תודות לכל המשתתפים בפרוייקט חלוקת המארזים

טליW

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמארזי ראש שנה - תם ונשלם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יקיריי, המארזים כולם חולקו, למעט מי שקיבל ממני מסר היום. אין יותר מארזים, צר לי. מאחלת לכולכם שנה טובה ומוצלחת, ומעל הכל, מאחלת לכם שזו השנה האחרונה שבה אתם נעזרים בפורום. מי יתן ותגיע הברכה לכולכם, וששנה זו תהיה התחלה של תקופה חדשה וטובה. לכם ולכל המתנדבים פה - אני שולחת ברכת שנה טובה, הרבה אהבה ושפע מכל הלב. תודה לכל מי שעזר לי באופן אישי, במשך למעלה משנתיים, ותודה לכל מי שמשנס מותניו ועוזר בעבר, בהווה ובעתיד. אני לשירותכם תמיד, גם בלי כותרות ושם בכחול. טלי, שאוהבת אתכם וחושבת עליכם

שוקולתה

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

טלי אשה מדהימה עם המון סבלנות ואכפתיות לזולת|

יש לך לב ענק ורחב לכולם ללא הבדלים.... אני די חדשה בפורום וחבל שההכרות איתך היתה קצרה אבל כמו שאמרת את עדיין כאן בליבך שתהיה לך שנה טובה אשה יקרה!

אשת חבר

New member
תודה רבה לסוזי10 ולבת שלה

אלפי תודות מעומק הלב לאישה ענקית שתמיד נרתמת לעזור כשצריך , תודה גדולה לסוזי המקסימה, שהלכה לאסוף עבורי את המארזים מגבעתיים, ושלחה אותם עבורי עם הבת המקסימה שלה בעזרתו של בחבר שלה, אין לי מילים להודות לכם אתם מקסימים. ותודה רבה על הטיטולים והחולצות שצרפת . ה' יברך אתכם, ויתן לכם שפע של בריאות אושר ועושר. שנה טובהומתוקה והלוואי שיתגשמו כל משאלות ליבכם לטובה.

שוקולתה

New member
רוצה להודות לדוריל על השינוע ../images/Emo24.gif

תודה לך מאוד מאוד על המהירות שעשיתה זאת . חג שמח לך . ותודה לברי23 מודה לך מאוד מאוד אני אחלק לאלה59 דברים לנערות מקווה שיבוא אלאה על הבנות שלך . אז תודה רבה לכם אנשים מקסימים וחג שמח לכם

berry23

New member
בעזרתו נדיבה ביותר של דוריל נמסרו אתמול

לשוקולטה כמה שקיות ענקיות עם בגדים מהממים ונעליים מידה 39, אלה59- יעברו אלייך גם דברים משוקולטה, ועופרה, יצאה עם דוריל גם השקית שלך עם בגדי הבנים לגיל שנה, כבר לא זוכרת מה עוד היה שם... תודה ענקית לדוריל שהציל אותי מטביעה בבגדים...

למעלה