מגילתי בקשר לתוצאות............!!!!
אין מה לדאוג סקוט יעוף שבוע הבא, ואחכ אנתוני. קונס, קארי, בו וונזל הם הטופ4 בטוח וונזל תעוף רביעית [ממש דה-ז'ה-וו עם לה טויה וטמיירה] רק בגלל שאין לה מספיק מעריצים. קארי תהיה בפיינלה אני חותמת לכם, לגבי בו וקונס: ששניהם נותנים הופעה מעולה- קונס מקבל יותר קולות אבל שקונס נותן הופעה בינונית ובו מפציץ-קונס קצת בבעיה [לפי הקולות החלק המזרחי נתן הרבה יותר קולות לקונס והמערבי הרבה יותר קולות לבו] כלומר, אם קונס יפציץ בטופ 4+3 הוא יהיה בגמר. חוץ מזה שאחרי שאנתוני יעזוב הוא יקבל חלק מהקולות שלו כי יש הרבה שאוהבות את אנתוני ואחכ קונס. לגבי היום- איום ונורא. לאנואר לא הגיע ללכת וזה מעצבן
ועצוב
לגבי המשחק, הם עשו אותו דבר שנה שעברה לג'ורג' והוא אגב, הלך לקבוצה הלא נכונה... חתיכת פרובוקציה היתה שם. היום היה ברור מי הקבוצה המובילה. ראיתם את הורד שקונס שם בז'קט? המעריצים שלו שלחו לו 5 זרים של תריסר וורדים וביקשו ממנו לשים ורד, איזה חמוד!! ושהם ביקשו ממנו לעשות קוקו הוא עשה קוקו, שהם רצו שהוא ילבש לבן הוא לבש ז'קט לבן, הוא עושה מה שהם מבקשים, ככה צריך להיות!
ומישהי סיפרה על משהו מצחיק בזמן ההפסקה, כנראה קונס שם לב שהרוכסן של המכנסיים שלו לא היה עד הסוף אז הוא הסתובב סגר את זה עד הסוף וחזר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ממש חולה על האישיות של בו, למרות שאני שונאת את הסגנון שלו יש לו אישיות מדהימה [אני גם חולההה על ההבעות פנים שלו שהוא עושה פרצוף של WTF?! חחחחחחח קורע] והיום שהוא עמד באמצע CLASS ACT!! כל הכבוד!!