5 דברים שלא ידעתם על...

פ ו ס ט י

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פעם רציתי לעשות את זה.... אז אני וחברה שלי הלכנו עם שקית מלח לחפש.. ולא מצאנו

מוזר

בחתימה שלך רשום שבשר זה רצח אז את נגד לאכול בשר? או שנגד לרצוח? או שאולי את רק מעבירה עובדה שבשר זה רצח אבל בכל זאת אוכלת בשר? מוזר

פאקינג שיט אנשים!!!! get a life!!

דבר ראשון הכל היה בהומור... דבר שני היינו ילדות קטנות ומסכנות... דבר שלישי לא אני זו זאת ששפכה את המלח אז תרגעו! דבר רביעי מה אכפת לכם מה עשיתי לפני חמש שנים ומי אאתם שתטיפו לי???? דבר חמישי בשר זה באמת רצח...ואני צמחונית גאה שלא מתעללת בשום בעל חיים ואני בעיקר נגד לאכול חיות!! כי זה בעיני לא מוסרי לאכול משהו שפעם היה חי!!! מן הסתם יש בזה (ובגלל זה גם התחלתי להיות צמחונית) את הקטע של ה"לרצוח" ושזה רצח בדם קר ומוות אכזרי ביותר!!!! ואני ממש לא אוכלת בשר ולא ביצים ולא דגים ולא פירות ים ולא סושי ולא שום דבר אחר שפעם היה חיה! ושום דבר לא מוזר פה...כולה דיברתי על זה שזה היה מצחיק... אז חלאס עם ההתקפות! רק את הדבר הזה הפורום הזה יודע לעשות הכי טוב!!!

5 דברים שלא ידעתם על מאיו../images/Emo54.gif

אני הבעלים הגאים לחתולה הכי שמנה בארץ
אני חולה על השחקן אלן ריקמן, ואוחזת באוסף פרטי של 14 סרטים שלו
כשהייתי קטנה הייתי שחקנית,וגם הייתי שרה ורוקדת, כיום אני סובלת מפחד במה.
יש גזיר עיתון מלפני 19 שנים ו9 חודשים שמתעד את לידתי(בכתבה על האחות המיילדת שלי)
אני מתה על רכבות הרים

pompii

New member
חחח מאיו...

זו הגזמה או שפריצי באמת החתולה הכי שמנה בארץ??
|שמן| מענין מה כתוב בגזיר עיתון ענתיקה הזה....(כן 20 שנה כמעט..ענתיקה..) "מאיה רביד התינוקת הצפונית ביותר שנולדה, היום ב19 לפברואר, 1985" חחחחח

[רק?!]5 דבריםש לא ידעתם עלי|ג'ירפה|

חזרתי בשאלה..בגיל 12..חיחי
שאני מנגנת על 3(!!) גיטרות..
שאני אל מעשנת כבר שבוע וחצי..שבוע ו3 ימים
שאני ישנה עם אצבע..חח שששש
הייתי לפני..שבועיים..בבי"ח:)

5 דברים על נשנש

1. יום אחד נמאס לי מהמפקדת שלי אז אמרתי לה שנמאס לי ממנה ומהמדור בלע,בלע... ואז הלכתי. 2. המומחיות שלי זה להכין פיצה.. אבל אמא שלי תמיד אומרת לי אל תכיני מי יאכל את זה? 3. אני נוסעת לפעמים עם האופניים לצבא חלק מהאנשים חושבים שאני מגניבה , איזה כייף לי , אני עושה ספורט בלע,בלע,בלע.. וחלק חושבים שאני הכי מוזרה בארץ. 4. אני כותבת שירים בעיקר למגירה וכל מיני דברים דומים... 5.כשהייתי קטנה הייתי קונדסונית רצח... לדוג' הייתי עובדת על סבתא שלי בטלפון ומתחזה לערבים(בעצם עד היום),כשהייתי בת 4 הייתי מבהילה את כל מי שעובר בבית ב "בוווווו" אנשים פחדו להסתובב בבית ואז הייתי מתגלגלת על הריצפה מרוב צחוק עד שמישהו כמעט מת מהתקף לב:) סתתתתתם בהגזמה :) בלי ההתקף לב.. אבל הייתי בנאדם טוב.. אל תחשבו שהייתי מהשטנים הקטנים האלה, הייתי חוסכת דמי כיס וקונה מתנות לכל המשפחה והחברים בעיקר בפסח... אההה ופעם התחפשתי לסבתא מעופפת וזהו... נו זה עבר את החמש אז אני לא אפרט על הסבתא המעופפת, אבל זה היה ממש מצחיק שלומפ' עד היום דומעת מרוב צחוק מזה:) ועוד אני חשבתי שלא יהיו לי 5 דברים לכתוב חח..

למעלה