תוצאות היום בסטאר

MoGanC

New member
אנתוני ידע

כשהוא הלך לספה הוא אמר לעצמו (והמיקרופון שלו עוד עבד אז שמעו):" It's not over yet".הוא כבר מבין שאם לא אמרו לו בבירור שהוא סייף אז זה עדיין לא נגמר.סקוט לא הבין את זה,כשהוא הלך לספה אז אנתוני הסביר לו.

Sweet Misery

New member
אה, לא שמעתי. ../images/Emo9.gif

וראו שסקוט לא הבין, הוא נראה מאוד מוקל ומופתע מזה שהוא על הספה מוגן ואלו שעל הבמה לא.

g a v i

New member
../images/Emo58.gifהיום יום הולדת של...

אנתוני!! אגב, הוא safe וגם סקוט לבינתיים. לא יאמן.

g a v i

New member
../images/Emo58.gif2 ה-bottom הולכים לשיר כעת

סקוט ואנתוני ואז ראיין יגיד מי הולך הביתה.

g a v i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהם גדולים ראיין וסיימון...

הרגו אותי! זה הלך ככה... ראיין לסיימון: שבוע שעבר אמרת לסקוט שהוא הולך הביתה והוא לא היה בבוטום 3, השבוע אמרת שזה היה הביצוע הכי יפה שלו עד כה והוא בבוטום 2 - אתה ער לתוכנית?" חחחחחחח! כמובן שאז סיימון השיב לו I can't take you seriously dressed like that גדולים.

g a v i

New member
../images/Emo6.gifמה יש לראיין הערב?הוא קורע אותי!

הוא אמר: One can be performing in the finale, one can be parking your car in the finale

mickygreen

New member
../images/Emo58.gifפרסומת אחרונה ומי הולכ\ת?

BEAM ME UP SCOTY OR GOODBYE ANTONY ו...........סקוטי הולך הבייתה

g a v i

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוהזוכה הוא...../images/Emo106.gif

אנתוני סקוט הולך הביתה!
מאושרים?

g a v i

New member
הוא נראה ממש עצבני ../images/Emo4.gif

עצבני כלומר twitching כזה ולא רגוע - נכון?

g a v i

New member
שמעתם את הפרסום ש-

סקוט ונדיה היו חברים? צילמו אותם מלא ביחד ודיברו על זה כאן. סתם שאלה.

g a v i

New member
../images/Emo58.gifשמעו...

בהתחלה הייתי סקפטית על כל הסיפור הזה עם קורי קלארק (על זה התוכנית) אבל יש לו חשבונות טלפון שמראות את המספר של פולה, יש מישהו שעובד בחברת סלולרי שאומר שהוא ופולה נכנסו ביחד לקנות לו פלאפון, והכי מדהים בעיניי - יש לו בקבוק תרופה שרשום על שם פולה שהוא טוען שהיא נתנה לו... לא יודעת מה להגיד, אני מתחילה להאמין לו קצת.

g a v i

New member
לידיעתכם: גם מחר יש תוכנית על זה

אחרי הראיון עם קורי הלילה ב-fallen idol יש ראיון איתו גם מחר.

g a v i

New member
אוקיי, תקשיבו -

יש לו הודעה במשיבון ממנה! טוב, אני כבר מאמינה לו.

g a v i

New member
היתה בחורה בשם "הדס שלב" בעונה 2

ידעתם? בדיוק ראיינו את המתחרים מאותה עונה על איך הם מרגישים על קורי ומה שהוא טוען (הם לא מרוצים מן הסתם!)

Phoebs

New member
GAVI אני רואה שמצאת את פריימטיים

גם אני ראיתי ומאמינה לקורי יש ראיות.... אני בשוק ממנה מה היא מצאה בו?? סתם מכוער ובחור ברמה מאוד נמוכה! טוב שיהיה לה לבריאות נראה מה יהיה בכל התוכניות בקרוב-אקסס הוליווד וכאלה

g a v i

New member
נכון?? אני גם נדהמתי! מעניין מה

יהיה ב-good morning america מחר - לא יודעת אם ייצא לי לראות (כי זה בבוקר ואני עובדת). אני לא יודעת מה יגידו עכשיו, אבל גם לדעתי יש לו ראיות ויהיה להם מאד קשה להכחיש את הכל - שמעת את ההודעה שלה במשיבון??

Phoebs

New member
כן שמעתי את ההודעה שלה

וגם ההורים שלו אמרו שהיא התקשרה לשם כל הזמן באובססיה בטח כם לי לא ייצא לראות את התוכנית בבוקר תלוי באיזה שעה זה ומתי אני אקום רק עברנו בית ויש לי קצת עבודה- לסדר פה, לקפוץ למשרד, ולטפל בתינוקת מה את עושה בוויניפג אם אפשר לשאול?

למעלה