תודות לכל המשתתפים בפרוייקט חלוקת המארזים

שוקולתה

New member
רוצה להודות לדוריל איש מקסים ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תודה לך מודה לך מאוד מאוד וחג שמח לך ולמישפחתך. כל הכבוד לך על המאמץ והעזרה עד דלת הבית . איש יקר ומקסים

SATERMENDOS

New member
../images/Emo140.gifנירה זה לך ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gifולכם אנשים ../images/Emo24.gif

דני 12

New member
נירה ../images/Emo141.gifטלי ../images/Emo51.gifקובי מלוטוס../images/Emo51.gif|חיבוק

וחג שמח לכם .הגענו גם לאשה בעתלית היא שמחה נורא והודתה המון על המארז . תודה וחג שמח לכולם

תודה לדוריל על שינוע המארזים אלי הביתה

אני אעביר מחר בערב למשפחות בבת ים- ליפה ,מיכל1976 ומיכאלה מהמרכז. תודה לסיגלי על הארגון, תודה לתורמים- חברת לוטוס כמדומני, תודה לטלי על העבודה הקשה ותודה לכל העוזרים והנוגעים בדבר דניאלה

סאג 1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifתודה על המארזים ו.

תודה לחברת לוטוס הנדיבה על תרומת המארזים .תודה לטלי על כל הארגון והמסביב. תודה לסיגלי היעילה כתמיד ולבנה המדהים שרץ וסחב וארגן והכל עם חיוך ענק-החלוקה כאן תוקתקה! וכבר תודה בשם המשפחות שיקבלו המארזים מחר, אתם מחממים את הלב לכולם.

תודות:

לכל מי שידו נגעה בתרומת,העברת ושינוע המארזים, תודה מיוחדת לחברת לוטוס, תודה לכל האנשים שטרחו "מאחורי הקלעים" כל הכבוד יישר כוח ושתזכו למצוות, מאחלת לכולנו שנזכה בשנה הבאה עלינו לטובה, לעלות ולעשות למען האחרים באהבה שרית

תודה ענקית לטלי, לקובי ולרונן

על הארגון והתרומה- פשוט אוהבת אתכם על הערה, התמיכה, התרומה וכל מעשיכם ! לסיגלי, צריפינה, אוזיריס וכל החברים שלי על העזרה המדהימה בשינוע. לצערי כנראה שאאלץ לעבור ניתוח תוך חודש מאחר וקרעתי את המיניסקוס בברך שמאל.... תודה מיוחדת באמת לאלי שהביא את המארזים של המשפחות שלי עד לפתח ביתי. תודה ענקית לחברתי המדהימה- בילבי שבאה אלי הביתה לעזור לפזר אותם ואחרון חביב... תודה לבעל המדהים שלי שלא נבהל שהכניסה לבית חסומה בקרטונים
שהעמיס על הרכב ויצא כעת לחלוקה למשפחות וכשיחזור יעשה סיבוב נוסף. אני מודה לכם בשם המשפחות שלי שפשוט מאושרות מההקלה שבקבלת המארז, האכפתיות והאהבה, שאנו מרעיפים עליהם כל השנה בכלל ובימי החג בפרט. והעיקר שיהיה חג שמח לכולם!

anchi1512

New member
דגיגונת ../images/Emo2.gif

איך עשית את זה ???? מאחלת לך בריאות, שימרי על הברך שלך. אם את רוצה לשמוע "חוויות", את מוזמנת ליצור קשר, עברתי זאת בעבר גם בברך שמאל. נשיקות ושנה טובה
ענת

ella59

New member
רציתי להודות לכולם לכל התורמים והתומכים../images/Emo51.gif

תודה רבה אנשים יקרים.. תודה רבה מכל הלב.. לטלי נשמה טהורה ולסיגלי5 שאירגנה בגבעתיים ודאגה לשינועים לאיזור פ"ת תודה לרוני על השינועים אנשים טובים .. תודה לתורמים שעזרו ותרמו לקראת החג..תודה..תודה שנה טובה ומתוקה לכולם... והעיקר הבריאות.... תודה וחיבוקים לכולם.. שתזכו רק למצוות...אמן אלה והמשפחה

A N N 7

New member
נירה63.יום טוב לך. האם דאגת? לי

להעביר ל-יובל2 את המארז שמגיע לי. כי לא קבלתי עדיין מסר. תודה חני ברמוניה של הטוב לכולם כאן ובכול מקום שהנזקק - מבקש.....

נירה63

New member
חני רק ביום שישי לימ3 תבוא לקחת את המארזים

ותעבירם אל יובלי2

A N N 7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo52.gif וגם מודה לך נירה../images/Emo201.gif

הבנתי את כול המאמצים. שאת עושה כאן זה לא קל. רק טוב מאחלת לך. וגם לכולם. יחד חני באהבה שנה של שפע ברכות. לכול אחד כאן בשמו..

A N N 7

New member
../images/Emo202.gifתיקון רוצה להודות ליובל2 על ../images/Emo88.gifהכול.

על ההתחשבות בי . שהיא באמת . עוזבת הכול כדי לעזור לזולת . גם מחפשת לי אם יש אפשרות לתנור גז גם בעד תשלום לחג. ועל כסה למחשב שהוא גם יכול לעזור לי להכין אוכל לחג. ואיך היא דואל לאחרים ..בעוד שהיא אדם שגם צריך בעזרה. תודה לך יובל2 על הכול קבלי ברכות מהבן . הוא אומר לי אנשים כמוך הם מלאכים. . יש חיוך בבית. לזכותך.כי הום הוא בא אלי וישב על הכורסה שלך זה . גרם לי עוד רגש גם להגיב. שנה טובה לך למתוק שלך לכום כאן. ממני ומי הבן שלי. וגגגי מהנכד.

יובל2

New member
חני אמרתי לך לא לדאוג שזה יגיע אלי

אני יעדכן אותך לכשיגיע

מירנטו

New member
תודה ענקית

לטלטל 4 וסיגלי על הדאגה המחשבה והארגון.לקובי על השינוע עד קומה 3 בלי מעלית. לטליw שדאגה למארזים וקובי מלוטוס כמובן על התרומה.לצריפינה ואוזריס שהיו שם לוודא שזה אכן מגיע.לכולכם חברים יקרים שנה טובה ומתוקה

0ziris

New member
../images/Emo51.gifלנירה וסיגלי - על האירגון ברגע האחרון

וכמן כן חזק ואמץ לכל מי שפגשתי הלילה עובד ללא לאות באמצע הרחוב למען האחר.. לילה מבורך לכולנו

0ziris

New member
וכמובן לטלי על האירגון ../images/Emo140.gif

ופורום--- באחת משעותיך היפות קבל

למעלה