תעשה לי ילד !!1

sha na na revol

New member
המפף.

לא, האמת שמה שהזכרת נקרא סטרייט אדג', אבל רציתי לנצל ת'הזדמנות ולהגיד שפיט עשה את כל הדברים האלה וזה למרות שגם הוא אומר שהוא סטרייט-אדג'.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהה נו זה ><"

פשוט ברח לי השם של זה חחח זכרתי סטרייט משהו. ופיט כבר לא כזה מעניין אותי ~,~

Incubus Creep

New member
ברנדון בויד../images/Emo99.gif

Brandon Boyd מאינקיובס
(ולא רק כי הוא מהלהקה האהובה עלי) הוא נורא מוכשר, שר מדהים ואני אשמח להופעה פרטית:) קראתי וראיתי המון ראיונות שלו והוא נשמע כמו בן אדם טוב, נחמד, אינטיליגנט.. הוא נראה ממש ממש טוב. הוא מצייר מדהים, והוא גם אוהב לגלוש.. רק חבל שהוא מבוגר ממני ב-16 שנה
עכשיו אני נשמעת לגמרי כמו מעריצה אובססיבית, אבל אני לא:p

חצילע

New member
וילה!!111111111 ../images/Emo99.gif

אין לי מושג למה, פשוט קפצתי על ההזדמנות שיעשה לי ילדים. ראיתי וילה והריון ונדלקתי D: סתם, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מושג, לא מכירה את האופי שלו אישית. הוא פשוט נשמע לי בנאדם מדהים. המ. זהו.

חצילע

New member
הא, וברור שהוא יפייפה.

והוא מוכשר בטירוף, ויש לו קול מדהים.

חצילע

New member
לא, כאילו, הוא מוכשר והוא יפה ויש לו קול

מדהים. מה את יכולה להגיד עליו עוד? זה לא שאת מכירה אותו אישית D: השרשור הזה בכלל לא ממש עמוק חחחחחחחחחחח

BabyShambles

New member
אוקיי נו. נהיה יותר ריאליסטים... ג'וני דפ.

יחי המציאות! את מה הייתי משאירה בחוץ? אני מתארת לעצמי שאת אשתו ואת הילדים שלו.

milkofamnesia

New member
קארלוס D, אינטרפול

באסיסט מוכשר וגם בעל חוש אופנה מצוי :p ואם להיות רציניים שרלוט הת'רליי - ASH הבאסיסטית של הסאבווייז הסקסופוניסטית של הזוטונס קייט מהלונג סלונדס רגינה ספקטור הסולנית של BYOP לילי אלן אמילי היינס זאת הרשימה

oshriti123

New member
איאן ווטקינס.

[אז מה אם שחר כבר אמרה XD] אני מכירה את עצמי ואני יודעת שאם אני אפרט אני אצא מטומטמת.. ממ כן. אז אני פשוט אגיד: הקול, הכישרון, הכריזמה, האופי, החוש הומור, החיוך... וטובנו, הקעקועים
קודם כל הקטע של הסטרייט אדג' שלדעתי בנאדם כמוהו צריך כוח רצון אדיר כדי לשמור על זה. ובקטעי בלוג שלהם רואים שהוא באמת בנאדם טוב ולא סנוב מתנשא כמו שחלק מה"כוכבים" הופכים להיות.. אממ.. נו, מתחילה לפרט - מתחילה להרגיש מטומטמת, רואים?
הייתי שמחה אם הילד היה מיניאיאן[תודו שזה נשמע חמוד] כזה ושיהיה סוגשל קופי-פייסט שלו XD אולי רק בלי הצורך לשנות תסרוקת כל שבועיים... בקיצור
!!1 הוו ואפשר להצטרף לאגודה? D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תשאלי אותו את >< חחחח

נווו את פגשת אותו! אני כמעט.. ;; כי בדיוק הייתי בבית וישנתי אחרי הטיסה בזמן שהוא ישב לו שני מטר מהמלון בלונדון וחתם לאנשים עם הסינגל החדש!!!
אז הינה משהו שצריך לשאול אותו D:

sapir lee

New member
לירון פגשה אותו??

לירון, ספרי פרטים...לא ידעתי שפגשת אותו

CitizenErased

New member
היכונו לחפירה עם תשובות שלא ציפיתן להן...

