100 סיבות למה לצפות בטופ מודל

niranat

New member
63 [נו עוד נסיון חח]-66

63. כדי לתהות כל פרק מחדש איך ווירדואו כמו נולה מרין הגיע לאן שהוא הגיע 64. כדי לראות את אן קופצת ונתקעת בתקרה 65. כדי לראות את השמלה של קלי נופלת כשהיא קופצת על טרמפולינה 66. כדי לנסות ולחשב כמה ניתוחים פלסטיים, השתלות, מתיחות, וקילוגרמים של בוטוקס יש בגוף של ג'אניס דיקינסון 67. כדי להיות המומים ממה שבנות מוכנות לעשות בשביל להיות דוגמניות

niranat

New member
67

כדי לראות את הבנות מנסות לעשות ספורט ופשוט לצחוק|סדגש

ממשיך עוד סיבה

כדי לראות את יה-יה מורחת המון סוגי קרמים כדי שהפצעים שלה ירדו ולראות איך שהיא לא מצליחה!

עוד סיבה..

לראות איך בנות מגיעות לתוכנית בשביל להתפרסם וכך להקים מפעל לבגדים! ועוד משקרות שהחלום שלהן להיות דוגמנית! (ג'ולי)

זה לא מצחיק ../images/Emo4.gif

אתם פשוט לוקחים קטעים מהתוכנית וכותבים את זה. תהיו מקוריים.

purple rain2

New member
../images/Emo45.gifנכון, זו לא חוכמה.

צריך גם דברים יותר כלליים, לא להיתפס לפרטים.

לכולם יש הזדמנות לכתוב עד יום שבת!

הייתי יכול לעשות עד מחר אבל זה מוקדם מדי ולא כולם השתתפו! יתקבלו אך ורק ה50 המצחיקים ביותר!!! כולכם מוזמנים לרשום וביום ראשון אני יגיד מה הם ה50 הסיבות המצחיקות ביותר לראות את הטופ מודל הבאה! אני נוסע ביום חמישי שישי ושבת לבאר שבע.. יש לנו פסטיבל תיאטרון הברווז ואנחנו מופיעים שמה ונשארים עד מוצאי שבת!! אני כבר ביקשתי שיקליטו לי הטופ מודל! אז כולם בבקשה לרשום! ענת בבקשה תגרמי לכך שירשמו עוד! כי לבנתיים יש רק 36 משפטים מצחיקים..!! תודה מראש :)

niranat

New member
אמממ...

ענת זאת אני כאילו? כי אם כן אז קוראים לי טלי
זה השם משתמש של אחותי...

niranat

New member
71. למה לא?

הייתי מציעה לכתוב את זה כסיבה אחרונה... כזה: 50. ובעצם, למה לא?

niranat

New member
72

כי 14 בנות גרות בבית אחד זה מתכון לצרות - ואנחנו אוהבים צרות!

niranat

New member
עוד כמה סיבות

73. כי זה מצחיק לשמוע את הבנות מדברות על כמה הן היו מופתעות כשהגיע ה-Tyra Mail שמודיע על האלימיניישן, כאילו מה?!? זה מגיע כל שבוע, על מה ההפתעה?! 74. כי הבנות מקבלות מכתבים שנקראים Tyra Mail. כמה מגוחכים אפשר להיות!? 75. כדי לראות בנות שמתייחסות לעצות של חבורה של שופטים דפוקים [אך קורעים מצחוק] כאילו הם יצאו מהפה של אלוהים, ולא להאמין למראה עינינו. 76. כדי למצוא את הבחורה הכי פחות דפוקה בבית ולחשוב שהיא כל כך חכמה, כי הכל יחסי. 77. כי זה כיף לראות בנות נשברות לרסיסים רק כי חבורה של שופטים לא-מי-יודע-מה גאונים אמרו להן שהן לא פוטוגניות, שהן לא הולכות כמו דוגמנית, שהן לא יודעות להתאפר... כאילו ברצינות, למי באמת אכפת? 78. כי כולם שם חיים בסרט, וזה מצחיק. 79. כדי להיות במתח מה יקרה - את מי יעיפו, מי תצטלם טוב ומי תצטלם רע, ומי תהיה הטופ מודל הבאה של אמריקה. עלק. 80. כי מלמדים את הבנות דברים כל כך חשובים - ללכת על מסלול, להתלבש מהר בזמן תצוגה, להסתכל לתוך המצלמה, להתאפר - ואנחנו צמאים לידע! ואגב, בסוף, כשאתה בוחר את ה-50 סיבות הכי טובות, כדאי שתסדר אותן לפי סדר הגיוני.. כאילו תקבץ ביחד את כל הדברים שקשורים לשופטים, הדברים שקשורים לטיירה בנקס, וכו'...

purple rain2

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אלו הסיבות הכי טובות (ונכונות)
אוי 73 זה כ"כ נכון, וכ"כ מצחיק כל פעם מחדש

purple rain2

New member
מנסה קצת ../images/Emo3.gif

81. כי איפה עוד תראו בנות שמוכנות להפקיר את עצמן בידיהם של ספרים ולתת להם לעולל להן ככל העולה על רוחם, אפילו במחיר תספורת האפרוח המזוויעה של קייטי? 82. כי איפה עוד תראו כזה סקנדל מכיתוב על אוכל?
83. כי איפה עוד תראו כזו מאורת נחשים? 84. כי הבית שלהם בערך הכי שווה בארץ. 85. כי הן מקבלות את כל הפינוקים האלה בחינם?! (
) 86. כדי לראות כל פעם מחדש את טיירה מבשרת בכזו דרמטיות שעומדות 9 נערות יפהפיות מולה אבל רק יש לה רק 8 תמונות ביד, ששמונה התמונות האלה מייצגות את 8 הנערות שימשיכו במסע לעבר החלום להיות הטופ מודל הבאה של אמריקה
87. כדי לראות כל פעם מחדש את טיירה קוראת לבת מסויימת שמתנהגת כאילו עומדים עוד שניה לגזור את דינה, כשהיא יודעת בדיוק שטיירה הולכת להגיד: "congradulatons, you're still in the running towards becoming america's next top model" 88. כדי לראות כל פעם מחדש שטיירה אומרת את המשפט הארוך הזה לכל אחת מחדש

למעלה