שרשור שבועי

PATD

New member
רילקס, טייק איט איזי! ../images/Emo24.gif

שיר השבוע מmtv2:אממ the kill- 30stm build god- patd i dont love you- mcr we've got a big mess- tai
שיר השבוע לא מmtv2: כל MIKA
הוא פשוט מדהים! להקת השבוע:MIKA למרות שהוא לא להקה
קליפ השבוע:הופעה חיה של MIKA לשיר מיי אינטרפטיישן חחח אין לי כוח לשים לינק
אבל אם מישהו באמת רוצה אני אשים חח דיסק השבוע:של MIKA ומכר הפתעת השבוע:אממ שום הפתעות
ביאוס השבוע:מממ לאיודעת! תמונת השבוע:ממפגש ישרא
יאנה צילמה

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifHEVE A GOOD WEEK../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2:נמ..within temptation-what_have_you_done למרות שזה נדיר לשמוע אותו שם..הוא רק בטופ 10
שיר השבוע לא מmtv2:ואוו...אולי קצת מוזר..אבל "טרנסלבאניה" של מקפליי...הקליפ פשוט חמוד
להקת השבוע:.MCR
קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=H3V0bi-5NCY.... זה Lostprophets - A Town Called Hypocrisy..חרוש אבל עדיין שיר גדול
דיסק השבוע:ללא ספק..LOSTPROPHETS- Liberation Transmission....חרישה מאסיבית על כל האלבום הפתעת השבוע:נמ..
ביאוס השבוע:כנ"ל.. תמונת השבוע:סתם משו יפה..

oshriti123

New member
טרנסילבניה../images/Emo99.gif

אני לא אהבתי כ"כ את הקליפ.. יש להם קליפים הרבה יותר טובים ושיותר מתאימים להם.. אני מתגעגעת למקפליי הישנים
אבל השיר טוב
!

Gadook

New member
Pickle XD

שיר השבוע מmtv2: Maximo Park- Our Velocity שיר השבוע לא מmtv2: SIa- I Go To Sleep להקת השבוע: Kasabian קליפ השבוע: AM- Brainstorm דיסק השבוע: Cooper Temple Clause- Kick up the fire and let the flames break loose הפתעת השבוע:
,
ביאוס השבוע: מחשבות מעיקות, שוב. תמונת השבוע:

Celebrity Skin

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: The Klaxons - Gravity's Rainbow Arctic Monkeys - Brianstorm שיר השבוע לא מmtv2:ממ אין O: להקת השבוע:לא יודעת,אולי יא יא יאז קליפ השבוע:Arctic Monkeys - Brianstorm דיסק השבוע:show your bones-yeah yeah yeahs הפתעת השבוע:אין ביאוס השבוע:לא יודעת תמונת השבוע:
.

milkofamnesia

New member
בוםבמלהההההההההההההה

אין לי כלום חוץ משיר שהוא לא מ-mtv2 שייגעצ - אינטרקום

milkofamnesia

New member
היה בנזונה

ההופעה של שייגעצ הייתה בדיוק מה שהייתי צריך וגם סינרגיה היו לא רעים. ויום לפני זה היו יוסלס איידי... הייתה חוויה מעולה

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifאבקת כביסה!

שיר השבוע מmtv2:נמנמ. 30STM - The kill. שיר השבוע לא מmtv2: Dream theater - Finally free Camel - Ice [
] The beatles - Eleanor rigby 30Seconds to mars - Was it a dream King crimson - Moonchild Placebo - Every you every me Led zeppelin - Thank you The used - The bird and the worm Smile empty soul - Never again Red hot chili peppers - Otherside Bullet for my valentine - The end. להקת השבוע:Led zeppelin, Smile empty soul, 30Seconds to mars, BFMV, King crimson. קליפ השבוע:30Seconds to mars - From yesterday. דיסק השבוע: Dream theater - Scenes from a memory Led zeppelin - Led zeppelin2 King crimson - In the court of the crimson king Camel - I can see your house from here Bullet for my valentine - The poison. הפתעת השבוע:פסח, סרטים, ת"א, ושלל מת"אXD ביאוס השבוע:אני עצלנית מכדי להתחיל את השיעורים לחופש. ופספסתי את רקוויאם לחלום בטלויזיה!
תמונת השבוע:
!

Scenes from a memory זה דיסק ענק!

את יודעת מה הסיפור מאחורי הדיסק, נכון? ואם לא אני אשמח לספר, ולא רק לך לכולם כי זה פשוט דבר ענק

Shot To Pieces

New member
תודה רבה :)

זה ממש מעניין... אני לא ממש אוהבת אותם ברמה שאני יושבת ושומעת את הדיסקים (למרות שלאח שלי יש את כולם חחח) אולי זה הזמן להתחיל, עשית לי חשק :)

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifוואו, הסיפור ממש מעניין.

תודה. :] זה הדיסק הכיהכי אהוב עליי ושמעתי אותו המון פעמים. עכשיו אני אדע איך להסתכל עליו, זה יהיה הרבה יותר מעניין.D:

shim1110

New member
שלי....:)

שיר השבוע מmtv2: דה קיל
שיר השבוע לא מmtv2: מייקס מי שונדר- החדש של מארון 5
להקת השבוע:מארון 5 (נוסטלגיה), פאניק!, פוב, MCR
קליפ השבוע: טנקס פור דה ממוריס-פיט תעשה לי שבט.....
דיסק השבוע: החדש של פוב...סופסוף!!!
הפתעת השבוע: מארון 5 הוציאו סינגל!!!
ביאוס השבוע: ידיד שלי דפק אותי ולא נסענו לסורפ לנד.....
תמונת השבוע: הכי טוב- ידידים דו מיניים

למעלה