אני כבר מתגעגעת.. כמה הוא יחסר לי, ובמיוחד החיוך שלו ההורס... יווו אני כל כך עצובה
ומה לעזזאל קורה כאן?? מה עובר עליהם?? הם פשוט לא נורמלים האמריקקים האלה (כמו שהמנהלת קראה להם) אני רק מקווה שסקוט יעוף כבר וכמה שיותר מהר!!! ושוונזל המלכה, האלופה תנצח או קונסי המלך כן.. כן.. אני יודעת שמאוחר עכשיו ושכולכם כבר צפיתם אבל רק עכשיו יצא לי לראות כי הקלטתי.. אז שיהיה
אני מודיעה שאין טעם לחיי בלי אנוואר!!!!! למההההההההההההההההה למה למה למה העיפו את המתוק הזה??? כזה חמוד חתיך מוכשרזה לא פיירררררררררררר צריך חהעיף את הסקוט סייבל המגעיל השמן הדוחה המכוער והזייפן ממדרגה ראשונה הזהההה זאת שערוריה!!!!!!! למה לנו אין אפשרות להצביע....
בכל אופן- הנה התשובה: חילקו את ה-7 ל-2 קבוצות. קבוצה אחת- וונזל, קונסי, קרי. קבוצה שנייה- אנואר, סקוט, אנתוני. לבו אמרו שהוא בטוח. ואז ריאן ביקש מבו להצטרף לקבוצה הבטוחה לדעתו. בו האצילי פשוט נעמד בין שתי הקבוצות!!
ואז ריאן אמר לו להיצמד לקונסי-קרי-וונזל, ושלושת האחרים הם הבוטם 3. זהו.
זוכרים את רשימת הטופ 5 המקורית שלי ? 5.ג'סיקה 4.ניקו 3.נאדיה 2.אנואר 1.בו זה ממשיך ! הם פשוט נושרים לי אחד אחרי השני באותו סדר ועכשיו מגיעים לבו...אני פשוט לא יודעת אם אני אוכל לעמוד בזה... לא יהיה לי טעם להמשיך לצפות התוכנית אם בו יועף ד.א. ההופעה האחרונה של בו הייתה מדהימה !! רשמית התאהבתי בו