תעשה לי ילד !!1

orw93

New member
רן דנקר../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

סתם, לא. [למרות שלא הייתי מתנגדת..] הייתי אומרת ברנדון/ריאן אבל שניהם עשו קעקועים ואני לא רוצה שלילד שלי יהיו קעקועים[בטח לא גדולים (סליחה-ענקיים) כמו שלהם]. הייתי פטריק אבל הוא השמין ואני לא רוצה שהילד שלי יהיה שלמן [נו גם אימא שמנה וגם אבא שמן-זה לא שילוב טוב]. הייתי אומרת דרק מסאם 41 אבל הוא נשוי
נו אי אפשר..כולם תפוסים, ואני ילדה טובה שכמוני לא רוצה שהוא יעזוב אותי לטובת מישהי אחרת ואני אצטרך לחיות על מזונות
אממ ברנדון בויד. כי הוא סקסי, שרירי, שר יפה, סקסי, ופנויD: חהחה.

orw93

New member
אבל הרעיון לזה../images/Emo205.gif

הילד רואה שלאבא יש קעקוע, הוא גם רוצה, אבא מסכים. שמנמנים זה חמוד. שמנים קצת פחות

shim1110

New member
ריאן../images/Emo99.gif

כי הוא פשוט פאקינג מושלם!!!!!!!!!! ויפה, ונחמד, ואצילי, וחמוד, ובעל כישרון.... נו! הוא מושלם!

sha na na revol

New member
את האמת,

יש לו את העיניים של בנאדם מתוק ואני אומר את זה לא בתור מעריץ.

sapir lee

New member
ממ

צ'סטר בנינגטון מייק שינודה פראנק אירו למה? כי הם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם
ושיעבירו את המושלמות שלהם לילדים

lestatgirl

New member
יופי אטי תכתבי שאלות שאת לא יכולה לענות עליהן

ואז תדברי עם עצמך בפורום ציבורי.. ממ.. לא משנה אני לא יכולה לבחור בפיט בגלל שיש פיט טוב ופיט רע, ומי צריך ילד עם פיצול אישיות, חוצמזה אני צריכה להוסיף עוד יוד ועוד ק לשם שלי ולהוריד ת-א כדי שהוא יסכים כי בתכלס הוא היחיד בכל השרשור הזה שמחוסן בפני רופינהול וחוצמזה קול טוב זה רק פן אחד.. אז אני יעשה אורגיה. אירווין וולש דני בויל ג'וני בורל ופיטקה. אוקי נו וגורדון. וזה גם כשהיכולת של ה-2 הראשונים לתפקד מחינות מסויימות שנחוצות למשימה מוטלות בספק... ואמ.. כן זהו, אני אוסיף עוד שטויות אחורי זה תרגישו חופשי לקטול את הטעם שלי.. [ואני ארגיש חופשי לחזור בזמן ולתת להורים שלכם קוטל זרע
]

lestatgirl

New member
מה אתה יכול גם... בילו ביגלס וניקי וויר

על מגש עמוס בביגלס.. וואי אפילו לי זה לא נשמע מפתה..

sha na na revol

New member
למה לא../images/Emo35.gif יש אוכל, אני שם.

במיוחד אם זה בייגל מתוק... ועכשיו כשאת מעלה את זה, הייתי רוצה גנים מעורבים של ניקי בחבילה, זה גאוני.

למעלה