10 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם

הטRולית

New member
חופר-חופר, אבל עושה ת'שלו

אני עדין זוכרת מילים באנגלית מהבריינווש, ואני כידוע לך, לא, לא משהו באנגלית...

10 דברים שלא יודעים עלי? בואי נחשוב...

1.יש לי ספריית DVD פרטית , יש בה כרגע 230 סרטים , 55 מהם זה סרטים ישנים (1935 - 1976 ) שאני רואה באופן קבוע. 23 סרטים מצוירים , 6 סרטים של רוקי , 12 סרטי פורנו , 45 קומדיות , ואין לי כח להמשיך לספור . היצ'קוק הוא הבמאי היחידי שיש לי את כל הסרטים שלו . 2. בספירה שנעשתה היום ( בעקבות סידור הארון ) , יש לי : 25 ג'ינסים (בשימוש), 15 מכנסיים , 10 חצאיות ו33 זוגות נעליים . חולצות לא היה לי כח לספור . 3. אני גרה במרתף ששיפצתי וצבעתי לבד ( כולל תיקונים לקירות, וצביעת קיר בגובה של כמעט 3 מטר , החדר עצמו הוא 60 מ"ר והכל אני עשיתי ! ). 4.אני קוראת קומיקס, רואה סרטים מצוירים , ומקווה שיום אחד יעשו עלי סרט ביוגרפי, בגרסה מצוירת. 5. אני מנגנת על כל סוגי הגיטרות , תופים ופסנתר . 6.רקדתי בערך 8 שנים בלט מודרני. הפסקתי כי התגייסתי. מאז השחרור ( 8 חודשים בערך ) הייתי באולי 5 שיעורים. 7. ב3 ימים בלונדון , ביזבזתי סכום של 5 ספרות . רק על בגדים .(ע"ע 2 ) . 8. אני תמיד מתחמקת מדוחות ( טפו טפו טפו ). לצורך הדגמה נתפסתי על מהירות 130 קמ"ש בתוך העיר ונתפסתי נוהגת בלי רישיון, ביטוח , שלט נהג חדש ואחרי כמה טקילות ולא נתנו לי כלום :) . 9. רצו להעיף אותי לקראת סוף יב' מהבית ספר , אחרי שתפסו אותי מעשנת ( לא סיגריות ) בבית ספר , בסוף אחרי תחנונים והבטחות נשארתי . נכשלתי בכל המגנים וקיבלתי מעל ל 85 בכל הבגרויות . 10. קיבלתי 729 בפסיכו' ולא 730 . סתםםםםם 730! מישו לא יודע עדיין?!

Misha345

New member
נורמה, מתי עושים שחזורים לסרטי פורנו שלך

רקדנית בלט מטורפת שלי?

Misha345

New member
אפשר אפשר

חום לבן או ירוק? כמובן התמורה צריכה להיות כמקובל בימינו

miami heat1

New member
חח לא מאמין!!!!!!

נורמה יש שמועות שאת גרה במרתף כי את לא נכנסת בדלת רגילה....:)....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifגם אני עונה!../images/Emo41.gif (לעצמי אומנם, אבל מילא)

1. אני אוכלת במבה עם מזלג. שונאת את המרקם של במבה על הידיים. 2. הגשתי בג"ץ נגד הצבא בזמנו. 3. כססתי ציפורניים באופן חולני 21 שנים. הפסקתי בבת אחת כתוצאה מהתערבות עם חברשלי דאז, ועד היום זה ככה. 4. יש לי תחביב לעשות חיות מסלוטייפ. כן כן. מה ששמעתם. 5. אני מנגנת 17 שנה על פסנתר, 8 שנים על גיטרה, 5 שנים על סקסופון, ומאז הצבא גם על מפוחית. מי שרוצה הקלטות - אני אשמח לשלוח לו.
6. השעו אותי מהתיכון. פעמיים. 7. 60% מהחברים שלי היו תותחנים, 20% סיירת מטכ"ל, ו-20% מהנח"ל. לא מדברת במספרים :) 8. הממוצע בגרויות שלי עבר את ה-110. לא ברור איך. כנראה טעות בשקלול. 9. אני כנראה הבנאדם שמדבר הכי מהר בעולם. וזה עדיין נשמע לי לאט מידי. 10. הסיוט הכי גדול שלי זה לקנות בגדים, וספציפית נעליים. זה מחרפן אותי. לעומת זאת, אני מסוגלת להיתקע בחנויות ספרים ודיסקים שעות.

MrAnderson

New member
מה זה תחרות? אני יכול עכשיו לרשום בערך דף על

מה שאני חושב על זה.

MrAnderson

New member
שום דבר רע.....

גם התגובה של נורמה הייתה בטח בצחוק אבל...סתם מעצבן אותי שלשרת ביחידה מיוחדת ניהיה תרנד סטייל כזה של כל מיני אנשים עם מוטיבציות שבאות ממקום לא נכון.

למעלה