100 סיבות למה לצפות בטופ מודל

חחחח.. אמרו חצי ממה שאמרת רק

במילים אחרות.. שלך התקבל.. כי את הוספת והם רשמו כמה מילים.. חח לא הבנת בטח! חח.. טוב לא חשוב שכחי מהכל!! התקבל שלך! חח..

הצילוווווווו!!

אין הרבה בכלל עכשיו אני מחקתי את כל השטויות שרשמו ויש איזה 10 משפטים.. ואני הולך למחוק עוד המון משפטים שטוטיים.. מקווה שתרשמו הרבה!! טוב בקשה- מישהו רשם את המשפט הזה- כי גם ככה ביום שיש ב-8 לא עושים משהו יותר טוב לשים אותו ב50 המצחיקים? או למחוק? אתם הצופים בבית משפיעים וזוכים!! שלחו אס.אם.אס עם הספרה 5 חחחח.. סתם! תגידו אם להשאיר או לא..

niranat

New member
הלו הלו חח זה אני כתבתי את זה

סתם, נראה לי שהגזמת עם הקטע של הסינון, זה לא אמור להיות מערכון, זה אמור להיות גם נכון וגם משעשע באותו זמן אבל לא צריך להגזים... כאילו אני קראתי לפחות 30 סיבות טובות ואפילו רשמתי אותן בהודעה אבל כמו אבלה סגרתי את החלון.. אז, לא משנה, בכל מקרה יש לפחות 30 סיבות טובות. ואגב, אני מציעה שסיבות שהן בעיקרון טובות אבל כתובות בצורה כזאת משעממת אפשר לנסח אותן מחדש.

חחחחח. שמעי..

תודה רבה שבאמת נזכרת להגיד לי עכשיו שהסיבות צריכות להיות "משעשעות" עד עכשיו אמרת לי- תום רק את המצחיקות!! מצטער מחקתי את כל שאר השטויות ורשמתי רק מצחיקות! אין אפשרות לשנותת עכשיו!
ויש 40 סיבות! צריך עוד 10! אז לרשום את מה שרשמת או לא??

butterfly211

New member
41.(?) התבלבלתי כבר../images/Emo28.gif

כי איפה עוד אפשר לראות חבורת בנות שלוקחות ללב כל מה שיצורים מעולם האופנה שנושאים כלבי צ'יוואווה על כריות אומרים להן?

niranat

New member
../images/Emo41.gif

כדי לראות את יואנה נלחצת וגוזרת לעצמה חצי מהשיער שגם ככה אין לה

למעלה