100 סיבות למה לצפות בטופ מודל

חחחחח סיבה 5 הכי טובה מכולם!!

כאילו למה היא אומרת את זה כל פרק?!?!? ומציגה את השופטים כל פרק?!?!?!?! כמה אפשררררר.. ועוד היא עושה כאילו היא מדברת לבנות ולא לקהל בבית מילא..וזה משגע!! הן כבר יודעות את זה בעל פה..והן וצוחקות שימו לב שהן חותכים מלא פתאום רואים את הבנות צוחקות אבל לא מבינים למה כי לא מראים הכל.. חחח טוב סורי שזה לא קשור לשירשור פשוט היא פתאום הזכירה לי את זה :)

Danielushhhh

New member
../images/Emo26.gif

41. כדי לשמוע את הביקורות המצחיקות של ג'אניס 42. כדי לראות את המריבות השטותיות שלהן 43. כדי לראות את קלי נופלת מהמקל הליכה של אמנדה

JULI4561

New member
../images/Emo26.gif ממשיכה ...

44 - כדי לראות בנות צבועות
45 - כדי להיות בפורום!!!
46- כדי לראות איך הפיבוריטיות שלך עפות מהתכונית ומתחלפות בין רגע לבנות אחרות...
47- כדי לראות כל תוכנית בוק של טיירה בנקס

niranat

New member
44

כדי להיות מופתעים כל פעם מחדש מהאהבה העצמית של טיירה

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifעכשיו 45../images/Emo35.gif

45. כי טוקרה שולטת
וכיף לראות שהם לא עושים הפליות [אפליות
] בקשר לפלוס סייז מודלז
46. כי יה-יה מדגמנת כמו רקדנית, וזה שולט
47. כי בעונה שעברה הן נסעו לאיטליה, וזה גם היה שולט
48. כי הם טובים בלגרום לי לחכות לפרק הבא
49. כי הכלב של השופט הזמן מושלם
50. כייייייי יש להם רעיונות מקוריים בקשר לצילומים, וזה מגניב

JULI4561

New member
52 ...

כי רואים בן לובש שמלה מוזרה של תחתונים וחזיה ולובש עקבים ומסביר לבנות איך ללכת על המסלול כמו שצריך

niranat

New member
55+56

55. כדי לראות איך המייקאוברים הופכים קרפדות לנסיכות. 56. כי יש בנות שבכוח מנסים לעשות להן מייקאובר וזה סתם מכער אותן.

niranat

New member
תום, מה דעתך...

לפתוח הודעה ראשית עם כל הסיבות עד עכשיו כדי שיהיה שרשור לא מקופל? ואז יוסיפו לשרשור ההוא.. וכדי שלא יהיו בלבולים תבקש מהילית למחוק את זה [אחרי שכמובן תפתח את השרשור החדש עם הסיבות שהתקבלו עד עכשיו]. מה דעתך?

לא.. ואני מסביר למה..

כי אני רשמתי הכל עם כל הסמיילים והחתימות (או איך שקוראים להם) והשקעתי בו שיהיה צבעוני והכל! ועכשיו אני ישים אז זה יהרוס הכל!! מבינה?! עשיתי את כל הסיבות ביחד מאוד מקושטות!!

למעלה