תוכנית התוצאות היום בסטאר

14מתן

New member
כל הכבוד לראיין ../images/Emo127.gif

דווקא בשיר המשותף שלהם חשבתי שוונזל וסקוט היו היחידים שהשילוב שלהם התאים

14מתן

New member
כל מה שיש לי להגיד זה....

ייייייששששששששששששששששששש
איזה פאקצתי מצידי... כבר חשבתי שהם יעשו לנו כמו עונה קודמת שפתאום וונזל/קונסטנטין/קארי יהיו בוטם 3 אבל לא
ביי ביי אנואר *צחוק מרושע*

ליאוריש

New member
אני לא מרוצה מהתוצאות כי...

אנואר הוא טוב...למרות שהוא קצת יבש...עדיין יש לו קול מצוין והוא עדיף על סקוט הזוועתי ואנתוני. לפי האחוזים אני שמח לראות שקארי חזקה מאוד...כי היא מצויינת... וגם קונסטנטין מצוין. השיר היום היה נוראי מבחינת קונסטנטין ואנתוני-אנתוני לא היה בקצב הנכון בכלל ...וגם סקוט וונזל לא השתלבו טוב... אבל קארי ובו עם הגיטרות היה מצוין...הם נראים מקצועיים בהחלט!

shavitlavi

New member
4 קטנות על התוכנית היום:

1. מאברוק לריאן.וואלה, איך קל לקבל כוכב. 2. הסינגל שביצעו-shine היה הרבה יותר מוצלח מכל הסינגלים שהקליטו כקבוצה 3. קליפ אנימציה מדליק ביותר. 4. אנואר- חבל מאוד. עוד כישרון נפל.אבל למה המכנסיים האלו? למה?!?!?!

sk8er grrl

New member
אני פשוט לא מאמינה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

נראה לי שבסוף אנתוני וסקוט ישארו לגמר ומישהו מהם ינצח! אלוהים תסתכלו! סקוט פשוט ל-א יודע לשיר או להופיע והוא ממש גרוע! זה לא שהוא לא יודע הוא פשוט חרא בזה! ואני בכלל לא מאמינה שהוא עדיין בתחרות... כאילו מי מצביע לו בכלל?! הוא מגעיל ואני שונאת אותו! וגם לדעתי אנתוני לא טוב... כאילו יש בו משהו נחמד אבל זהו זה... הוא לא מופיע בצורה שאפשר להגיד 'וואו'... וכאילו אני מבינה שיש פה אנשים שאוהבים אותו אבל הוא פשוט לא אמריקן איידול... ומי שמצביע לו אלו ילדות בנות 12... הוא חמוד... אבל זהו... ואני חושבת שמהשבוע הבא סקוט ואנתוני צריכים ללכת כי הם כבר לא מתאימים להיות ברמה כזאת של התוכנית... להיות ב-6 האחרונים? איך הם בכלל הגיעו לזה? כאילו איך הם יכולים להתחרות בוונזל, קונסטנטין, בו וקארי?

ענת309

New member
מסכימה../images/Emo7.gif

אני מסכימה עם כל מילה שלך, אני לא מבינה מה קורה עם האמריקנים האלה, אין להם אוזניים או עיניים, הסקוט הזה כל פעם שאני רואה אותו בא לי לתת בוקס לטלויזיה סתם מכוער... את אנתוני אני מחבבת הוא חמוד כזה ושר בכלל לא רע , אמנם לא שביל מקום ראשון אבל בסדר. חבל לי על אנואר היה יכול לעשות יותר טוב. אולי בגלל שקוראים לו אנואר "סתם".

sk8er grrl

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שאנואר הוא ממש טוב וגם לא חושבת שהוא גרוע... ובאמת חבל שהוא עף כי אני חושבת שעוד לא הגיע הזמן שלו שזה יקרה... זה ברור שממזמן סקוט ואנתוני היו אמורים לעוף... ובמקומם העיפו את ג'סיקה, נאדיה ואנואר! איזה מן דבר זה?! נו באמת... מעיפים את הטובים ואת שני הדפוקים האלו משאירים... אני פשוט לא מאמינה איך דבר כזה קורה...

DaRk LoLi

New member
איזה חבל..

לאנואר לא הגיע ללכת
ממש אבל ממש לא הגיע לו ללכת
כאילו הוא היה צריך ללכת רק אחרי סקוט ואנתוני ולא לפניהם.. אהבתי בתוכנית את פרסומת האנימציה.. וגם את השיר(אהבתי את השילוב של קארי ובו) ובו היה ממש ממש חמוד כשהוא עמד באמצע Go Bo

Juliann

New member
מגילתי בקשר לתוצאות............!!!!

אין מה לדאוג סקוט יעוף שבוע הבא, ואחכ אנתוני. קונס, קארי, בו וונזל הם הטופ4 בטוח וונזל תעוף רביעית [ממש דה-ז'ה-וו עם לה טויה וטמיירה] רק בגלל שאין לה מספיק מעריצים. קארי תהיה בפיינלה אני חותמת לכם, לגבי בו וקונס: ששניהם נותנים הופעה מעולה- קונס מקבל יותר קולות אבל שקונס נותן הופעה בינונית ובו מפציץ-קונס קצת בבעיה [לפי הקולות החלק המזרחי נתן הרבה יותר קולות לקונס והמערבי הרבה יותר קולות לבו] כלומר, אם קונס יפציץ בטופ 4+3 הוא יהיה בגמר. חוץ מזה שאחרי שאנתוני יעזוב הוא יקבל חלק מהקולות שלו כי יש הרבה שאוהבות את אנתוני ואחכ קונס. לגבי היום- איום ונורא. לאנואר לא הגיע ללכת וזה מעצבן
ועצוב
לגבי המשחק, הם עשו אותו דבר שנה שעברה לג'ורג' והוא אגב, הלך לקבוצה הלא נכונה... חתיכת פרובוקציה היתה שם. היום היה ברור מי הקבוצה המובילה. ראיתם את הורד שקונס שם בז'קט? המעריצים שלו שלחו לו 5 זרים של תריסר וורדים וביקשו ממנו לשים ורד, איזה חמוד!! ושהם ביקשו ממנו לעשות קוקו הוא עשה קוקו, שהם רצו שהוא ילבש לבן הוא לבש ז'קט לבן, הוא עושה מה שהם מבקשים, ככה צריך להיות!
ומישהי סיפרה על משהו מצחיק בזמן ההפסקה, כנראה קונס שם לב שהרוכסן של המכנסיים שלו לא היה עד הסוף אז הוא הסתובב סגר את זה עד הסוף וחזר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ממש חולה על האישיות של בו, למרות שאני שונאת את הסגנון שלו יש לו אישיות מדהימה [אני גם חולההה על ההבעות פנים שלו שהוא עושה פרצוף של WTF?! חחחחחחח קורע] והיום שהוא עמד באמצע CLASS ACT!! כל הכבוד!!

אני כ"כ רוצה את...

בו וקונסטנטין.נקודה. חח סתם
אני כ"כ רוצה את שניהם, בגמר! תחשבו איזה גמר שולט...מי איתי?!

whatever4

New member
זה בהחלט יהיה גמר חלומי...

בו וקונסטנטין...
כל מה שצריך לעשות זה להעיף את קארי

למעלה