תזכורת-תרופות,מוחזר בזאת השרשור

אירילה

New member
ישנה בעיה טכנית בהעברה,הקישור הועבר

לקישורי "תרופות" של הפורום.

מני בר

New member
יעילות התרופות לא הוכחה עד היום../images/Emo31.gif

אני מצרף לך תגובת דר מערבי עם הפניות למאמרים על המחקרים החדשים הנרחבים,השוללים יעילות התרופות. "שלום רב, מאמר מערכת ב Journal of the American Geriatric Society מסכם את הידע כיום מצוין: Royal DR. The emperor has no clothes: Dementia treatment on the eve of the Aging Era. J AM Geriatr Soc 2005;53:163-164 בנוסף מומלץ לקרוא את המאמר ומאמר המערכת שפורסמו ב Lancet ב 2004: AD2000 Collaborative Group: Long-term donepezil treatment in 565 patients with Alzheimer’s disease (AD2000): randomised double-blind trial Lancet 2004;363:2105-15 וכן באותו עיתון בעמודים 2100-1 בברכה" את מוזמנת להכנס לפורום גריאטריה ב ynet יש שם דיונים רבים בנושא בהצלחה

אירילה

New member
גם עם יעילותם לא הוכחה ,ישנם חולים

שאצלם התרופה נתנה להם עוד פרק זמן של איכות חיים. גם אלה שטענו שיעילות התרופות מוטלת בספק ,לא הוכיחו את טענתם ,אלא התבססו על השערות ,כמו כולם. זה שיעילות של תרופה אינה פועלת אצל כולם לא מצביעה על כך שאצל כול היא לא עובדת ,ישנם חולים שכן התרופה עזרה להם.

מני בר

New member
בבקשה בתור מנהל פורום

עדיף לא להגיב מאשר לשלוף מהמותן. או קיי? יש מחקרים רחבי מימדים ולא השערות. ולמקרה של החם שלך אתה בכלל לא יכול לדעת אם מצבו היה שונה ללא האריספט

אירילה

New member
בוקר טוב לך מני

תהיה דעתך אשר תהיה ,מדבריך עולה כי אינך מאמין בתרופות ,אינך יכול לכפות דעתך על הכלל ,בכל זאת ישנם חולים אשר התרופות עוזרות להם במעט. ואם ישנם לחולים פרקי חיים "טובים" בעת המחלה ,דיינו!!!! מאידך ישנם גם מחקרים התומכים בתרופות ,ולכן גם עצה לי אליך בתור מנהל הפורום ,הפורום נועד לתמיכה ולא ההפך ,אינך חייב ברוב הודעותיך להדגיש את אי היעילות של התרופות. עודד את המשפחות ,תן להם זיק של תקווה ,ציינת כבר הרבה פעמים את דעתך ,זה מספיק. אשמח לחלוק עמך את דעותיי במסרים בלבד על מנת לא להכביד עת הפורום. יום טוב לכולנו גרשון

מני בר

New member
שום מסרים.דיונים לגיטימיים ועוד איך

זו לא דעתי וזה לא שמועות וכנס לאינטרנט ולמד קצת. או קיי? ועוד דבר בתור מנהל פורום אתה לא יכול לסכם את שלבי המחלה לפי מצב קרוב המשפחה שלך.אני לא יודע מה לומר. קרא קצת ואם אתה כותב פה ראוי להיות מדויקים.אני מתקן אותך וזו לא הפעם הראשונה! מחלקה לחולי אלצהיימר נקראת "תשושי נפש" ולא סיעודית כל עוד הם מתהלכים ולא עושים את צרכיהם. תשושי נפש !וההפעלה שם היא לא מה שתארת בתשובה בעמוד זה
אני אצרף הערב לינק להגדרות משרד הבריאות למחלקות השונות כולל סיעודי מורכב. עם כל הכבוד אני מצטט פה דיונים ערים מפורום רופא ב ynetלפחות שם יש סימוכין להערות ולתשובות. הניסיון לתאר אותי כמטרידןוכמכביד על הפורום היא מניפולציה. הרשע לי לא להצטנע כי התשובות שלי מלומדות ברובן גם מקריאה רבה וגם מהניסיון המשפחתי ואני מסייע פה להרבה פונים! ועוד דבר יש הנהלת הפורומים וכוונתי לפנות אליהם!

