100 סיבות למה לצפות בטופ מודל

niranat

New member
חח לא..

לא הבנתי. אולי אתה לא הבנת מה אני אמרתי? הצעתי שתפתח שרשור חדש עם כל הסיבות עד עכשיו, ושנמשיך משם כדי שיהיה שרשור לא מקופל. לא הבנתי מה אתה אמרת...

חחח.. אני הבנתי את לא!

אז ככה שוב- אני לא יכול לרשום את כל הסיבות כי רשמתי אותם יחד עם סמיילים של קישוטים כאלו.. נו כוכב.. גביע... כתר.. אני רשמתי את הכל עם קישוטים שמוכנים כבר להודעה שאני ירשום יש לנו 100 סיבות! מבינה?! ואם אני ישים עכשיו זה יהרוס את כל ההפתעה שתחכה לכם שיהיה 100 סיבות! כי אני השקעתי בהודעה!! ואני לא רוצה שתראו עכשיו את מה שעשיתי!! עכשיו הבנת?חחח..

טוב אני לא ירשום עוד כדי...

שלכולם יהיה את ההזדמנות לרשום ולהשתתף!! אז קדימה אנשים נשאר לכם עוד 42 סיבות!! ותאימנו לי שלא חסר!!

חחח עוד סיבות..

כי זה מצחיק בצורה שאי אפשר לתאר!! כי איך אי אפשר לראות תוכנית שמראה בנות שיעשו הכל כולל ללכת מכות אחת עם השנייה רק בשביל להיות דוגמנית. כי אין כמו הירידות של ג'ניס כי זה כיף לראות ולהבין איך אפשר להפוף את הבחורה הכי מכוערת לנורמלית ביותר. כי אין כמו הקטעים שהן יורדות אחת על השניה שהן מדברות למצלמה=]] כי, לסיכום..זה כל כך כיף לראות אותן כאלה מושפלות במשימות הכי דפוקות בעולם ובזמן שהן בוכות בטירוף שהן לא יכולות יותר ורוצות הביתה...ואני בנתיים נקרעת מצחוווווק (:) חחח זהו..

../images/Emo45.gifנרשם! חוץ מ2

הקטע עם ג'אניס - כי כבר אמרו! הקטע שהן נהפכות לנורמליות- כבר אמרו! תודה שרשמת :)

niranat

New member
63

כדי שלאט לאט טיירה בנקס תטפטף לנו למוח שהיא מושלמת

מצטער כבר רשמו משהו דומה....

אמרו שהיא אוהבת את עצמה והכל והיא מראה לנו! דומה לא?! לא נורא :) תנסי שוב!

niranat

New member
חח אני אגיד לך מה דעתי

נראה לי שהמון סיבות חוזרות על עצמן במילים שונות או שהן סתם טיפשיות אז בסוף יצא סתם מעפן כזה שלא יהיה כוח לקרוא, אז אחרי שיהיו 100 סיבות רשומות, תצמצם את זה ל-50 הכי טובות... ו-50 סיבות למה לצפות בטופ מודל זה די והותר
תבחר את הסיבות הכי מצחיקות, נכונות, טובות...

לא.. זה הכי טוב 100!

תאמינו שאנשים יקראו את זה! 50 זה קקה!! חחח.. 100 תמיד עושים! אי אפשר לחרוג מהרגיל!!

niranat

New member
ברור שיקראו

אבל זה יהיה סתם ארוך ומשעמם, ואם תבחר רק את ה-50 סיבות הכי מוצלחות זה יהיה יותר מעניין ומשעשע. כי בינינו, יש פה הרבה סיבות שהן טיפשיות וכתבנו אותן רק כדי להגיע ל-100, והרבה סיבות שהן לא אותו דבר אבל מאוד דומות - ואם יהיו רק ה-50 המוצלחות לדעתי זה יהיה הרבה יותר נחמד. אבל החלטה שלך.

JULI4561

New member
גם לי נראה ש50 זה טוב כי ..

סיבות כמו .. כי יש שם את אמנדה או יש שם את טוקרה או בלה בלה בלה זה לא באמת סיבות אמיתיות ... כי מי שלא רואה את התוכנית לא יודע מי הם בכלל@@!!!!

niranat

New member
63

כדי להבין שג'אניס דיקינסון היא the very first top model ולא סתם one of the first top models

למעלה