תוכנית התוצאות היום בסטאר

אלו התוצאות:

הבוטום 3 הם: 1.אנתוני 2.סקוט 3.אנואר ו... אנואר נפרד מאיתנו היום
אני מה זה לא עצובה
OMG,אני פשוט לא מאמינה שקונסטנטין ניצל
וואו,יש לו כזה בסיס מעריצים מעולה
*מאושרת* נפל לי המחשב,אז אני לא בדיוק מהמחשב שלי.. ותודה לאחותי הקסומה
שעידכנה אותי בלייב

Johanna1

New member
מה??

אני לא מאמינה! איך סקוט ואנתוני נשארים שבוע אחרי שבוע?? כל הטובים הולכים לפניהם.. לעזאזל..

darklighter

New member
מה?????????../images/Emo115.gif

מה סקוט עוד עושה שם???????????????????? בסוף הוא כבר יזכה.... אנואר דווקא היה טוב חבל שהלך... אבל לא אחד מהמועדפים שלי אז שיהיה...

ענת309

New member
../images/Emo10.gifהתוצאות של היום

אתם בטוחים שאנואר הלך אני לא מאמינה, אמנם לא חשבתי שהוא יזכה בסופו של דבר, אבל הייתי בטוחה שהוא יהיה בפיינל פייב. אני לא מבינה איך סקוט מצליח להחזיק מעמד??? הוא עוד יפתיע את כולנו ויקח מקום ראשון!!!!!!!

נועה167

New member
חחחחחחח אשכרה

אוף אנואר :/ אמנם בזמן האחרון הוא התחיל לשעמם אותי קצת אבל הוא הרבה יותר טוב מסקוט.. ואנטוני.

Sweet Misery

New member
אוף. ../images/Emo10.gif

אנואר יותר טוב מאנתוני וסקוט ביחד. זה ממש ממש מעציב אותי. באמת שיש לו כישרון.

shorty19

New member
והשבוע ../images/Emo58.gif

והפעם בבוטם 3 היו לנו סקוט.....איך לא.... אנטוני....כפרה עליו ואנואר... סקוט ניצל עוד הפעם..........כמה אפשר???????? אנטוני כפרה, נשאר איתנו ואנואר הלך הביתה....בדרך לאזור שלי בניו ג'רזי...אולי נתראה חחח

michalushina

New member
../images/Emo58.gif טרם שודר בארץ

האח הידד, לפחות אנואר רובינסון לא יהיה כבר האיידול. קונסטנטין, תעשה עבודה טובה אתה שומע?

shalehet

New member
פעם ראשונה שאני שומעת שמישהו שונא

את אנואר.. ידוע שיש חלוקי דעות על קארי ועל בו ועל אנתוני וסקוט ועל רוב אלה שעפו אבל על אנואר... מוזר...

shalehet

New member
../images/Emo58.gifאני ממש בהלם

עדיין לא ראיתי את התוכנית אבל אני פשוט המומה. מתחילת התוכנית, מהאודישנים המועדפים שלי היו קארי ומאריו... מהבנות היו עוד כמה שהתחבבו אבל לא יותר מזה כשהתחילה התוכנית התחלתי לאהוב גם את ג'סיקה, נאדיה ווונזל... מהבנים, אהבתי עוד מהאודישנים את קונסטנטין, אנתוני ואנואר..וכן.. גם את סקוט. וזה היה בערך בסדר הזה... אחרי שמאריו עזב, קונסטנטין הפך לפייבוריט מהבנים ואנואר תפס את מקומו של אנתוני אחרי כמה תוכניות צולעות ועכשיו הוא בכלל לא ברשימה שלי.. אני באמת לא מבינה איך אנואר עזב כל כך מוקדם, מבחינת יכולת קולית מהבנים, שוב, אחרי שמאריו עזב, הוא הכי טוב... היה הכי טוב... ממש מוזר... לפחות קארי וקונסטנטין עדיין לא היו בבוטום 3... גם את וונזל התחלתי לחבב... אני מקווה שזאת תהיה השלישיה שתנצח.... כמובן כשקארי בראש. מחר הולך להיות לי מרתון... שש תוכניות ברצף... (כולל את ההצבעות כמובן).... סוף סוף

darklighter

New member
מנצלת את הפסקת הפרסומות כדי להגיד

כל הכבוד לרייאן שקיבל
בשדרת הכוכבים בהוליווד
והשיר שהם עשו ביחד היה יפה... למרות שוונזל וסקוט לא מתאימים ביחד בקולות... וגם אנתוני עם קונס לא משתלבים טוב...קונס תופס את כל תשומת הלב

darklighter

New member
עוד פעם פרסומות???../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

וואי זה היה לא יפה מצידם להגיד לבו ללכת לקבוצה שהוא חושב שהם הטופ... ידעתי שהוא ילך דווקא לקבוצה השנייה כדי להראות סימפטיה... איזה חמוד הוא

darklighter

New member
אופס לא שמתי לב...../images/Emo115.gif

הוא הלך לאמצע! בכל מקרה אני שמחה שהוא הגיע לטופ
המממ... מקווה שתכנית הבאה סקוט ילך.... ואחרי זה אולי אנתוני...את כל השאר אני אוהבת אבל הכי את קונס!

למעלה