מני בר

New member
אירילה ,סימנים מוקדמים לאלצהיימר

צרפתי מאמר פשוט וקריא. צרף בבקשה לטאג ליינס יכול לסייע למשתתפי הפורום החדשים

אירילה

New member
מני בר היקר!!! אין לי ולא היה לי כל

עניין להציגך כמטרידן או כמכבידן ,אל נא תשים מילים בפי שלא אמרתי,ישנם דעות לכאן ולכאן בנושא האלצהיימר ,כל שהכוונתי אותך הוא לעניין מטרת הפורום שהוא לתמיכה בראש ובראשונה ולהחלפת מידע והענקת עזרה מהגולשים. לא טענתי כאן מעולם כי אין לך ניסיון ולא את הידע ,לא טענתי כי אינך מלומד , ההפך , אני מעריך כאן כל גולש אשר מעניק מניסיונו לאחרים , זכותך להרגיש כי התרופות אינן מועילות ויש לכבד את דעותיך ודעות אחרים. צר לי על הרגשתך ,כאמור זכותך לפנות להנהלת הפורומים ולשטוח טענותיך בפניהם.

רופא טוב

שלום מיכלינה הנה המלצה על רופא מצויין, שנחשב למומחה מס, אחד בארץ. דר קורצ'ין. טל: 03-6427979 052-4266726 מחזיקה אצבעות דנה

אירילה

New member
מסירת פרטים אישיים

אבקשכם להבא להקפיד על אי מסירת פרטים אישיים כמו מספר נייד או טלפון בבית של אנשים אשר לא הביעו הסכמתם לפרסמם ברבים. מסירת פרטי מספר פלאפון בפומבי עלולה להתפרש כפגיעה בצנעת הפרט , לכן אפשרי להשתמש במסרים על מנת להעביר אינפורמציה אחד לשני מבלי להעלותם ע"ג הפורום. בהתייחס לנ"ל ועל מנת למנוע אי נעימויות על ידי מחיקת הודעות אשר יש בהם חשיפת פרטים אישיים ,נא הקפידו על כך מאוד. תודה על תשומת הלב גרשון

מני בר

New member
טיקו 1-הפניה למחקים חדשים

טיקו 1 אני מצרף לך תגובת דר מערבי עם הפניות למאמרים על המחקרים החדשים הנרחבים,השוללים יעילות התרופות. אני יודע שאת נציגת העמותה . נשמח לתרגום לעברית של המאמרים הנ"ל. תודה "שלום רב, מאמר מערכת ב Journal of the American Geriatric Society מסכם את הידע כיום מצוין: Royal DR. The emperor has no clothes: Dementia treatment on the eve of the Aging Era. J AM Geriatr Soc 2005;53:163-164 בנוסף מומלץ לקרוא את המאמר ומאמר המערכת שפורסמו ב Lancet ב 2004: AD2000 Collaborative Group: Long-term donepezil treatment in 565 patients with Alzheimer’s disease (AD2000): randomised double-blind trial Lancet 2004;363:2105-15 וכן באותו עיתון בעמודים 2100-1 בברכה"

טיקו1

New member
המחקרים החדשים

כדי לתרגם מאמרים (במיוחד מדעיים) אנו זקוקים למתנדבים. יש בכם מישהו שמוכן לעזור בכך לעמותה? ובקשר לתגובה רשמית של העמותה: החלטת ארגון NICE (National Institute Clinical Excellence) באנגליה אשר שוללת את יעילות התרופות עוררה גל תגובות בעולם כולו. ארגון אלצהיימר הבין-לאומי והמועצה המדעית שלו (שגם היא באנגליה) תקפו נמרצות את המחקר ואת מסקנותיו. המועצה המדעית של עמותת אלצהיימר ומחלות דומות בישראל דנה בימים אלה על תגובת העמותה והמערכת הרפואית בארץ לגבי המחקר. התגובה תועבר למערכת הבריאות, לארגון ADI (Alzheimer's Disease International), וכמובן תפורסם לחברי העמותה ולציבור הרחב. לכלם פורים שמח!

פנטזי1

New member
גם אנחנו באותו המצב

בהתחלה היה נראה שאולי בזכות האביקסה המצב נשאר יציב המבדקים הראו שאין החמרה אבל עכשיו כחצי שנה מאז אבי לוקח את האביקסה המצב די התדרדר הבלבול גדל הוא כועס ורוטן על המטפל הוא מתנגד לשתף איתו פעולה הזכרון שלו לא קיים בכלל אחרי שניה הוא לא זוכר כלום .נראה לי שהתרופות כבר לא עושות כלום אבל אין לי אומץ להפסיק שמא זה יגרום להתדרדרות מהירה יותר.

אנימו

New member
איביקסה - בשעתו התייעצתי עם

ניורולוגית והיא לא המליצה על התרופה (לפני כחצי שנה) וטענה כי לא ידוע עליה ןעל תופעות הלוואי שלה, עדיין מספיק והשיפור בעקבותיה לא אמור להיות משמעותי כך שאינה מצדיקה את מחירה. השתכנעתי שלא לתת אותה ולא בגלל המחיר שאותו הייתי מוכנה לשלם אם הנתונים היו יותר מעודדים..

אירילה

New member
מקווה שהקישורים המצ"ב יעזור לך קצת

בקישור הראשון תלחץ על שם התרופה

למעלה