..נגיד. אניווי... לא הכי הבנתי איך אני אמורה לענות על זה, מבחינת מראה וכאלה או מבחינת כישרון או נחמדות? מה?! חח מראה זה קל. אנשים פשוט יפים זה תמיד קל למצוא בקליפים. והשלישיה שפשוט עושה לי את זה מבחינת מראה זה וילה ואלו, איאן ווטקינס והברור מכולם.. ג'ארד ליטו. יש לי משהו לגברים דיי נשיים... (אגב נמשכתי גם לדייבי האווק סולן AFI אבל עם הזמן הבנתי שהוא זה כבר מוגזם). חשוב לציין שהשלישיה שהזכרתי - אני אוהבת בדיוק שיר אחד של HIM ואף שיר של 2 הלהקות האחרות. אני לא מוצאת אותם כשרוניים בצורה יוצאת דופן ואת הקול של ג'ארד ליטו אני אפילו שונאת (עם זאת אבל אני מאוד מאוד אוהבת אותו בתור שחקן). אני אזכיר בקטנה את פרנק איירו ממיי כמיקל רומנס. כידוע לאנשים מסויימים אני דיי לא סובלת את MCR לאחרונה ויש לי סיבות טובות לא לסבול אותם. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שפרנק באמת גרם לי להרגיש מיוחדת. מעולם לא נמשכתי אליו, אני עדיין לא נמשכת אליו אבל הוא באמת אחלה בן אדם, חמוד לאללה. אני בעד שהוא וריי יעזבו ויקימו להקה משלהם. לצערי הרב, לבחורים מכוערים עם כשרון לוקח לי הרבה זמן להמשך... אם ג'ף באקלי לא היה יוצא לו לשחיה סביר להניח שהוא היה אצלי דיי בטופ. אני לא מתה על המוזיקה שלו אבל הבן אדם מוכשר בטירוף וגם אחד האנשים היפים ביותר שראיתי. כל כך חבל... המצחיק הוא כמובן הבחירה הברורה שלי. עד לפני 5-6 שנים בערך הייתי מעבירה את הערוץ כשהייתי רואה את הפרצוף של מאט בלאמי בטלויזיה. אהבתי להקות בנים ודיי זיעזעה אותי שחרשו בזמנו על Muscle Museum וSunburn והייתי חושבת לעצמי "מי זה המכוער הזה?".. זו הייתה התקופה שחשבתי שלאהוב.. או אם תרצו - 'להעריץ' להקה זה משהו של אהבה ממבט ראשון ולא אהבה משמיעה ראשונה. המצחיק הוא שאהבתי את השיר Muscle Museum ולא ידעתי שזה בכלל הקליפ של זה כי הייתי מעבירה כי חשבתי שזה דבילי לראות אנשים מכוערים בערוץ המוזיקה חח אז כן, עכשיו בשבילי זה בגדר בדיחה. אני כבר מזמן לא חושבת שמיוז מכוערים, הם לא להקה שאוהבים בגלל מראה זה ברור, אבל מכוערים הם לא. פשוט הם לא ג'ארד ליטו/וילה ואלו/וכו' וכו'... מהרגע שהתחלתי באמת לשמוע מיוז זה כבר ממש לא שינה לי כמובן איך הם נראו. והאמת היא שפעם ראשונה שראיתי את מאט במציאות קרוב אלי... שזה היה בצרפת בדצמבר 2006 והוא ישב במכונית 2 מטר ממני ופשוט בהה בי ובחברות שלי, הנשימה שלי נעתקה (נעטקה? נאטקה? נאקה? גמל? מה??) לרגע. העיניים שלו פשוט בוהקות במציאות שזה דיי מלחיץ ויש בו משהו מאוד יפה שכזה. בעיקר על הבמה שהוא גם נראה גבוה וכריזמטי. והמצחיק הוא שבאפריל דיברתי איתו ממש מלא ועם דומיניק עוד יותר אבל את השיחות עם דומיניק אני זוכרת גם לגמרי והשיחות עם מאט אני בקושי זוכרת משהו.. וכשאני מנסה להזכר על מה דיברתי עם מאט (וחשוב לציין שרוב הזמן דיברתי נורמלי ולא התנהגתי כמו מפגרת.. לפי מה שזכור לי) יש כאילו מן ענן שחור בדרך, בלאקאאוט טוטאלי. הרגשתי משהו מאוד שונה כשהוא היה לידי... כמה שזה ישמע מגוחך ופאנגירלי ופאתט ואפילו בוטה... אני לא יודעת, קשה לי להסביר את זה. בסופו של דבר אני חושבת שמאט זה יותר קטע של סגידה מאשר משיכה. אבל עדיין חפרתי עליו כאן כי מגיע לו חפירה. *worships Bellamy*

CitizenErased

New member
מצרפת את..

קונור אוברסט, שמעתי בדיוק 2 שירים של Bright Eyes בחיים שלי. טובים למרות שלא הכי הטעם שלי.. עם זאת, קונור סקסי.

CitizenErased

New member
הייתי אמורה גם לזבל מה הייתי מעבירה לילדים?

זין, אני לא רוצה ילדים. תקראו את הליריקס בחתימה שלי זה אמור להיות ברור

sha na na revol

New member
../images/Emo13.gif

אני לא רוצה ילדים, או רק, תאורטית, אם פיט מוכן לגדל אותם.

למעלה