תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

tapuzo

New member
לינוי הייתה סתמית ולא קשורה מהרגע שנכנסה

ועד הרגע שיצאה. כנראה שיש להם שפחה אחרת שתבשל.

KEEK

Member
לדעתכם יש קשר להדחה של לינוי

לעובדה שהיא התקרבה מאוד לדניאל? הרי לכל המועמדות אין סיכוי עם איתן והיה דיי צפוי שענת או עדי יודחו אבל באופן קצת מפתיע הוא בחר בלינוי, שמיודדת איתו יותר מעדי וענת. יש מצב שאיתן בכוונה הדיחה אותה כי התקרבה לדניאל? סוג של כוחנות ורכושניות?

Klayhamn

New member
מה?!

מה זו התיאוריית קונספירציה המשונה הזו? למה שהיא איכפת לו מזה שהיא התקרבה לדניאל? בדיוק ההפך, את לירון בזמנו הוא שקל לא להדיח בדיוק מהסיבה הזו (מצד שני, הוא כן הדיח אותה בסוף... אבל אני בספק אם תיאוריית הקונספירציה נכונה)

KEEK

Member
לא יודע.. אני פשוט לא מבין למה לינוי

ולא ענת או עדי עכשיו הוא אומר לאיילת "היא היתה טובה לכן" אז למה לא להשאיר מישהו שטובה לבנות בבית, שגם ככה קשה להן? במיוחד שאחת מהן זאת אהובתך. הרי לא רק איתה לא יקרה כלום גם עם ענת עדי וליז.

Klayhamn

New member
ממש לא בטוח

שלא יקרה כלום עם ענת עדי וליז... יכול להיות ששוב ההפקה תצטרך לתת לו בעיטה בתחת (כמו שהיה צריך את המשחק אמת חובה כדי לגרום לו לנשק אחת מהן) אבל לדעתי זה יקרה... שים לב שהם גם בונים על זה, יש סקר: "מי תהיה הבחורה הבאה שאיתן יתנשק איתה..."

KEEK

Member
זה בטוח לא יהיה אחת מהבחורות הנ"ל

אם תהיה צלע שלישית זאת תהיה אורטל לא רואה מישהי אחרת.

Klayhamn

New member
אני מסכים

שההפקה תכוון לשם ושגם אורטל שואפת לזה, אבל זה לא אומר שלא יהיה שום דבר עם ליז מצד שני, גם היא סוג של דלעת -- לא ראיתי אותה בכלל מדברת עם איתן היא כאילו בסוג של חופשה, כמוהו

easternstar

New member
היתה בקשה מפורשת של בן ויוני שענת תישאר

שמעתי. את יוני אפילו אומר לבן שיכעס על איתן אם ידיח את ענת ואמר לבן "אח שלי אני סומך עליך שתדבר עם איתן".

קשקשה9

New member
גם אני הופתעתי שזו לינוי ולא עדי קשה לי להבין

איך הראש שלו עובד ומה השיקולים שלו

easternstar

New member
אחרי מה שקרה לעדי אסור היה להדיח אותה

הבעיה שהיה צריך להדיח את ליז והיא הצליחה לעבוד על איתן שוב.

קשקשה9

New member
הרווק הזה לא קולט כלום מסתבר........או שאולי

הוא קולט הכל כמו במישחק שח ורואה כמה צעדים קדימה? כבר הסתבכתי עם עצמי

Klayhamn

New member
לדעתי הוא קולט הרבה

אבל לא מספיק, וגם פשוט לא כל כך איכפת לו

Klayhamn

New member
מה הבעיה?

דמייני לעצמך שהכמות שצריך לקלוט כדי לקלוט "הכל" היא גדולה מאוד. אפשר עדיין לקלוט "הרבה" --- שזה, לצורך העניין, או "הרבה" באופן יחסי (נניח לאחרים) או "הרבה" באופן אבסולוטי (כלומר, "רוב הדברים"), ועדיין, "לא מספיק" בהתאם לציפיות שיש לנו -- יהיו הסיבות לציפיות אשר יהיו. קונקרטית, פה הציפיות הן גבוהות במיוחד בגלל שאיתן הוא בסופו של דבר הדמות שאמורה להוות את מרכז התוכנית, הוא זה שמדיח בנות, אז יש ציפיה שיהיה מודע מאוד ליותר דברים מהשחקן הממוצע בוילה

קשקשה9

New member
או קיי הגיוני ,ועדיין ה"קצת " שניסתר מעיניו

זה "הרבה" כי זה העיקר והמשמעותי אז בשורה תחתונה הוא קולט קצת, לא?

Klayhamn

New member
אנחנו חופרים יותר מיוני

אבל לא, להגיד שהוא קולט "קצת" זה מטעה, הכמות יכולה להיות גדולה ועדיין לא מספיקה. "מספיק" זה לא אומדן של כמות אלא של עמידה בציפיות.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifעוד ידיחו אותנו מהפורום,נראה לי

שאפשר לסכם בכך שאיתן לחלוטין לא עומד בציפיות לא של ההפקה ! לא של הבנות! לא של הקהל! שכחתי מישהו?

לדעתי יש סיכוי שההפקה עוזרת

לו להחליט גם משיקולי אינטרס שלהם...לא נראה לי שההחלטות שלו על פי דעתו בלבד וההפקה פוקחת לו את העיניים וגם נותנת לו אינפורמציה שאולי הוא מפספס...

למעלה