תודות לכל המשתתפים בפרוייקט חלוקת המארזים

אז למי כותבים ../images/Emo51.gifקודם../images/Emo35.gif

WOW , תודה לתורם הנדיב ,תודה לטליW על האירגון והסבלנות , תודה לאורזים , תודה לצוות ההובלה , תודה לנועית,תודה לgoorli ,תודה לבחור המקסים שעזר לפרוק את המשאית{לא כותבת שם בלי אישור},תודה לחברה של נירה שבאה לעזור לפרוק ולשנע יחד עם בנותיה, תודה ליניב ,תודה ללימ3. תודה ענקית לנירה על אירגון מופתי של החלוקה , על הסבלנות והסובלנות שלה אל כל המתקשרים ,תודה ענקית לחברתי שימחת חיים (ציפי) מנשר על השינוע לנצרת עילית.
לכולם בשם המשפחות מנצרת עילית שהגיעו לקחת את המארזים ,לראות את פניהם קורנות -היה שווה כל מאמץ. ואם שכחתי מישהו - מתנצלת.
לכולם ושנדע ימים טובים יותר.

נירה63

New member
../images/Emo124.gifדברי סיכום מחיפה והצפון.

הערב ירד והמארזים חולקו. מהיכן להתחיל? למי להודות קודם? לכולם!!! אחרי אין ספור טלפונים ועדכונים- רוצה להודות לתורם היקר קובי מלוטוס, בשיחת טלפון תוך כדי החלוקה התרגש עד למאוד כשספרתי לו על המתרחש כאן, מכל הלב קובי יקר, איש נדיב תודה רבה לך, וחג שמח. תודה מיוחדת במינה לטלי המקסימה, שגם בתפקידה החדש ענתה לי לכל הטלפונים, ארגנה עזרה שלחה בכדי שהכל יתבצע בצורה הטובה ביותר. טלי יקרה תודה ענקית לך. וכעת למהלך החלוקה שהתקיים כאן. כבר בשעות אחר הצהרים המוקדמות הגיעו אלי המתנדבים: מימי מנצרת, ציפי מנשר, תמר ובנותיה, דפנה ואריק השכנים, אורליגורלי ואלי , שרה ורחל ודני12 שעזר להעביר לעתלית מארז, ואורלוש שלקחה מארזים אל סוזאן ולנהריה- החלוקה תתבצע הלילה או מחר בנהריה ע"י אורלוש. באמת חברי היקרים תודה רבה לכם. מארזים חולקו למשפחות בטיפולה של מימי מנצרת , מארזים חולקו למשפחות בטיפולה של אורליגורלי, מארזים הועברו לנהריה עם אורלוש- ממש יצאו בשעה האחרונה מחיפה, מארזים יצאו לעתלית ולאיזור פרדס חנה, מארזים חולקו למשפחות רבות בחיפה. נשארו כמה מארזים שיצאו מחיפה ליובלי2 ולחני ולמשפחה נוספת בנצרת רק ביום שישי עם לימ3. מקווה שלא שכחתי אף אחד. חייבת להדגיש לחזור ולהדגיש שוב ושוב, איזו רוח התנדבות, איזו עשייה מלאת אהבה היתה כאן , כולי מלאת הערכה ואהבה לכולם. שמחה שהצלחנו לשמח משפחות רבות. בשמי ובשם המשפחות שהיו כאן ואלה שהמארזים יגיעו אליהם הביתה- רוצה להודות ולברך את כולם בברכת חג שמח מאושר ומתוק.

נירה63

New member
אופס כמעט שכחתי...מחר בדרכי לעבודה...

יועברו עוד 2 מארזים לשתי משפחות בשכונה בה אני עובדת.

תודה רבה לנירה, טלי, אורלי וכמובן לקובי מלוטו

המון תודה על הדאגה בכלל ועל הדאגה לשינוע המארז בפרט - אוהבת אותך ומאחלת לך ולבני ביתך שנה טובה, בריאות, אושר ופרנסה טובה.
לטלי - מה אומר...את אשת חיל . המון תודה על כל הערכות.
אורלי - תודה על השינוע של המארז לקריות מכאן יהיה קל יותר להביא אלי.
ואחרון חביב... קובי מוטוס . מה היינו עושים בלעדייך איש יקר? תודה רבה על תרומתך הנדיבה.
מאחלת לכולם שנה טובה ומאושרת . חג שמח!

gorly00

New member
תודה, תודהההההה ../images/Emo24.gif ל-

קובי מלוטוס על תרומתו הנדיבה בכל החגים על המארזים שמחממים את לב המשפחות בחגים תודות רבות גם לטלי הנהדרת שדאגה לכולם ותודה רבה גם לנירה המקסימה שאירגנה את החלוקה באיזור חיפה והצפון בסדר מופתי ובאהבה, שמחתי להכיר גם את מימי הנחמדה ואת חברה של נירה והבן המקסים והחמוד של נירה שתמיד עוזר ללא הרף ותודה מיוחדת לאלי בן זוגי המקסים שכמו תמיד עוזר לפרק את כל המארזים מהמשאית לסדר להעמיס ולחלק למשפחות תודה לכם שנתתם לי את הזכות להיות חלק מהעשיה המופלאה הזו לחמם את לב המשפחות והילדים לקראת החג שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה , חג שמח ותזכו תמיד למצוות. באהבה ממני אורלי

anchi1512

New member
נירה אני מקנאה.... [שלא הייתי איתכם]

