10 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם

itai 20

New member
אני לא מתלהב

ואני לא גיטריסט תותח טוב נו אולי הכי טוב בפורום חחח

itai 20

New member
פרגנתי לי לא טוב?

דרך אגב הורדתי פלייבקים של בלוז למפוחית משהו בנזונה

Lady McBeth

New member
עזוב פלייבקים

קח תווים ותתחיל לנגן.... הפלייבק הכי טוב למפוחית זה שיר של בוב דילן

Jan22

New member
אני חבר בWATCH . אני מפגין נגד הכיבוש.

הכיבוש מזיק ליהודים.

ק ד ו ש

New member
מכיר מהטירונות

5 סורים מחופרים היטב? אז ככה היא אם היא רואה צרפתי היא מתחפרת, ואיך שתתקרב תעוף לך חרב לאיזור החלציים.

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifהוראות לשרשור../images/Emo41.gif

1. דברים רציניים ואמיתיים בלבד. יאנושקה, כבר נפסלת. 2. 10 דברים, לא פחות. (אפשר יותר) 3. העדיפות נתונה כמובן לדברים ביזאריים, אבל כל דבר יתקבל בברכה.

ק ד ו ש

New member
יאללה נענה

1. יש לי שלוש רגליים 2. הייתי אלוף השרון ב-60 מטר 3. בחיים לא עישנתי סיגריות\נרגילה או לקחתי סמים 4. הייתי בכלא בצבא, וזיינתי קצינה, אבל מחבל לא הרגתי. 5. במלחמה הבאה אני מבטיח להשלים את המלאכה. 6. גם לזיין עוד קצינה לא יזיק. 7. סיימתי 12 שנות לימוד בלי תעודת בגרות, ולא כי אני טמבל, אלא כי לא קמתי לבגרות בפיסיקה. 8. פעם דרסתי חתולה ב-110 קמ"ש והיא נשארה בחיים. 9. גם ילדה קטנה דרסתי, אבל אל תגלו... פגע וברח זה נקרא. 10. אני אייריכס בובה סתם נו, מה אני כזה מעפן?

ק ד ו ש

New member
טוב נוסיף כמה, אחרי שראיתי מה רוצים בשרשורהזה

1. בכיתה י"ב עשיתי תחרות עם שני חברים. רצים בקצב רגיל, לא מהיר לא לאט, והמנצח הוא מי שפורש אחרון, יענו תחרות ריצה ללא הגבלה. יצא ששלושתנו הגענו לת"א (בערך 20 ק"מ), מתים טילים, ושם עצרנו ביחד ודפקנו ארוחה. לא זזתי שבוע אחר כך. 2. יצא לי לטפל בתאונת דרכים בפצועה קשה, ונאמר לי אח"כ על ידי הפארמדיקים שהגיעו שאם לא זה היא היתה מתה. הבעיה שהיא היתה ערביה ישראלית, אולי טעיתי? 3. הייתי חולה אסטמה די קשה, והסתרתי את זה מהצבא כדי להיות קרבי, אם היו עושים לי בדיקה הייתי מקבל או 64 או 45, ובצבא שירות שלם הייתי עם משאף מוסתר עליי (ליתר בטחון, כי זה כבר עבר לי, אבל לך תתקע באיזה חור עם התקף). 4. בסוף באמת סיימתי עם פרופיל 64 וחריג חי"ר אחרי דלקת כליות חריפה 5. בספטמבר אני עושה פסיכומטרי, וככל הנראה אני אעבור את נורמה ותמי.

הטRולית

New member
אשמתי שלהייקיו היה בריין-ווש למילים,

שאפילו עכשיו, חצי שנה אחרי, אני עדין שומעת את הקריין הכי לא מושך ווקאלית, מקריא לי את המילים/ביטויים מתוך התוכנה... אשמתי?!

למעלה