5 דברים שלא ידעתם על...

leedush

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

אז.............. 1. אני אלרגית לקפה....(ומלון) 2. כשהייתי בת שנתיים היה לי גידול וטסתי לצרפת לניתוח 3. גרתי 3 שנים ברומניה, 12 ק''מ מארמון של דרקולה 4. צבע הטבעי של השיער שלי הוא בלונדיני אבל אף אחש לא מאמין לי 5. אני חתי נוצרייה , חצי יהודייה

Kremboim

New member
5 דברים שלא ידעתם עלי...

1) אני אח תאום של גיא... בטוח אתם לא יודעים.:) 2) אני משוגע בראש.. 3) בצבא אני רוצה להיות לוחם!(במשהוא נח"ל, צנחנים וכו'... 4)אני זה שמקבל ניכשלים הכיתה ולא מפריע לי ביכלל.
(מלגללג למיספרים לציונים) 5)ניכשלתי 3 תאוריות כבר"אני שונה מיבחניםםםםם". -דבר אחרון- "היום למדתי שמי שמשקיע מרביח" ב-
רועי !

leedush

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרה אלייך!!!!!!!!!!!!! חח

5 דברים שלא ידעתם על אליס

אז ככה: 1. יש לי נטיות אובדניות, בעברי הייתי חותכת את עצמי מידי שבוע. 2. הייתי צימחונית במשך שנתיים וחצי (לפני שהתגייסתי). 3. חלמתי פעם להיות מורה, בביה"ס. 4. אני שונאת את אמא שלי 5. הערצתי פעם את מייקל ג'קסון.

21עופרי

New member
למה נטיות אובדניות בגלל מייקל או

הרצון להיות מורה:) סתם תפסיקי עם הדיכאון תחיכי קצת ותדעי שהכל לטובה

21עופרי

New member
5 דברים שלא...

1)פעם תפסו אותי גונב סיגריות מהסופר ולקחו אותי למשטרה ובסוף לא קרה עם זה כלום 2)בחופש הגדול בין כיתה ו' לז' שיחקתי אם כדור של אקדח ואיך שהו(אני לא יפרט) חלק קטן נכנס לי לרגל ועד היום הוא שם 3)לא שברתי אף עצם בגוף ויחסית בשבילי זה השג ניכבד 3)אני שכחן ברמות מטורפת (חוץ מכמובן הנרגילה:) 4)אני מאוד אוהב חיות ובעיקר חתולים

5 דברים שאין לכם מושג עלי...

1) יש לי את החתולה הכי יפה בעולם
2) הייתי אלרגי ל:מוצרי חלב, תותי שדה, דגים, אגוזים, ביצים וזהו אני חושב... 3) כשהייתי קטן היתה לי מחלה שגרמה לניוון שרירים והיום אני בריא לגמרי. 4) היו לי ראסטות מגניבות כמה חודשים ואני חושב שאין לי תמונה. 5) ההופעה הראשונה של השוטים שהייתי בה הייתי לפני 4 שנים בחוף בכינרת והיא הייתה 21+ וזה לא ענין בכלל ואף אחד מהחברים שלי לא ידע עליה, וגם הייתה מסיבה גדולה באותו יום (זה היה בפורים) אז הלכתי לבד והיה מטורף.

למעלה