כל כך מצטערת על כך שזה לא הסתדר עם לוח הזמנים שלי ושלא יכולתי לסייע הפעם. אין לי ספק שהכל תיקתק אצלך כמו שעון שוויצרי ואף מדוייק מזה. כל הכבוד לך ולכל הנפלאים והנפלאות שהיו וסייעו והצליחו שוב לשמח את המשפחות היקרות לשנה החדשה. מצטערת שלא הייתי לעזר.... שתהיה לכולנו שנה מקסימה
ענת

naoh

New member
../images/Emo51.gifעל המארזים

תודה לחברת לוטוס על תרומת המארזים תודה לטלי שארגה הכל תודה לך סיגלי שהיית שם ודאגת שכולם יקבלו הסבלנות שלך הייתי במקום ונדהמתי לראות את הסדר והארגון הכל תיקתק כמו שעון אומר גם תודה לכל מי שהגיע והתנדב לשנע שלכולם יגיעו המארזים תודה לכם מלאכים שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה בריאות וכל מה שנאחל לעצמנו .ענת.

aadmt

New member
גם אני מצטרפת לתודות השלוחות לכל מי שנגע

ארגן והביא את המארז לארומהרוני היקר והמקסים שבכל זאת בא והביא עד הבית את המארז לסיגלי היקרה שהיתה סבלנית בטלפון עימי ועם הבת שלי (אני מתה כבר להכירך פנים למול פנים) לטלי שדאגה שנהיה ברשימה ולא שכחה אותנו ולתורם היקר קובי מלוטוס שבזכותו הביא חיוך לחג שנה טובה מתוקה ומאושרת לכולנו

SATERMENDOS

New member
לנירה../images/Emo189.gifשלי ענקית תודה רבה לך

תודה רבה לך נירה היקרה על הכול משאת עושה בשבילנו ענקית תודה
חג שמח ומאשר הרבה עור לבית שלך נירה ולילדים . תודה רבה רבה לתמר הנהדרת לחברה של נירה .
אוהבת אותכם .

שוקולתה

New member
אוי דוריל שחכתי להודות לך על העזרה שסחבתה

כל העבודה הקשה שניסתה להכניס לאוטו הקטן של השכנה . אז מודה לך מאוד מאוד תודה תודה איש יקר ומקסים וכולל כל החברה אני רוצה להגיד לכם כל פעם אני מתרגשת מחדש מהחייל הבודד שמגיע אליי לקחת דברים אז תודה לך טליW בזכותך החייל זכה לקבל מארז וכולך שמח והיתרגש ונתתי לו את התחתונים שצריפינה הביאה לו . ועוד בגדים הוספתי לו .מפה ציפיות לכרית כוסות שקיבלתי לחלק לדרום העברתי לו .כי לא היה לי שינוע . אז תודה רבה לכם מודה לכם מאוד מאוד תיזכו למצוות אנשים מקסימים

שלום30

New member
../images/Emo41.gif תודות לכל המשתתפים בפרוייקט חלוקת המארזים

בפרויקט חולקו 185 מארזים
שהכילו מצרכי מזון ונתרמו על ידי חברת לוטוס בניהולו של קובי ויזל, ועל ידי חב"ד, בניצוחו של רונן זינגר. המארזים חולקו ב-3 מוקדים
חיפה - בארגונה של נירה63
גבעתיים - בארגונה של 5סיגלי
רשל"צ - בארגונה של טליW
טנא מלא ברכות למר קובי ויזל ולמר רונן זינגר על תרומתם הגדולה והנכבדה שבזכותה קם וצמח הפרויקט.
תודות ל-נירה63 ל-5סיגלי ול-טליW על כל הטרחה הסיוע והארגון בחלוקת המארזים.
תודות מקרב לב לכל המתנדבים, המשנעים, העוזרים וגולשי פורום נתינה מהלב שהיטו שכם, עזרו בחלוקת המארזים וכיתתו רגליהם מדלת לדלת. כולכם שאו ברכה מאת השם, תזכו כפל כפלים ותהי משכורתכם שלמה. ובזכות זה שהעלתם חיוך על שפתי אנשים רבים - לא יחסר מביתכם דבר אושר שפע ובריאות לכם ולמשפחתכם.
נתינה מהלב, מסירה הרבה כאב

תודה רבה לטלי לרונן וקובי

וכל מי שפעל בנושא. המארזים מקסימים תבורכו! ושנה טובה ומקסימה לכולנו.

שוקולתה

New member
רוצה להודות לאנשים מקסימים מדי ובוביקי וטלי|ח

את גדולה בוביקי על זה שעזרת וסחבת מארזים תודה לך מודה לך מאוד מאוד תיזכי למצוות אין אין כמןך על כל המאצים האדירים שעשית ותודה תודה למדי שתעשה לי שינועים למישפחות מדי המקורית וכמובן כמובן תודה לטלי ולחברת לוטוס . חג שמח לכם וכל טוב לכם בוביקי מדי המקורית וטלי תודה תודה תודה תודה

למעלה