5 דברים שלא ידעתם על...

nawa

New member
../images/Emo41.gif 5 דברים שלא ידעתם על...

משהו נחמד שראיתי באיזה פורום וגנבתי את הרעיון. כל אחד ירשום 5 דברים שלא ידענו עליו ! ואני אתחיל : 1. הייתי פעם דתי. 2. הציעו לי לנהל עסק ולהרוויח 8000 שקל נטו וסירבתי. 3. אני לא יודע לשחות. 4. למדתי לרכב על אופניים בגיל מאוחר מאוד (משהו כמו גיל 10-11). 5. שכרתי דירה ברמת גן (לפני 3 שנים).

rainbowgirl

New member
5 דברים שלא ידעתם על קורל.

1.אני לא יודעת לרכוב על אופניים. 2.אני מדריכת ד' בנים בצופים.(למרות שרן יודע את זה :)). 3.אני מכורה לתוכנית-המטבח היהודי החדש-בערוץ 10 כל יום בשתיים וחצי. 4.אני יודעת לנגן על אורגן/פסנתר ושהייתי בת 7-10 ניגנתי ב-2 קונצרטים גדולים. 5.אני לומדת רק 3 מקצועות בבצפר השנה. ועושה בגרות בכולם השנה. סליחה אם זה לא מעניין :)

COW COW

New member
5 דברים שלא ידעתם על אור

1. רק לפני שנתיים למדתי לשרוק. 2. מתחילת השנה אני מקבל רק מאיות באנגלית. 3. עוד לא יצא לי להיות אף פעם באחד מהפסטיבלים האלו. (בראשית,שנטיפי, סגול......) 4. אני מכיר איזה 3 ילדים שהם ילדי פק-פא. 5. יכול להיות שאני יחזור לחוג ימאות שהייתי בו או לגלשנים או לליזרים

COW COW

New member
ילד פאק-פא זה..............

ילד שנולד עם רמת תודעה מאוד מאוד גבוהה והוא לומד הכל ממש מהר והוא גם לא בוכה, ואחג מהילדים האלו שאני מכיר רק בן 9 חודשים והוא כבר יודע לדבר כמו ילד בן שנתיים וגם בלידה הוא לא בכה ואח שלו (בן 7) מקנא בו אז הוא כל הזמן דוחף אותו ומרביץ לו ממש חזר והילד לא בוכה, והילד הספציפי הזהעם פרצוף מונגולי כזה (עיניים רחוקות אחת מהשנייה) ואין אף אחד במשפחה שלו שהוא ככה

5 דברים שלא ידעתם עליי..../images/Emo9.gif

1.אני לא יודעת לרכב על אופניים. 2.אני לא יודעת לשרוק. 3.יש לי המווון התקפות צחוק. 4.אני רוצה להיות רועת צאן בגליל:) 5.אני מאוהבת במורה שלי לתנך
..נו לא ידעתי מה לכתוב באחרון..אבל הוא כזה מותקקק!

תתתמר

New member
../images/Emo60.gif5 דברים שלא ידעתם על תתתמר!

1. אף פעם לא ראיתי שלג 2. אני לא יכולה ללבוש כפכפי אצבע (מישו זוכר למה...?) 3. חנות פאות הציעה לי 1000 שקל בעד השער שלי וסירבתי 4.גם אני לא יודעת לשרוק... 5.אף פעם לא הייתי בכותל

jowi

New member
חמישה דברים שלא ידעתם על יוווני...

אני ילדת מבחנה! זה הכי מגניב בעולם! סתם...פשוט אמא שלי היתה עקרה, אז לקחו ממנה ביצית, מאבא זרע, ואני צריכה להמשיך?!
אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת את הדורבנים!
אני צ'יבוצניקית :)
אין לי פה חבר אחד, ואני עדיין מתה על הפורום הזה...
אני בלונדינית!!!!!!! גאה!!!!!!!

וואי וואי תמריייי

את מוזמנת לבוא כשיש שלג ואני אקח אותך לכותל... בחיי מה זה אמור להיות? שלג זה בסט:) רגעעע בעצם... מה אף פעם לא הייתם אצל יונתן בשלג? כל המשפוחה שלי שגרים במרכז ובצפון פשוט באים איזה יומיים לפני התחזיות ונשארים... הכי כיף!!

שרוניפו

New member
שלי שלי שלי!

וואו זה רעיון גאוני.. ממממ אוקיי (1) יש לי 2 כלבות ולאחת קוראים פופיק! (לשנייה וונדי אבל זה לא שם מגניב) (2) הקומונר שלי הביא לי את המכנס הכי מדהים בעולם אחרי שהוא עזב לצבא! (3) כל חברי הקן (של הנוער העובד והלומד) החליטו שירמי קפלן נמצא בכוס שלי (לי סורי על המילה הגסה בפורום =)) (4) אני עושה את זה לכלבים.. חחחחח אל תשאלו (5) אני אלרגית לכלבים וחתולים (ויש לי מליון בבית)

פ ו ס ט י

New member
פופיקקקקקקקקקקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אווווו מותק שלי... כושלעמוק אני מתגעגעת!

RedDesert

New member
5 דברים שלא ידעתם עליי..

יש לי מורה צרפתייה
אני ממש אוהב את אניגמה
אני מחזיק את העיפרון בשתי אצבעות לשתי אצבעות (להשוואה אנשים רגילים יותר מחזיקים אותו עם 3 אצבעות ל-1)
אני שונא לשים חגורות
בשבילי לפעמים כסף זה המטרה ולא האמצעי...(נאור.....)

למעלה