5 דברים שלא ידעתם על...

../images/Emo78.gif

מממ... אין בעיה מותק..
אני מקווה רק שיש לך ביטוח בריאות מקיף:) אל תדאגי אני אכין לך מנה אישית
איזה תוספות את אוהבת? אהה ואת אוהבת בצק עבה,רגיל, דק? אם את אלרגית לחומרי ניקוי תגידי, סתתתתתתתתתם:) זה לא ייכנס לפיצה שלי..

:)

כן אבל אני באמת,באמת מתכוונת להכין:) ככה שהיא תבחר לעצמה בדיוק מה שהיחא אוהבת.. אני אעשה לה מנה אישית כזאת עם השם שלה מזיתים או משהו... חחח...
תבואי גם, אני אכין גם לך
(נראה לי אני אהיה בשוונג חח..)

pompii

New member
../images/Emo6.gif חההה הסבתא המעופפת../images/Emo6.gif

אוי איזה בידור

falafel1

New member
חמסה דברים

1. גם אני לא יודע לרכב על אופניים :) 2. אני אספן בנשמה ויש לי אוסף סרטים של מעל 200 סרטים (כמעט כולם מקוריים!) ועולה עליו רק אוסף הדיסקים שמתקרב ל400 :). 3. עד כיתה י"א בערך הייתי חנון לאללה ורוב החברים שלי גם ואז זה עבר לי, ואז הייתי חזק בפוליטיקה עד בערך גיל 19 ואז התחלתי לנקות את הלכלוך מהנשמה. 4. באמצע כיתה י"א הפכתי לצמחוני (כחלק מהעניין של הפוליטיקה) ו3 חודשים אחר כך לטבעוני וכך הייתי טבעוני קרוב ל3 שנים. 5. ולסיום משהו שאתם לא יודעים פשוט כי לא הייתי פה להגיד את זה כי אני בעבודה כל הזמן. אני ממש מתגעגע לכולכם וממש בא לי עכשיו לתת חיבוק לכל אחת ואחד מכם. אולי נמשיך את זה במסגרת ה"השבוע נכיר את"?

מה?

מדוע אינכם יודעים לרכב על אופניים כולכם?!? ומה בדיוק אתם אמורים לעשות כשתגורו בקיבוץ בכינרת ויהיו לכם בי אמ אקס מדליקות?? אחרי שנה שנתיים בת"א כמובןןןןןןןןן קיצר שיווו בחייכם אופניים זה אופנייייי חחח אופניים זה אופני.... אופני זאת מילה חדישה!! אבל אל תפיצו כי אתם לא יודעים איך זה נשמע תזכירו לי בחנוכה אני אומר לכם אותה אומר:) כן, אופניים זה אחלה
ואמיר מ'סתומרת להמשיך את זה במסגרת השבוע נכיר את?

falafel1

New member
ye!

hey yo i be at work hashavua nakir et is this thing we had here that every week we ask someone tons of questions...

falafel1

New member
נוווווווווווווווו

זו הייתה התבייכנות מוסווית על זה שעוד לא עשו לי השבוע נכיר את יש מבין? :)

sHotZy M

New member
../images/Emo57.gif דברים שלא ידעתם על שiצי ../images/Emo3.gif

אויש אני מתרגשת....
שנתחיל
1.
אני רוצה להוציא ספר שירים כשאני אהיה בת 20. 2.
אני שונאת גבינה צהובה. 3.
בסוף השנה של כיתה יב' ניגשתי למישהו שאהבתי במשך יותר משנתיים ונישקתי אותו וזאת הייתה גם הנשיקה הראשונה שלי. 4.
כשהייתי קטנה זכיתי בתואר "נסיכת המלון" באחד מבתי המלונות שאני ומשפחתי התארחנו בהם בגלל כישרון הריקוד שלי (לצלילי השיר "סינג הללויה" של די.ג'יי אלבן...)
5.
הסיוט הכי-הכי גדול שלי הוא שיבוא גל ע--נ--ק--י ויטביע את הכל....משהו עצום ומפחיד כזה שיגיע מהים ופשוט יקח איתו את הכל והכי מטורף הוא שאני כל הזמן חולמת על זה... אבל 5 זה לא מספיק.... פעם הבאה עושים 10....
שiצי

sHotZy M

New member
כפרות עלך ניץ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

נסיכות שכמותינו
yyyyyyyyyyyeeeeeeesssssss

למעלה