Me Up To Dry שיר השבוע לא מmtv2: cute is what we aim for- curse of the curves Fall Out Boy - It's Hard To Say I Do, When I Don't Fall Out Boy -G.I.N.A.S.F.S. להקת השבוע: fob קליפ השבוע: thnks fr th mmrs- fob i dont love you- mcr דיסק השבוע: a beatiful lie הפתעת השבוע: היה לי יום הולדת אתמול
חברות שלי עשו אלבום עם תמונות של אירועים מכל השנה D: ביאוס השבוע: שיעורים לחופש ._. תמונת השבוע:

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif לא ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

היה לי יום הולדת אתמול !
סתם;; זה פשוט משגע אותי, זה זכר! >< חחח ^^ תודה!

dandiT

New member
נו מה הוא מחק לי את התוכן../images/Emo7.gif

היה אמור להיות רשום בתוכן... אני לא כ"כ טובה בעברית XP גמכן התגובות המהירות האלה :X

shim1110

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזל"ט לך!!! הרבה אושר ועושר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גם פה עוד לא עניתי?!

שיר השבוע מmtv2: החדש של TAI. שיר השבוע לא מmtv2: טנקס פור דה ממוריז של פוב. זה של פוב עם טימבלנד. כל דבר אפשרי של לוסטפרופטס. להקת השבוע: לוסטפרופטס ופוב. קליפ השבוע: החדש של טאי. [TAI מוגבלים!] דיסק השבוע: לוסטפרופטס. הפתעת השבוע: אבא הזמין מלון צמוד לרחוב אוקספורד D:::::: ומול הפארק הענק הזה וליד התחנת רכבת. פרפקט. ביאוס השבוע: נגמר לי הכסף ;; תמונת השבוע: -> שלמות. רק עוד 11 ימים ורבע שעה. או פחות רבע שעה.. תלוי אם הם עולים לבמה בשבע וחצי או בשמונה.

בלעכס

שיר השבוע מmtv2:klaxons-gravitys rainbow שיר השבוע לא מmtv2:theramones - my brain is hanging upside down-xxl להקת השבוע:greenday קליפ השבוע: i dont love you דיסק השבוע:american idiot הפתעת השבוע:שאני חיה ?! חח ביאוס השבוע:מצות תמונת השבוע:

למעלה