תודות לכל המשתתפים בפרוייקט חלוקת המארזים

../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifתודות ענקיות לבוביקי לטלי w

לחברת לוטוס התורמים לכל האנשים שעשו עבודתם נאמנה לבוביקי ואחותה על השינוע המיוחד לאולגה 4444 על השינועים לבאר שבע למשפחות בטיפולי על העזרה והנדיבות האין סופית תודה שתהא השנה הזואת טובה ופוריה שנדע לראות את האחר לקבל את השונה לתת ללא תמורה ולקבל את כל האהבה שבעולם

טלי בדרך וכבר מודה לה עבור מארז שיגיע למורשה

ותודה גם לרוני - (הרבה) עודפי הבגדים יועברו לשכונה בכפר סבא, תודה על השינוע לאמא של יהונתן, ועל הכל תודה.

Tal Tal4

New member
תודה ../images/Emo23.gif נשיקות ותודות מכל המשפחות

ששלחו ברכות חמות מכל הלב לכל העוסקים במלאכה שנה טובה !!!!!!!!!

trasie

New member
תודה רבה לטלי המקסימה ולחב' לוטוס -

יישר כח וחג שמח.

tyran8

New member
תודה על המארז מכל הלב לטלי

ותודה לאוזיסיס שהסכים לשנע את המארז שימחתם אותנו מאוד חן ומורן

לטלי,לגלית,ולכל העוזרים במלאכה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

המון תודה על הנתינה,על הרצון,על האהבה ,ועל החום. ממני ומילדיי, שנה טובה ומתוקה

בס"ד לחוה ולבוביקי

ולבעלה המקסימים תודה רבה רבה בשמי ובשם כל המשפחות שבחסותי ,אין לי מילים להודות לכם ,על השינוע ועל העזרה בהרמה בלעדיכם לא הייתי מסתדרת לעולם תודה לטלי המקסימה ולחברת לוטוס בלעדיכם לא הייתי עוברת את החג,פתחתי את המארז וכל-כך התרגשתי ה' לא שוכח אף אחד וכל מי שתרם ועזר והזיע יקבל כפול ממה שנתן תזכו למצוות אנשים יקרים

SATERMENDOS

New member
../images/Emo51.gifענקית לתמר חברה של נירה../images/Emo189.gif שלי |תודה

ואוווו איזה חגיגה היה לנו בבטן עם אוכל ופירות וירקות לראש השנה היה לנו ולכם אנשים היקרים חג שמח ומתוק מתוק בחיים כמו
ושהיה והרבה עור בעולם ואושר ועושר אני רוצה היה לנו ולכם אנשים היקרים הכי הכי טוב לא נהיה בחוסר אמן.
ענקית
לנירה שלי
שכול כך דועגת לנו ועושה המון בשבילנו ובשביל כולם
ענקית לתמר שהביא בלילה את מארזים
ענקית לתורמים ולטלי היקרה.
רבה רבה לכם לכולכם על הכול משאתם עושים ה' יברך אותכם וישמור עלינו אמן. שלכם טטיאנה.

נירה63

New member
שמחה שהמארז הגי והכל סודר טטיאנה

חג שמח לך ולבני ביתך, ושוב תודות רבות לתומים, לטלי ולתמר חברתי על עזרתה הגדולה.

תודות לאנשים היקרים: לטלי המדהימה../images/Emo25.gif

שלא נחה לרגע ושינעה את המארזים מראשל"צ להוד השרון עד השעות המאוחרות של הלילה. על חלוקת המארזים להמון משפחות, על כל העשיה המבורכת שלך. מורידה בפניך את הכובע. גם עם ילדה קטנה, גם אחרי עבודה וגם נסיעה כה ארוכה. שתהיי בריאה והרבה בהצלחה בכל
לדורית המקסימה ששינעה את המארז לקשיש מרמת גן ונאלצהה לעלות פעמיים כי הארגזים היו כבדים. לקובי מלוטוס ולבית חב"ד על תרומת המארזים המושקעים. כל הכבוד וכן ירבו כמותכם. לנועית10, נירה63, סיגלי 5, לטלטל4, ולכל מי שסייע בשינוע המארזים ובחלוקה ובכל דבר אחר, ולכל מי ששכחתי. אין כמוכם. שנה טובה ומתוקה שנת בריאות, שגשוג, שלום ובטחון

