תוכנית התוצאות היום בסטאר

Fairywitch

New member
גם אני רוצה אותם../images/Emo70.gif

ואני לא מתכוונת לגמר בהכרח...

איך את יודעת..

שהמעריצים שלחו לו ורדים? ושהם אמרו לו לאסוף את השיער וללבוש ז'קט לבן?

Juliann

New member
תקראי את הפורום שלו מאמי.

באיידול הרשמי ובIDF ברשמי תיכנסי לטופיק של [ GGGs [Greek God Groupies

לינקים ../images/Emo140.gif

בפורום הרשמי תיכנסי לcommunity ושם כבר תראי שלכל מתמודד יש כמו תת פורום משלו. ככה זה גם באיידולפורומס = IDF באתר של הלהקה תיכנסי לbetty forums וזהו, את מסודרת. אני די גרה שם בחודשים האחרונים... enjoy!!!

אוקיי-

מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה??????????? חבר'ה, זה כבר מוגזם
סקוט או אנתוני כבר ממש לא צריכים להיות בשלב הזה של התוכנית...נו במת!
להעיף אחד כמו אנואר, במקומם? אמנם הופעתו אתמול לא הייתה מוצלחת במיוחד, אבל תעשו טובה
ההופעות של שניהם סתמיות כ"כ... בשיר המשותף, ראו כמה היכולות של אנתוני נמוכות לעומת אחרים, וסקוט אנטיפת(
חח ככה כותבים?
) לדעתי...לא אוהבת אותו הו, אנואר.
אני מקווה מאוד שתוכנית הבאה אחד מהם יעוף, ובתוכנית שאחריה השני! קונסי, קארי{שגם אותה התחלתי פחות לחבב
}, וונזל ובו{
הו כ"כ נטול פוזות, אני משתגעת...הכל אצלו כ"כ אמיתי
} ראויים להיות הרביעייה!!!

זה רק מראה

כמה האמריקאים טיפשים!!!!!!!!!!!!! מי מוציא אדם כזה מי??????? בע עליהם סתם סתומים

../images/Emo10.gif../images/Emo31.gif../images/Emo42.gif

האמריקאים האלה כ''כ.. טיפשים אני מסכימה עם העובדה שאנוואר לא כ''כ ידע לרקוד אתמול.. אבל זה לא פגע בשירה שלו. סקוט הזה צריך לעוף כבר קיבינימאט. הא ובו.. איזה חמוד
. רציתי לחבק אותו כשהוא נעמד באמצע. וגם
לרייאן על הכוכב:)

MoGanC

New member
אוף,עכשיו אני מפחד.

זה אומר שבו ילך שבוע הבא,כי היתה כאן מישהי שאמרה שהטופ 5 שלה עפו ממש לפי סדר והיה תורו של אנוואר והוא באמת עף ואחריו היה בו! לא!!! בו!!! אל תלך! חחח,איך הקהל התעצבן כשביקשו מבו ללכת לקבוצה המובילה.חשבו מביאים להם אותה כמו בשנה שעברה.האמת,ציפיתי שבאמת זה יקרה וקונסטנטין וקארי יהיו בבוטום,זה יכל להיות שוק מעולה.אבל כנראה השנה אין שוקרים חוץ מסקוטוני.

זה היה יכול להיות טובבב

שיתנו איזה פעם אחת לקארי וקונסטנטין להיות בבוטם 3 זה כל כך טובבב רק חבל שזה לא יהיה... למרות שקארי חמודה טוב תמיד טוב לחלום.

MoGanC

New member
הכי הצחיק אותי

המעריצים הדפוקים שצרחו לבו לאיזו קבוצה ללכת כאילו הוא זה שקובע מי סייף ומי לא

whatever4

New member
אחחח...

איזה מלך בו....פשוט אישיות כובשת! בקשר לאנואר- אומנם הוא לא היה אחד הפייבוריטים שלי אבל עדיין, היה לו קול טוב והוא נראה כמו אחלה בן אדם. חבל...

MaiEgan

New member
לללללללללאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!

אני לא מאמינה שהוא עזב!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הוא כזה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 למה לא העיפו את אנטולי הלא מוכשר הזה והקובבה סקוט הזה?!?! למהההההההה??????????????????????????? אני בטוחה שאנואר עוד יחזור אלינו ובגדול!!!

Fairywitch

New member
אוקיי- זה רשמי:

האמריקאים ממש מפגרים
מה זה
איך אפשר להשאיר את סקוט ולהעיף את אנואר
מה הם- פסיכים
פיווו, זהו. הוצאתי את זה. אין לי מה להוסיף. ואם בא לכם להשמיץ את האמריקאים, סליחה- האמריקקים- זה לא נוגד את תקנון הפורום- לכו על זה

למעלה