תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

נירו נשוי, קובי התחנן לפני שבוע לחזור לאשתו

וגב חזק בזוגיות. ושלושתם מאצו'איסטים בלירה.

KEEK

Member
בכל פעם שראיתי את גב בטלויזיה

הוא כל הזמן התלונן שהוא מת שכל הבאזז סביבו יעבור והמצלמות יסתלקו. הוא רוצה לחזור לשקט. אחלה דרך להוכיח את זה.. בכל מקרה, אם הגברים שנכנסים לא רווקים, זה לא שווה כלום. התוכנית הזאת ממשיכה בנפילה..

אפילו אם הם היו רווקים הייתי מתבעסת...

אין מספיק גברים שהם לא בזוגיות עם קצת עומק, עם מראה נחמד, שרוצים בחשיפה???

didush100

New member
אני בשוק מה זה השטויות האלה?

הם החליטו לעשות מאיתנו צחוק? מה קשור קובי פרץ נירו לוי וגב פשטי?

ראית את הפרומו, עלק לא החברים שלו לא יודעים

שהם עוזבים את הוילה. ניר, קובי פרץ וגב, בטח יבואו רק ליום אחד, כמו מושיק.

tapuzo

New member
ההפקה יורקת על הציבור בפרצוף

אי מה להמשיך לצפות בריאליטי הדפוק הזה ממשיכים לשחק עם הציבור. ימשיכו לקבל רייטינג חד ספרתי.

קובי פרץ זה מתנה לג'רלולה...

נירו לוי נשוי, גב פשטי חזק בזוגיות וקובי פרץ התחנן רק לפני שבוע לחזור לאשתו... וגם אם שלושתם היו רווקים ופנויים רגשית, לא הייתי נופלת מהכסא. בגדול שלושה דואווינרים. קובי פרץ שבטוח שהשמש זורחת לו מהתחת. בטח יסלסל מבוקר ועד ליל (בא לי לבכות). נירו לוי עם פאסון מהגיהנום וגב פשטי שידוע בכבוד הרב (עלק...) שהוא רוכש לנשים (ראה ערך נטלי). למה הם בכח רוצים להמאיס את הריאלטי הזה עלינו??

Lichy7

New member
הם ישנו באופן משמעותי את הדינמיקה בבית

הלא ברור שהמטרה היא לא להכניס רווקים לשם היכרות עם הבנות שכן הם לא נכנסים בקביעות אלא לזמן קצוב. לדעתי הבחירה מעולה, הביאו 3 אנשים שונים לגמרי

ומה זה יעזור?? אוקיי זה ישנה את הדינמיקה לכמה

שעות ומה אז??? התוכנית הזאת צריכה הרבה יותר משינוי דינימיקה...

Klayhamn

New member
מה זה אומר?

כמה כבר תשתנה הדינמיקה בבית? דווקא מבחינת דינמיקה - בן - עם כל זה שהוא אידיוט - סיפק אקשן... מה יספקו שלושה אנשים נשואים?

Lichy7

New member
דינמיקה יכולה להשתנות..

גם ללא תלות ברווקים או תפוסים. ברור שכאשר מכניסים אנשים חדשים לבית מובנה שכבר התגבשו בו חברויות, אהבה, שנאה, אנשי סוד וכו׳, אז הדינמיקה תשתנה. תחשוב למשל מה קורה באח הגדול כשנכנסים החדשים. זה ממש לא רלבנטי אם פה המטרה היא למצוא זוג. עדין מה שאנו רואים כל היום זה לא את איתן אלא את הדינמיות של הבית. די ששתי בנות יידלקו על גב למשל, כדי ליצור אש חדשה. גם בנות, מעצם היותן כאלה, ירצו מאוד למשוך את תשומת הלב של החדשים, כשכל אחת תנסה להתבלט יותר מהאחרת, והתוצאות כמו תמיד ידועות. לא יתכן שאתם באמת חושבים שרק רווקים יכלו לגרום זעזוע בבית הגועש והיצרי הזה

sivan513

New member
הם לא מכניסים בנים חדשים אבל בנות חדשות כן

נכון, זאת הבעיה בתוכנית הרווקות

אם לינוי הייתה מדברת בוילה כמו שהיא דיברה

עם אביעד וקיסוס, היא לא הייתה מודחת. אולי אפילו איתן היה שם אותה ב"הולד"... סוף סוף דיברה רצוף ולענין, בלי הקול המתיילד הזה ובלי כל החיוכים הלא נגמרים. היה תענוג להקשיב ללינוי ולאופן בו פירגנה לכולם. היא באמת יצאה גדולה!

liron98

New member
../images/Emo45.gifלינוי יצאה פשוט חמודה! תענוג לשמוע אותה

בגדול הרעיפה שבחים על כולם ובייחוד על איתן

ויצאה גדולה. מה שהכפיל את הרושם היה באמת האופן בו דיברה, כאמור בלי כל החיוכים והקול הילדותי המעיק. פשוט דיברה ישר ולעניין, בלי ללכת סחור סחור.

למעלה