תוכנית התוצאות היום בסטאר

R o t e m O p

New member
חיפשתי נחמה ומצאתי רק איבה...

רק אל תהרגו אותי ! גם אני סובלת כאן ! אל תשכחו את זה לרגע !!!!!

MoGanC

New member
../images/Emo13.gif הכל בהומור,כמובן.

אלא אם בו עף שבוע הבא,במקרה זה אני שולח אליך מתנקש.

R o t e m O p

New member
תחסוך לעצמך את הטירחה...

אם בו עף שבוע הבא אני התנקש בעצמי בעצמי P:

SHTRUDIDI

New member
עצוב

אני לא רואה שום סיבה שבעולם להעיף דווקא אותו.ההופעות החלשות ביותר של הערב לדעתי היו דווקא אנתוני,קארי וקונסטנטין.ההופעה של אנואר הייתה טובה ביותר והאמת שגם סקוט השבוע נתן הופעה טובה ולכן לא ברור לי למה דווקא הפעם הוא בבוטום 3.זה נהיה קשה משבוע לשבוע אבל לא חשבתי שאנואר ישלם על זה.כל כך חבל,הקול הכי טוב בתחרות נופל בשלב הזה כשפחות טובים נשארים שם. מקווה שאולי בשבוע הבא יהיה צדק והשניים שאמורים לעוף ילכו כבר.די,מיצינו,סקוט עוד לפחות נותן הופעות טובות מידי פעם אבל אנתוני נשאר באותה רמה בדיוק וזה לא מדהים ולא מספיק לדעתי. יאללה,הביתה!

עם כמה שאהבתי את אנוואר..../images/Emo42.gif

ההופעה שלו השבוע באמת לא הייתה מדהימה. זתומרת.. הוא שר מדהים, כמו תמיד, ואני אוהבץ אץ הקול שלו אבל אני חושבת ששמו דגש יותר על הנוכחות על הבמה, אולי על התנועות על הבמה.. ואנוואר לא היה משו בזה..
אני מסכימה שאנתוני וסקוט היו צריכים לעוף קודם, הרבה קודם, לפני נדיה..אבל זה מה יש

SHTRUDIDI

New member
הכל עניין של טעם

ואני באמת חושבת שאנואר הופיע השבוע יותר טוב מהרבה מתחרים.ציינתי אותם כבר בהודעה הקודמת. אני לא מדברת על מי היה צריך לעוף קודם כי זה לא ממש משנה כרגע אבל אנתוני לא השתפר כבר שבועות ואפילו ירד ברמה כמה פעמים ועדיין לא עף. בכל מקרה ההופעה של אנואר הייתה טובה לדעתי וזה לא קרדיט שאני נותנת לו בכל שבוע.

y a ® d e n

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה מה מה מה מה מה מה מה מה אנואר?!?!?!?
אוף נו מה הם נורמאלים?! אנחנו היחידים שלא סובלים את סקוט?! מה זה החרא הזה
מה אנואר
לא רוצה!! איזה קול מושלם יש לו
שסקוט כבר יעוף ררררר
טוב בוא נחשוב... אז מי אני רוצה שינצח... ממממ... בו
היתה לו הופעה ממש טובה
וגם קארי
אבל בו יותר

Fairywitch

New member
כאן נמחקה הודעה עם ספוילר בכותרת../images/Emo10.gif

אבל אשמח אם היא תיכתב שוב, בלי הספוילר
זה היה התוכן שלה: כותרת: יש סיבה שסקוט עדיין לא עף תוכן: יצא לכם לראות את האתר הזה? http://www.griffinity.com/dave/ Vote For The Worst.

14מתן

New member
שימו לב למי יש הכי מעט קולות...

(מה שאומר שזה טוב) ג'סיקה וונזל |
ו

למעלה