Mור

New member
../images/Emo92.gif איך משיגים מארז ליולדת החד הורית מפתח

בבקשה עזרתכם , איך ניתן עדיין להשיכ מארז לחג עבורה? אין לה כלום אפילו לא אוכל. היא גרה בפתח תקוה מי יכול לעזור? הרבה תודה

wallanana5

New member
תודה לבוביקי לטליw ולטלט4 ../images/Emo24.gif ../images/Emo74.gif

בוביקי יקרה
תודה לך אישה מקסימה ומיוחדת , בשעה שבע וחצי בבוקר כבר היתה בבאר שבע תודה לך טליw
על הכלללללללל ובהצלחה תודה לך
טלטל 4 שלנו (אנחנו מצפים לראותך ב 16.9 אצלנו) שתהייה שנה טבולה בדבש
עם בריאות ואושר בתחילה הלוואי ונגשים כל משאלה שנה טובה עם הרבה נחת שתהייה שנה טובה ומוצלחת. באהבה

שוקולתה

New member
../images/Emo24.gifתודה לבחור אלברטו הבחור המקסים ../images/Emo140.gif|4U

תודה רבה רבה לך מדי המקורית ותודה לך בוביקי וכל מי שעזר . אני פשוט כרגע מיתפטלת בכאבי בטן כניראה חיידק .יהיה בסדר תודה לכם מאוד מאוד .תודה תודה תיסלחו לי

bubiky

New member
../images/Emo74.gifתודה לכולכם ושנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

talitali102

New member
,תודה לאחות של טלי (אם אני לא טועה)על שינוע ה

המארזים לאשדוד ומסירתם למישפחות .

5 סיגלי

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifים של תודות וברכות לשנה החדשה

דבר ראשון תודה ענקית לקובי מלוטוס שפעמים בשנה חושב עליינו ועל כול המשפחות מסביב ודואג למארזים ים של תודות לך איש יקר
תודה ענקית לרונן על האירגון ושתמיד ענה לכול טלפון עם המון סובלנות
תודה ענקית לשרון על ההובלה
תודה ענקית לטלי W האהובה שלנו עברנו עוד חג בשלום והכי הכי היה כייף שהכול נעשה עם המון אהבה שולחת לך ים של
תודות ענקיות לשותפים בחלוקת המארזים תודה ענקית לבן שלי על העזרה להעמיס את המארזים למכוניות
לצריפינה היקרה על שיתוף הפעולה והדאגה הרבה
לאב המשפחה מפרדס כץ על השינוע לפתח תקוה
לארומהרוני שהפתיע ושינע גם לפתח תקוה
לחד גורית היקרה על תרומת 140 מברשות שיניים שצורפו למארזים היה כייף להכירך אשה מקסימה
לחברתי אורית על חלוקת המארזים ביד אליהו
לדוריל היקר על כול העזרה והשינועים
לאוזיריס מגיעה תודה ענקית במיוחד על כול העזרה הענקית ועל כול הריצות אנחנו משוט אוהבים אותך איש יקר אז קבל גם
ותודה ענקית לטלטל 4 על כול העזרה והשינועים וגם היום על שינוע תרומת הירקות ותודה על המתנה אוהבת אותך אחותי היקרה שולחת לך ים של
תודה לסוזי 10 על החולצות שחולקו גם למשפחות וגם על התרמוס הקפה הטעים חברים מודה לכולם וגם למשפחות שהגיעו בזמן היה כייף להכיר חברים חדשים ולראות שוב את החברים הישנים מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה שנת בריאות שנה של המון בשורות טובות
סיגלי

למעלה