תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

didush100

New member
../images/Emo127.gif החברה הכי טובה של דני זו איתן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

24שעות1

New member
didush100 אני בהלם עוד מדניאל

איך העזה לבקש מאתי להציץ בהודעות של קרן מאיתן.

נעמה8080

New member
יש מצב שציון ברוך נכנס ושהרמז

היה בכסף? אם דודי בלסר ומייקל לואיס נכנסים זה לא ימשוך אותי לראות! מה מושך בהם?! נראה שזה ישאר במקום. יווווו איזה שיעמום!!!!! למה הם לא יודעים לעשות טלויזיה, למה?!!!! מה מעניין במייקל לואיס?! הוא גם לדעתי לא משהו והוא לא קטן מהבנות?! אין לו עוד 24! חשבתי שסוף סוף יהיה מעניין, אבל כל עוד הכל יהיה סובב סביב איתן המצב ישאר על הפנים. והגיוני שזה מייקל לואיס כי הוא עזב את הישרדות ומי שעושה את הישרדות זה לא אלה שעושים את הדור הבא? אולי עדיין יש לו חוזה?

נעמה8080

New member
יש לי הרגשה שאלו יהיו יוצאי הישרדות

אולי יונתן,עידן חביב, גב (הלוואי, קשה לי להאמין), לירון,בשבקין וכו'....

sivan513

New member
מייקל לואיס גרוע לגמרי, אבל דודי בלסר..

זה כבר משהו אחר

נעמה8080

New member
ואולי הוא משעמם כמו אורבך?!!!

מה הוא מעניין?! גם אורבך נראה טוב אבל משעמםםםםםםםם. יופי זה לא מספיק צריך גם אופי ואקשן!

KEEK

Member
דווקא להכניס אנונימים יכול להיות מעניין

הם יהיו יותר משוחררים לא יהיה להם איזה רפיוטיישן לשמור עליו

noaxxx

New member
מסכימה לגמרי, הרגשות שם זה מה שמעניין

ולא הסלבריטאות זה הלקח, אגב, מהעונה השניה של האח, שהביאו את כל הפריק-שואו, והם היו אלה שעפו ראשונים...

Lichy7

New member
אין מקום להשוואה בין אורבך לבלסר

אורבך- מוטב שלא אתחיל אפילו למנות המגרעות שלו. לעולם לא הייתי יוצאת עם אחד כזה. לעולם בלסר לעומתו בחור מקסים, משכיל, מבריק מבחינה שכלית, ביישן, ג׳נטלמן.. בקיצור כל מה שאיתן לא. אם יש מפורסם אחד שהייתי יכולה לומר עליו שהוא גבר אידיאלי זה הוא. את בלסר אין להם שום סיכוי שבעולם להכניס, אז הלכו על רווק מבוקש אחר- אורבך- צנונית ממורמרת נטולת דרך ארץ שהולכת להישאר נטולת צנון לעוד כמה שנים טובות.

Lichy7

New member
טוב, פה כבר מדובר בטעם אישי ../images/Emo8.gif

אחת התכונות שאני יותר אוהבת (ותודה לאל- בררנית מכאן ועד יפן) היא ביישנות במידה. דגש על במידה :)

KEEK

Member
הבלוטה, המגמגם והמתעלל בבע"ח עפים???

זהו הפמליה של איתן חוזרת הביתה? הם יודעים על זה? נשמע מעניין!!!

noaxxx

New member
איך ברמן ממשיך לומר שהצבענו למי שהכי מתאימה ל

נראה לו באמת שמישהו חושב שאתי מתאימה לו? מה זה הטמטום הזה?

למעלה