100 סיבות למה לצפות בטופ מודל

../images/Emo41.gif100 סיבות למה לצפות בטופ מודל../images/Emo41.gif

בכל פורום יש 100 סיבות למה לצפות באותה תוכנית! הגיע הזמן שגם אנחנו נעשה!! אז קדימה תשרשרו סיבות למה לצפות בטופ מודל הבאה! ואחר כך אני יספור את כולם ואני אגיד לכם!! בבקשה לא לחזור על מה שאחרים כתבו!! תהנו
מתחיל: 1- כי יש שם את אמנדה
2- כי יש שם את איליס!! 3- כי יש שם את יואנה! טוב תמשיכו מכאן!

oOBAGIRAOo

New member
ללא נושא

כי כייף לראות דוגמניות לעתיד רושמות על בראוניז.
כי יש את איליס
כי יש את נורל ניקול וקלי
כדי להבין: טיירה היא אחת המתמודדות? כי אם לא, למה שמים תמונות שלה כל שנייה?
כי כייף לבחור פייבוריטית כבר מההתחלה, ואז לראות איך היא עפה אחרי שלושה פרקים, או איך אתה מתחיל לשנוא אותה, או איך היא בכלל מנצחת.
כי כייף לראות איזה משימות הזויות נותנים להם.

../images/Emo45.gifהתקבלו רק חלק...

את איליס אני רשמתי כבר.. מה שהתקבל: 4- כי כייף לראות דוגמניות לעתיד רושמות על בראוניז. 5- כי יש את נורל 6- כי יש שם את ניקול 7-כי יש שם את קלי 8-כי כייף לבחור פייבוריטית כבר מההתחלה, ואז לראות איך היא עפה אחרי שלושה פרקים, או איך אתה מתחיל לשנוא אותה, או איך היא בכלל מנצחת. 9-כי כייף לראות איזה משימות הזויות נותנים להם. לא הבנתי כל כך מה עובדה בזה זה שאלה מה שרשמת- כדי להבין: טיירה היא אחת המתמודדות? כי אם לא, למה שמים תמונות שלה כל שנייה?

tOmMy GiRl 1

New member
רעיון טוב....

כי אווה המההמת שם.
כי אווה ואן זה שילוב מנצח!
כי בתוכנית נותנים הזדמנות לשמנות (טוקרה) להתמודד.
כי זה כיף לחכות לתגובות של השופטים כל פעם מחדש.

ShiRaN283

New member
כי.....

יש את יא יא .. ויש את השופטים שלא מפסיקים לרדת על אן... חחחח...

Avichai Dei

New member
ממשיך..

כי כייף לראות את השופטים מחמיאים לאמנדה
כי כייף לראות את התצלומים המדהימים של אמנדה
כייף לראות את הריכולים של הבנות על הבנות האחרות
ולא כל יום רואים בחורות יפות כאלה

נחשוב על משהו.. הממ.. ../images/Emo27.gif

ואל תגידי לי לקרוא את של כולן, ואתה לא תסנן לי דברים. כי זה 100 סיבות שלפי דעתי צריך לראות תתוכנית. איפפפ. 1. כי איפה עוד אפשר לראות כזה צ'יק פאייט שבוע אחרי שבוע
2. כי יש שם את ג'אניס דיקנסון The very first top model
3. יהיה לנו עוד סיכוי לראות את הקיסרית מיני מככבת
4. כי בטופ מודל מאמינים במידות גדולות ונותנים להן תקווה שהן יזכו. 5. איפה עוד תמצאו כזאת כמות של נרקיסיסטיות
6. רק שם תמצאו כל כך הרבה תמונות של טיירה בנקס. 7. כי רק לשם בנות מגיעות באמונה שאם הן זוכות, זהו הן נהיות הטופ מודל הבאה של אמריקה.
8. כדי לשמוע שוב ושוב כל שבוע את ההסבר של טיירה על מה כל שופט, כאילו שאחרי 3 עונות אנחנו לא יודעים כבר להגיד את זה איתה. 9. כדי לראות את טיירה מנסה להיות בן אדם אמיתי שאכפת לו מהמתמודדות
10. כי רק בטופ מודל אפשר לראות אישה חצי עיוורת שבאמת מתמודדת להיות הטופ מודל הבאה של אמריקה.
זהו, ותיזהר לסנן לי דברים. (אהמ אהמ...)

../images/Emo45.gifהתקבל חוץ מאחד!!

כי את הקטע של המידות גדולות רשמו! ואני לא ירשום פעמיים מצטער!!!! ולמה את לא יכולה להמשיך במספרים שיש?!?! גאדדד!! רשמת - 20,21,22,23,24,25,26,27,28 להמשיך בבקשה במספרים!!!!!!!!!!! תודה :)

niranat

New member
הנה עוד כמה:

29. כדי לראות את קלי מסתכלת על עצמה במראה ובוכה 30. כדי לראות את אן משתגעת על הטרמפולינה ונפצעת 31. כדי לשמוע את אמנדה שרה שירים מצחיקים 32. כדי לשמוע את הבנות אומרות דברים מרושעים אחת על השנייה 33. כדי לראות כל שבוע מחדש איך זאת שהעיפו אותה בוכה ואומרת שאנחנו עוד נשמע עלייה 34. כדי לשמוע שוב ושוב את המשפט Congratulations! You're still in the running towards becoming america's next top model. 35. כי גם ככה ביום שישי ב-8 לא עושים משהו יותר טוב 36. כדי לשמוע את הבנות בוכות לחבר שלהן/אמא/אבא/אחות/חברה בטלפון ואומרות על עצמן דברים שאף פעם לא חשבנו שנמצא את עצמנו אומרים ["אבא, אין לי מספיק עוצמה בעיניים"]

../images/Emo45.gifסוף כל סוף מספרים!! 1 לא התקבל

כי אמרו כבר ריכולים ומרושעים זה אותו הדבר! לא נורא :) תודה שרשמת מספרים!! להמשיך 36

כי.....

1. לשמוע כל פעם את הבנות מתלהבות וצורחות שטיירה מגיעה. 2. כדי לשמוע את הבנות צורחות ומתלהבות אחרי שאומרים להם מה המשימה ומה הפרס. 3.כדי לראות את נורל בלי הגשר בשיניים. 4.כדי לראות את נורל נופלת בגלל העקבים בתצוגת אופנה. 5.לשמוע את טיירה כל פעם אומרת מחדש את הפרסים לזוכה שכבר כולם יודעים אותם בע"פ.

../images/Emo45.gifהתקבל.. אבל למה לא למספר

את המספרים שבאים אחרי?? אופפפהה מתי תבינו??
את רשמת- 36,37,38,39,40 להמשיך 41 ובבקשה לרשום את המספרים שאחרי מה שכתבו ולא להתחיל מ1 כי זה מאוד קשה אחר כך לספור! תודה :)

למעלה