תודות לכל המשתתפים בפרוייקט חלוקת המארזים

סוזי10

New member
חולצות בנות חולצות מפוזב רחובות

טריקו מיועד לבנות ליום יום חדשות. במידות 10 ו 12 מתאימות לילדות לדעתי גיל 8 כי הם צמודות לגוף. יש בכל הצבעים. שוקולטה האם קיבלת את החולצות. ותודיע אם את צריכה עוד.

שוקולתה

New member
תודה לך מודה לך מאוד מאוד

רק כשצילצלתי אלאה אמרה לי היא תראה מתי תביא לי זאת אימא עם ילדים קטנים עסוקה איתם .אבל בכל זאת תודה לך וחג שמח לך אישה מקסימה

kazas

New member
לנירה ולכולם תודהתודה על המארז ../images/Emo24.gif../images/Emo74.gif,,

חג שמח תיזכו למיצוות מאירה

יובל2

New member
../images/Emo51.gif ענקית ענקית ענקית

ל-דרז על תרומת המחשב כולל הכל (קומפלט) שיועבר בתחילת שבוע הבא למשפחה אליה הוא מיועד.
רבה לך יקירה
ל-דורי על האיסוף של המחשב ועל כל העזרה והנתינה שלך
ל-חבר של דורי (אני
עם שמות), על השינוע מהמרכז אלי
לכווווולם

FOR THE LD

New member
תודה רבה ליוסי 987

על שינוע הפופים, ומסירתם באופן אישי. מחר הפופים יגיעו לכתה. שנה טובה לך!

אשת חבר

New member
אלפי תודות אין לי מילים

אלפי תודות ליה יה המקסימה ולאמא שלה שתרמו מיטת נוער נפתחת בשביל הילדים שלי, ועשו את זה מכל הלב והנשמה. לא תאמינו קיבלתי מיטה ח-ד-ש-ה! אי אפשר לתאר במילים ממש מיטה בניילון. אתם הגשמתם לנו חלום, שלא יכולנו להגשים לבד ובזכות עזרתכם הגדולה הצלחנו להגשימו. אין לי מילים לתאר את ההתרגשות שאחזה בנו, בי בבעלי ובילדים, אני מרגישה שכל מילה שלי מיותרת. אני מאוד מודה לכם בזכותכם הילדים שלי יוכלו לישון שלווים ורגועים שינה מתוקה. אני מאחלת לכם הרבה אושר ועושר, שפע בריאות ונחת עד בלי די, ושה' ישמח אותכם כל חייכם כמו ששימחתם אותנו. היו ברוכים, שנה טובה ומתוקה.

orit362

New member
לטלי המקסימה,תודה רבה על המארז,את אישה מדהימה

באמת המון תודה הגעת עד לביתי והבאת לי את המארז תודה רבה לך.חג שמח.

נמסרו המארזים ל-3 משפחות בבת ים

מקוה שהמתקנו מעט את חגם. תודה לכל מי שעזר ובמיוחד לדוריל ששינע עד אלי המארזים, תודה לבעלול שהעלה אמש את כל הכבודה למעלה והיום הוריד בחזרה לרכב כדי שאקח למשפחות. תודה לאוזיריס על התמיכה המוראלית והרצון לעזור. תודה לסיגלי,לטלי ולחברת לוטוס ושתהיה לכולנו שנה נהדרת. דניאלה

roza01

New member
מארז לאם עם 5 ילדים.

תודה לכל מי שעזרה בהכנת המארזים. תודה ענקית לטלי מהאם שקיבלה את המארז. וממני תודה מיוחדת לטלי על עזרתה במימוש. נתינה מהלב..ובכך שמחה את המשפחה.. וממני לכל הפורום המיוחד והמקסים שנה טובה.. וחג שמח.שיהיה רק אושר ובריאות לכולם.. חג שמח.....

לאנסטסיה ולארומה רוני

אנסטסיה תודה על ההעברות(מתנצלת שלא יכולתי לאסוף בעצמי-מקווה שזה לא היה טירטור) תודה לך על הכל וכמובן-האיש והאגדה-ארומהרונישנתן את הפוש"... תודה לכם, עכשיו אני אוכל לישון בשקט...

סאג 1

New member
ORANGE GIRL../images/Emo51.gifו../images/Emo24.gifנערה מתוקה שכמוך

תודה על הקלמר הממש חדש ויפה והמדבקות ששלחת. שימחת מאד את התלמידה שקיבלה אותו. שלחי לי במסר את כתובתך.

שוקולתה

New member
ORANGE GIRL ../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifילדה מתוקה

גם הילדה שמחה מאוד מאוד לקבל קלמר ומחברות מודה לך מאוד מאוד תיזכי למצוות נערה חמודה מקסימה אין אין עלייך

naoh

New member
../images/Emo51.gifלדברה36 ולארומה רוני

תודה לשניכם לכל ה
שבת שלום ושנה טובה ענת

מיכל 1976

New member
תודה רבה לכל מי שטרח

בעשייה הנהדרת הזאת לחג.... כיף לראות שהאכפתיות עוד קיימת! תודה ענקית לחברת לוטוס לקובי ויזל היקר תודה לטלי שלמרות שיצאה מניהול הפורום טרחה על המארזים תודה לדוריל שהעביר לדניאלה את המארזים תודה לבעלול היקר של דניאלה ותודה רבה רבה לדניאלה על שינוע המארז שעשה דרך ארוכה מלא בעשייה טובה ומבורכת כדי לשמח את כולנווווו בחג!!!!!!!!!!!!! חג שמח ושנה טובה מלאה באושר ואהבהההה לכולם!!!! תודה אלוהים שאתה לא נוטש אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב תודה לאנשים טובים באמצע הדרך........

למעלה