תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

קשקשה9

New member
אני חשבתי כך לפני ההדחה של לירון אבל אחרי

שהיא הודחה אני בספק כי לירון יצרה הרבה עניין מריבות ודרמה בוילה אז הגיוני שההפקה היתה משאירה אותה

easternstar

New member
חחח..מרוב תכנוני שח הוא לא רואה

מה שמול העניים. איך אפשר לפספס את ההצגות של ליז?

easternstar

New member
יש מצב שאיתן ראה את מה שאנחנו ראינו

הם כולם ראו שעדי נשברת. בן ניסה להרגיע אותה במשך שעות ואיתן חיכה בחוץ. איתן לא בחור רע באופיו. הוא קצת צנון לא רגיש אבל לא רע. יוני ביקש את ענת. איתן בעצמו מחבב את ליז (לא ברור למה, כנראה בגלל עיוורון ונאיביות). נשארה לינוי. בן אמר לו בבוקר שלינוי חזקה. שמענו לפני שהפסיקו את השידור.

easternstar

New member
יוני אמר ברמז שענת הטעם שלו

הוא אמר כמה פעמים בשיחת הבנים שענת הטעם שלו וביקש גם את בן שידאג שענת תישאר. שים לב שהוא מניח עליה ידיים.

Klayhamn

New member
אתמול בערב

חיבק אותה באופן אינטנסיבי, כל כך חזק ששכח להגיד לעדי לילה טוב (בעודו יוצא מהחצר חזרה לבית)

KEEK

Member
יוני מניח על כולן ידיים

הוא לא מפסיק לחבק ולנשק אותן. מוזר, בחיים לא הייתי מנחש שהוא בקטע של ענת מעניין..

goodpink

New member
יוני דלוק על ענבר אין לו סיכוי עם ענת ענת או

עם בן שיש לה איתו הכי הרבה כימיה או למרות שכרגע נראה מאוד משונה איך הם הגיעו לזה לא מובן עם אורן יוני רצה להשאיר את לינוי הוא דלוק על ענבר כבר אמר שהוא נמשך אליה מאוד מחזיק ממנה ההפקה התערבה להשאיר את עדי אחרי כל המניפולציות הריגשיות והדרמה המפוברקת שהיא עשתה והתמסכנות עולה מבפורש מהדברים של איתן והבנים אתמול והיום והינה רב הפלא גברת מניפולציה ריגשית פתאום הכל טוב אומרת כל מה שנאמר עליה כנראה עדכנו אותה ההפקה ומתחברת עם גברת דניאל כדי להתקרב לבנים וחוקרת חוקרת חוקרת גועל אלו שעושות את זה בשו שו הכי מגעילות והכי מסוכנות

goodpink

New member
בן ואורן אמרו שענת גם כולם הסכימו ליז יוני לי

בן ואורן אמרו שרוצים שענת יוני לינוי כולם הסכימו לליז תשאר יוני דלוק על ענבר לא על ענת

MICHI2404

New member
אפשר לומר שהוא צנון אבל הוא בחור רגיש מאוד

עוד בכניסה לבית שאחותו נכנסה וראיתי איך הביט בה, וכל הזמן דאג לה, ידעתי שהוא בחור מדהים.

goodpink

New member
ההפקה לחצה להשאיר את עדי מניפולציות עכשיו הכל

טוב אחרי שההדחה עברה עכשיו היא מתחברת עם דניאל ההפקה עדכנה אותה גם מה אומרים עליה דרך הפסיכולוגית עכשיו היא לא אותה חבורה עכשיו היא עם דניאל וחוקרת ומנסה להתקרב לבנים דרך דניאל ולהישאר במשחק דרך דניאל כזו צבועה ושחקנית דרך מסכנות ומניפולציות רגישיות

Klayhamn

New member
אגב

ראוי לציין שלינוי באמת הייתה בטוחה שהיא עפה, והיא הצליחה לקלוט את זה. כנראה שהיו רמזים שלא הראו לנו.

easternstar

New member
לינוי אמרה שאיתן קרא לה ושאל מה תעשה אם תודח

כל הסימנים שאיתן ריחם על עדי כמו שכולנו ריחמנו עליה. הוא בדק קודם שלינוי חזקה.

Klayhamn

New member
נכון

עכשיו אני נזכר... מעניין - אני נטיתי דווקא לזלזל בזה אבל מסתבר ששם היה מצוי הפתרון. זה מזכיר לי את התפקיד שלי בצבא (חוקר מודיעין) זה כיף

נעמה8080

New member
בושה! כמה חושבים שיוכלו לצחוק עלינו?!

נירו הנשוי! קובי שהוא גם נשוי לפי מה שידוע לי! וגב שהוא הכי מתאים מהחבורה אבל יש לו חברה! זה די ברור שזה לא הולך להיות ארוך, כי נירו נשוי וקובי, יש לו הופעות! אנחנו נשארים עם השלישיה המשעממת! והרווק המרדים! התכנית היום היתה משעממת, העריכה משעממת! התוכן משעמם! הרווק משעמם! החברים משעממים! אפילו הבנות כבר משעממות! היום קברו את התכנית סופית! נראה שאפילו ההפקה לא יודעת מה לעשות וכל שניה משנה את דעתה! די, אני על סף להפסיק עם התכנית. אני לא הזמנתי את הערוץ כי כשהיה לי לא היה לי מה לראות, ובעריכה זה משעמם אז תחשבו איך נראה היום יום.

למעלה